• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر دات نت | تغییر بانک اطلاعاتی و ...

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
میخواستم بدونم بعدا میتونم بانک اکسس خودم رو به sql تغییر بدم
یعنی وقتی کاربران زیادی جذب کردم و ساخت بانک اطلاعاتی mysql رو هم یاد گرفتم میشه اینکار رو کرد یا نه؟



2.برا اینکه تاپیک جدید نزنم خواهشن:
چطور میتونم تو سایتم پیغام بدم .در حال حاضر وقتی برنامه من به msgbox میرسه،ارر میده و میگه باید در یه حالت حاصی اسمش الآن یادم نیست قرار بگیره.فکر کنم interface بود .فکر کنم!!!


Server Error in '/yahoo' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

It is invalid to show a modal dialog or form when the application is not running in UserInteractive mode. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.InvalidOperationException: It is invalid to show a modal dialog or form when the application is not running in UserInteractive mode. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.

Source Error:


Line 40: 'Dim login As Control = CType(Page.LoadControl("login.ascx"), Control)
Line 41: 'doing.Controls.Add(login)
Line 42: MsgBox("mehrdad")​

3.الآن من دات نت 2005 رو خریدم.ولی پروژه های من رو دات نت 2003 هست.چط.ر میتونم استفاده کنم!
منتظرم
 

H_R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
30 مارس 2005
نوشته‌ها
3,298
لایک‌ها
17
سن
42
محل سکونت
North Pole
بله هم میتونی از sql server که دیتابیس توصیه شده برای دات نته استفاده کنی و هم با کمی دستکاری میتونی از my sql استغاده کنی .

شما بهتره یرای اسن کار از جاوا اسکریت استفاده کنید . دستورات کلاینت ساید رو نمیتونید به صورت سرور ساید استفاده کنید یه نگاهی یه اینجا بندازید :

http://rooznamechi.blogspot.com/2006/03/aspnet_29.html
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
ببینید من sql server و .. آشنا نیستم.انشاالله زودی یاد میگیرم اونارو هم.ولی
میخوام بدونم میتونم بعدا وقتی بانک اکسس من رشد کرد و حجمش زیاد شد، اطلاعات اون رو به بانک sql server یا my sql انتقال بدم.
و
2.بانک اکسس من چه مشکلاتی میتونه داشته .منظورم تفاوتش واقعا در چیه.هرچند کوچیک هم باشه ممنونم.
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
شما میتونی پروژه رو کانورت کنی ولی اینو بدونید بعد از کانورت شما پروژه شما پروژتون به دات نت 2 ارتقا پیدا نکرده چون شما از تکنولوژی 1 استفاده کردید
خود من توصیه میکنم پروژه های جاری رو تو همون 1 تموم کنید جدیدارو از 2 شروع کنید
 

H_R

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
30 مارس 2005
نوشته‌ها
3,298
لایک‌ها
17
سن
42
محل سکونت
North Pole
بانک اطلاعاتی اکسز تنها مشکلش اینه که وقتی حجم اطلاعات توش از یک حدی بیشتر میشه کند میشه و اگه خیلی بیشتر بشه واقعا کند میشه ، من خودم چندین سال از اکسز برای بانک اطاعاتی یک سایت استفاده کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد میتونم اینطوری برایت بگم اکسز حتی میتونه بانک اطلاعاتی یک انجمن باشه ! البته نه انجمن مثل اینجا انجمن هایی که توش روزانه 10 20 تا پست زده میشه ! پس خیلی خودت رو نگران نکن .

تبدیل کردنش هم هیچ کاری نداره .
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
شرویِِِـــــنه عزیز مرسی از راهنمائیت. پروژه رو رو دات نت 2 پیاده کردم.البته نه با کانورت.چون حس کردم هنوز همونه.یه پروژه از اول و ................

