آژانس هواپیماییexchanging

تغییر آدرس

شروع موضوع توسط gavbandy ‏28 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    سلام
    چندین صفحه دارم که آدرسشون تقریبا شبیه آدرس زیر هستش.

    کد:
    ?page=search&action=check&users_id_time=15w2s&perpage=30&pagenumber=1
    
    در همه ی صفحات متغییر page حضور داره اما بقیه ی موارد بستگی به صفحه داره .
    میخوام آدرس صفحه به فرم زیر در بیاد.
    کد:
    page.htm?بقیه ی متغیر ها
    
    کسی میتونه دستوری برای اینکار بهم بده؟
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    نفهمیدم! بیشتر توضیح بده
     
  3. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    منظورشون mod rewrite فکر کنم باشه
    قبلا در انجمن در موردش بحث شده یکم بگرد! آلان لینکش یادم نیست
     
  4. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    این را قبلا سالار نوشته اما من میخوام یک سری متغییر دیگه بعد از html بزارم که اونا مشخص نیستند.
    مثلا ممکنه متغییر action توی آدرس یک صفحه باشه یا نباشه.
    کد:
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^item(.*).html index.php?itemid=$1
    
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین شما اسم صفحه رو هرجوری تغییر بدی متغیر هایی رو که بعدش میذاری اجرا میشن
    ببین مثلا تو Index.php رو با mod_rewrite به index.my تبدیل میکنی حالا هر دو تای این آدرس ها کار میکنن:
    کد:
    index.php?page=home
    index.my?page=home
    
    حتی میتونی متغیر ها رو توی قسمت mod_rewrite تعیین کنی:
    کد:
    RewriteEngine On
    RewriteRule ^index,(.*).my index.php?page=$1
    
     
  6. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    سالار جون منظورت اینه که من اگه ادرسم اینجوری بود.
    و با این کد :
    حالا اگه من آدرس زیر را بنویسه مشکلی برام پیش نمیاد؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    نه درست کار میکرد ! تا جایی که من یادمه
     
  9. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3