آژانس هواپیمایی
pop up

تغییر خط تلفن pcm به دیجیتال عادی ؟

شروع موضوع توسط smv366 ‏20 جولای 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. smv366

    smv366 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    8
    سلام دوستان
    امیدوارم بتونید کمکم کنید ... چند وقت پیش درخواست ADSL دادم و طبعاً گفتند باید حدود 10 روزی صبر کنید
    حالا بهم زنگ زدن و گفتند که خط شما PCM هست ( یعنی روی خط شما چند شماره هست و پهنای باند آن محدود می باشد و پهنای باند مورد نیاز برای ADSL رو نداره ...)
    حالا نمی دونم راهی هست که خط از حالت pcm در آد ؟
    یعنی مثلاً اگه برم مخابرات حرف منو اصلاً گوش می کنند ؟
    ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه ...



    خسته نباشید ... ظهرتون بخیر ...


    __________________
    تیم فقط یوونتوس ...
     
  2. ZIA

    ZIA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Oz - Gold Coast
    اول کدام شهر هستی؟
    من 2 سال دنبال این بودم که خط تلفنم رو از PCM خارج کنم نامه رفت آمد پیش مدیر کل مخابرات این هفته کردن و اون هفته شدن و ... آخر هیچ هیچ هیچ

    امکانات نسیت که خط آزاد بدن حالا شما برو یک نامه بنویس بگو که برای ADSL نیاز به خط اصلی دارم و خطم رو از PCM خارج کنید ببین چی می گن شاید شد.

    به هر حال من خودم شخصا از 4 خونه پایینتر یک کابل تلفن کشیدم و خطش رو ازش کرایه کردم تا زمانی که به خانه برگردن چون خونه خالی بود. 100 تومن از من رهن گرفت .... بی خیال دادم و به دنیایی ADSL دارها وصل شدم

    اگر خط جدید هم تقاضا بدی باز PCM بهت می دن
     
  3. smv366

    smv366 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    8






    من تهرانم !
    ایشالا فردا می رم مخابرات ... ببینم چی می گن ... به امید خدا ...
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    هیچ کاری نمیکنن! مخابراته بی بخار!
     
  5. jefri_btc

    jefri_btc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2007
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    من تو اصفهان کارم رو با پارتی 1 هفته ای حل کردم
    البته این موضوع ماله 2 ساله پیشه که تازه adsl گرفته بودم
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    بله، اون که معلومه با پارتی میشه رییس جمهورم شد! منتها شما احتمالا شانس هم داشتید که یه خط قدیمی نزدیکتون بوده و پارتیتون با اون عوضش کرده. مثلا مخابرات منطقه قدس - تهران انقدر بی بخارن که الان دو ساله مثلا میخوان کابل برگردون بکنن! اینقدر بی بخارن که فضایی فراهم نکردن که اجازه بدن به شرکتها که تجهیزات ADSLشون رو نصب بکنن! کلا باید بگم بسیار بسیار بی بخارن. از بی بخار ترین و شل ترین و تنبل ترین افراد جامعه!
     
  7. boxilink
  8. smv366

    smv366 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    8
    مرسی ! فک کنم باید بی خیالش شم !
    ایییی که چه ضد حالی ...
     
  9. ZIA

    ZIA Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Oz - Gold Coast
    مجبوری وایرلس بگیری
     
  10. smv366

    smv366 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2007
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    8
    ممنونم عزیزم ! پس فردا شب می گم چی گفتند مخابراتی ها ...
     
  11. miss univers

    miss univers کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2007
    نوشته ها:
    172
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    paradise
    چی شد دوست عزیز ؟!! شما تونستی راه حلی پیدا کنی ؟ آخه منم همین مشکل رو دارم . منم 2 ساله که دارم از اینترنت وایرلس استفاده میکنم ، چون بیشتر وقتم رو پای اینترنت میگذرونم و adsl سرویس نمی داد خط منو ، من وایرلس گرفتم ، بعد که سرویسش به مخابرات ما هم رسید ، تقاضا که دادم گفتن خطتت pcm و بهش ADSL تعلق نمیگیره . منم الان با قیمت 2 برابر adsl یعنی ماهی 43000 تومن برای 128 دارم میدم و سرعت داونلودم هم نهایتش خیلی بشه k16 بیشتر نیست (البته خدارو شکر ، ناشکری نمیکنم ، چون با دایال آپ واقعا نمیشه از اینترنت استفاده کرد ، بازم صدهزار مرتبه شکر که دائما آنلاینم باهاش ) . با این حال شما هم اگر به راه حلی به غیر از راه حل های دوستان که گفتن ، برخوردی لطفا حتما بگو تا شاید به درد منم بخوره .
     
