آژانس هواپیماییexchanging

تغيير ظاهري آرشيو ماهيانه از ميلادي به شمسي

شروع موضوع توسط hamedana ‏17 مارس 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    با سلام
    در چندين وب لاگ كه با ام تي كار شده بود ديدم كه ظاهر تاريخ آرشيو ماهانه رو به شمي تبديل كردن
    لطفا راهنمايي كنيد
     
  2. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    از تگ های پلاگین جلالی استفاده کنی
    برو به تنظیمات » انتشار ، پایین صفحه
     
  3. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    من اينكارو كردم اما جواب نداد
    نميدونم ماله اين پلاگين فارسي ياز هست؟
    يه نمونه تگ رو بدي ممنون ميشم
     
  4. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    مثلا :
    کد:
    <MTJalaliDate format="%Y/%m">/<$MTEntryID$>.html
    [​IMG]
     
  5. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    ممنون بابت راهنماييها تون
    منتها من ايك كار.و كردم
    اما تو ليست آرشيو هام فقط سال رو نشون ميده ديگه هيچي نشون نميده
    از تك <$MTArchiveTitle$> استفاده ميكنم اما ....
    واسه مشاهده www.sitegardi.com بريد و ببينيد
     
  6. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    هالا يك مشكل ديگه بجاي تگ <$MTArchiveTitle$> از <MTJalaliDate format="%b %Y" /> استفاده كردم منتها همش اسفند شد . يعني نام ماها رو يكي نشون ميده
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
  9. mohammad_p30

    mohammad_p30 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2006
    نوشته ها:
    551
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    system32
    مي توني اين جا ام تي فارسي رو دانلود كني همراه با توضيحات:اينجا اگه ام تي فارسي كه كار عزیز آشفته هست رو نصب كني باهاش تاريخ جلالي نصب مي شه
     
  10. logical

    logical کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    اصلا پلاگین تاریخ جلالی رو از کجا دانلود کنم؟
     
  11. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    سلام
    به علت اين كه تگ تاريخ جلالي فقط در داخل تگ mtentries جواب مي‌ده بايد به اين صورت بنويسي تا اون چيزي كه ميخواي جواب بده.
    HTML:
    <MTArchiveList archive_type="Monthly">
    <MTEntries lastn="1">
    <a href="<$MTArchiveLink$>"><$MTArchiveTitle$&> - <MTJalaliDate format="%b %Y" numbers="farsi" /></a>
    <br />
    </MTEntries>
    </MTArchiveList>
    
    
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اون numbers="farsi" همه چیز رو میریزه به هم ها !
     
  13. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    متهري جون خيلي ممنون
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    همشهری عزیز تا به حال ندیدی جایی بنویسند مطهری که تو می نویسی متهری!!!
     
  16. hamedana

    hamedana Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    372
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Hamedan
    اي بابا من كه تو پي ام نوشتم مطهري شما گفتين متهري!!!!
     
  17. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    چي همه چي رو ميريزه به هم. اون كه فقط كارش اينه كه عددا رو فارسي نشون بده همين. كار ديگه‌اي نمي‌كنه
     
  18. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه. اعداد رو یونیکد میده. حسابشو بکن توی تگ <a> کاراکتر یونیکد باشه چی میشه!
     
  19. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    فقط باعث میشه حجم سورست یه کم میره بالا همین.
    وگرنه مشکل ایجاد نمیکنه