و اما
h_r عزیز مرسی از تو و بازم مرسی که ناامیدم نکردی.آخه من هنوز اول راهم.نباید شکست بخورم.لول
ولی یه چیزی که متوجه شدم این هست که وقتی پستی به بانک اکسز اضافه میکنم.بعد به هر دلیل اون رو پاک میکنم حجم فایل اکسزم کم نمیشه.تازه زیاد هم میشه.مثلا پستی اضافه میکنم حجمش 20 kb بیشتر میشه.ولی وقتی پاک میکنم کم نمیشه...
جریان از چه قراره؟ من اشتباه میکنم!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
حالا که درباره اکسز صحبت میکنید منم یه سوال بپرسم
من همیشه از sql استفاده میکنم
برای اولین بار تو یه پروژه تحت ویندوز از اکسز استفاده کردم
این برنامه شاید در روزی حدود 300 رکورد بهش اضافه بشه
میخواستم بدونم چقدر اکسز میتونه جواب بده؟
شما در نهایت حالت بگیر روزی 500 تا رکورد که البته همه رکورد ها اعداد 1 تا 4 رقمی هست و چیز سنگینی توش نیست
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
سروین عزیز، تو یکی از بحثا انجمن که دوستی جوابم داد(کی بود خاطرم نیست!!) گفتن که تا 700 مگ داشتن و مشکلی پیش نیومده.در ضمن فکر کنم تحت وین هست، حجمش هم زیاد شه مشکلی پیش نیاد، هر چی باشه میندوزه و سرعتش...
این مشکلات سرعت دسترسی به داده بیشتر تو ایتفاده از اون در نت خودشون نشون میده...مشکل منم جواب بدین.راستی
برا اینکه تاپیک جدید نزنم...
چطور میتونم مثلا یه button یا 10 تا به طور پویا درست کنم مثلا برا هر نظر.البته اینو بلد هستم ولی نمیدونم چطور به هر button کد بدم.یعنی وظیفه براش تعیین کنم

جائی اینطور نشوته بود و جواب هم داد


<asp:placeHolder id="PlaceHolder1" runat="server"></asp:placeHolder>کد:
Dim TextBoxes(5) As TextBox
Dim i As Integer
For i = 0 To 4
TextBoxes(i) = New TextBox()
TextBoxes(i).ID = "TextBox" + i
TextBoxes(i).AutoPostBack = True
PlaceHolder1.Controls.Add(TextBoxes(i))
Next


ولی textboxها و یا button های بوجود اومده هیچ کار خاصی انجام نمیدن...راهنمائی کنین
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
شما دکمه ای رو که درست میکنی باید کد بهش بدی
فکر کنم این مشکلتو حل کنه
کد:
 NewButton(i).OnClientClick = "Code"
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
تیت میکنم.فکر کنم مشکلم رو حل کنه.

یه سول دیگه...
اگه تو سیستم وبلاگ میهن بلاگ دقت کرده باشن وقتی به لینکای خاصی میرسیم که لینک بوتن هستن همچیت یوآر الی دارن
javascript:__doPostBack('_ctl0$Menu_List$Fa','')

میشه این کد رو برام توضیح بدین
مثلا برا هر پست که ارسال میشه برا edit اون همچین لینکائی تولید میشه

javascript:__doPostBack('Main$Post_Archive$_ctl3$Edit','')
javascript:__doPostBack('Main$Post_Archive$_ctl4$Edit','')
javascript:__doPostBack('Main$Post_Archive$_ctl5$Edit','')

و ...

منتظر یه توضیح مفصل هستم...
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
تیت میکنم.فکر کنم مشکلم رو حل کنه.

یه سول دیگه...
اگه تو سیستم وبلاگ میهن بلاگ دقت کرده باشن وقتی به لینکای خاصی میرسیم که لینک بوتن هستن همچیت یوآر الی دارن
javascript:__doPostBack('_ctl0$Menu_List$Fa','')

میشه این کد رو برام توضیح بدین
مثلا برا هر پست که ارسال میشه برا edit اون همچین لینکائی تولید میشه



و ...

منتظر یه توضیح مفصل هستم...
فکر کنم همون لینک باتن های تو دات نت باشه
توی دات نت هم لینک باتن ها وقتی بری روش چنین کدی مینویشه
و عملش هم عین یه باتن معمولی هست
خیلی جاها به کار میاد
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
شرویـــن جان میدونم مربوط به دات نت هست و خودش تولید میکنه برا اون لینک.ولی دقت کن این لینکی هست که من برا حذف عکس گذاشتم

javascript:__doPostBack('killpic','')

حالا به اون این لینک هم نگاه کن

javascript:__doPostBack('Main$Post_Archive$_ctl5$E dit','')

تو لینکی که تو پروژه من هست فقط اسم لینک باتن هست.در صورتی که در لینک دومی دقت کنی...
و همین باعث تفاوت قائل شدن بین لینکها میشه و ....
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
کسی پیدا نشد جواب منو بده
من منتظرماااااااااااااااااااااا
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
کسی پیدا نشد جواب منو بده
من منتظرماااااااااااااااااااااا
اون مقادیر آرگومان هست که به تابع فرستاده میشه و نیازی نیست که بدونیم چی هستند، همه خودشون ساخته میشند.

مثلا شما کنترل رو تو یه content place holder بذار، میبینی که باز هم به اون آرگومان ها اضافه میشه ..
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
بالاخره با یه چیزی تفاوت بین مطالب رو تعیین میکنه یا نه؟
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
درسته اصلا نیازی نیست شما بدونی اونا چیه و چجوری کمو زیاد میشه
شما کاری که میخوای بکنی رو بگو
زیاد مهم نیست اون پایین چی نشون بده
 
بالا