  12. 6801

    6801 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    420
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    میدونم پست خیلی قدیمی هست ولی حداقل بروز رسانی اطلاعات بشه

    دوستان کسی تا به الان این مشکل براش پیش آمده ؟
    آیا مخابرات به سیم مسی تغییر میده ؟
    (مخابرات نواب صفوی)
     
  13. myhamed

    myhamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2006
    نوشته ها:
    793
    تشکر شده:
    4,970
    محل سکونت:
    Tehran
    PCM روي همون زوج سيم مسي هست
    ولي فرقش اينكه اون زوج سيم اختصاصي شما نيست و بطور مشترك با چند مالك خط ديگه داريد استفاده ميكنيد ازش! كه يا تو همون ساختمونن يا همسايهاي اطرافن!
    براي داشتن ADSL بايد اين زوج سيم اختصاصي براي شما باشه.
    حالا كاري شما ميتونيد بكنيد اينكه اول تكنسين فني منطقه خودتونو پيدا كنيد به بهش بگيد ADSL ميخوايد! و بگيد هزينشم با خودش كنار ميايد بزاريد بررسي كنه اگه شرايطش بود كه خطو با خطه يكي از همسايها عوض كنه براتون كه شما بتونيد ADSl دار باشيد كه خيلي خوبه و اينكارو بكنيد. اگه نشد ميتونيد به مركز مخابراتي خودتون مراجعه كنيد بريد يه راست پيش مدير و بگيد دانشجوييد يا محصل و نياز به اينترنت داريد. يه دستور اون بده تمومه (من گرفتم و اينكار شدني هست) مجاني هم تموم ميشه.
    راه حل سوم اينكه شما اجازه بديد زمان بگذره ممكنه چندماه طول بكشه، مخابرات داره به مرور تمام خطوط PCM جمع اوري ميكنه و فيبر جايگزين ميكنه كه اگه اينجوري بشه شما ميتونيد از خوده مخابرات سرويس بگيريد فعلا! البته فيبر باشه معمولا تا همون ١٦مگ خط راحت ميكشه چون از مركز تا onu با حداقل نويز و از onu تا منزل با نويز خط مسي همراه ميشه
     
    6801 از این نوشته تشکر کرده است.
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Mostafa313

    Mostafa313 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    175
    تشکر شده:
    93
    سلام
    مخابرات pcm رو به اختصاصی تبدیل نمی کنه
    اما اگر به مرکز مخابراتی برید و با رئیس مرکز صحبت کنید ک با درخواست خط جدید به شما یه مسی اختصاصی بدن ممکنه موافقت بشه
    معمولا اگر ظرفیتش رو داشته باشن می تونن همچین کاری بکنن
     
    6801 از این نوشته تشکر کرده است.
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    اگر مایل هستید خواهش و تمنا نکنید و رشوه ندید میتونید از لینک زیر ثبت شکایت بکنید حتما رسیدگی میکنند

    http://bazresi.telecom.ir/
     
    6801 از این نوشته تشکر کرده است.
  17. 6801

    6801 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    420
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    ممنون دوستان
    فردای اون روز مستقیم رفتم با مدیریت مخابرات نواب صفویی صحبت کردم
    گفتم آقا من تمام کارم و زندگیم با اینترنت داره میچرخه و ...
    در جواب :
    احتمال 99 درصد نمیشه حالا با مهندس صحبت میکنم ببینم چی میگه که احتمال یه درصد شاید درست بشه
    با مهندس صحبت کرد که گفت میتونم درستش کنم
    طی این برنامه ها مدیریت میگفت از سرویس های خود مخابرات هم میتونی استفاده کنی و ...
    گفتم به درد نمیخوره هی قطعی ، در ضمن دانلود شبانه رایگان نداره
    گفت دانلود شبانه رایگان داره ، طرح همسفر قرارداد سالیانه :|

    از طریق این سایت هم اقدام کردم که دوستمون معرفی کردن
    حالا نمیدونم واقعا پیگیرن یا سر به سر میزارن ، هر روز زنگ میزنه میگه بگو شرکت ارائه دهنده اینترنت مجدد درخواست بده
    شانس بد من افتاد تو تعطیلات 14 و 15 م
    حالا ببینم امروز چی میشه
     
    myhamed از این نوشته تشکر کرده است.
  18. vayu

    vayu Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2011
    نوشته ها:
    221
    تشکر شده:
    431
    اگر حتما ADSL می خوایی بهترین کار اینکه خط جدید درخواست بدی، مشکل pcm به این راحتی حل بشو نیست.
    اما من پیشنهاد می کنم اول ببین کدوم اپراتور تو منطقه شما اینترنت مناسبی داره، بعد هم یه مودم 4g بگیر و از اینترنت ارزون و پر سرعت استفاده کن. اگر منطقه پوشش خوبی داشته باشه از ADSL بهتره.
     
  19. 6801

    6801 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    420
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    تهران
    بله بله آخر سر کابل تلفن به مسی تبدیل شد
     
    myhamed از این نوشته تشکر کرده است.