آژانس هواپیمایی
pop up

تغيير هاست دومين

شروع موضوع توسط shahkelid_ir ‏24 آپریل 2003 در انجمن آرشیو

  1. shahkelid_ir

    shahkelid_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    1
    سلام
    آقا من يه دومين دارم ولي هاستش از mysql پشتيباني نمي كنه آيا مي شه اين دومين رو به هاست هاي مجاني مثل lycos كه ازphp و mysql پشتيباني مي كنند وصل كرد
    ممنون
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  3. Hooman

    Hooman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    369
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    شهر قصه
    می توانید بجای اتصال دامنه(domain)ی خود به میزبانی دیگر، از پایگاه هایی مانند:
    [left:0356e87729]
    <a href='http://www.freesql.org' target='_blank'>http://www.freesql.org</a>
    <a href='http://www.portlandsql.co.uk:3307' target='_blank'>http://www.portlandsql.co.uk:3307</a>
    [/left:0356e87729]
    که میزبان رایگان پایگاه داده ها(mysql databases) هستند، بهره برید!(اگر میزبان کنونی تان امکان ارتباط خارجی و بکارگیری از میزبان دیگری برای mysql را مسدود نکرده باشد.)
    توجه داشته باشید که برای چنین ارتباطی به آدرس حقیقی میزبان mysql نیاز دارید و نه localhost.
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا يكي ميگه به ما كه چجوري اين freesql.org رو به خورد مووبل تايپ بديم ؟ من ستينگي كه وارد مي كنم اينه:


    [code:1]ObjectDriver DBI&#58;&#58;mysql

    Database mt

    DBUser aaberpiade

    DBHost http&#58;//www.freesql.org&#58;3306[/code:1]

    پسورد رو هم درست توي mt-db-pass.cgi وارد مي كنم ولي جواب بهم ميده كه نمي تونه با mysql ارتباط بگيره :x اين مووبل تايپ خودش رو portland.co.uk نصب شده

    ديتابيس رو به اسم mt ساختم چیزی هم نباید قبلش اضافه بشه از توی phpmyadmin چك كردم اين نكته رو
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    ببين. هيچوقت آدرس ديتابيس رو با http نميزنن. در اين مورد و آدرس دقيق بايد ازشون بپرسي. ;)
     
  7. boxilink
  8. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسي من اون آدرس رو همه جوره تست كردم . الان مشكل به يه ترتيب ديگه اي حل شده .. بازم ممنون ;)
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet