• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر در برنامه فارسی کامرس ( oscommerce فارسی)

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام
شاید اینجا جاش نباشه ولی اینجا اکثرا می بینن و بی ارتباط هم نیست ...
می خوام یه تیکه به برنامه فارسی کامرس اضافه کنم که به کسی احتیاجه که php بدونه ...
زیاد توضیح نمی دم چون اون کسی که می تونه با همین توضیح کوچیک هم می فهمه من چی می خوام..

توضیح اینکه می خوام برای قسمت Shipping یا حمل و نقل یه سیستم منطقه ای راه بندازم.. درست مثل سایت تهران کالا >> http://www.tehrankala.com
کشور هم به دردم نمی خوره ..
به طور خلاصه فقط یکی دو تا فرم باید اصلاح بشه ..
فرم ثبت نام و قسمت انتخاب آدرس و تعیین هزینه و تغییر آدرس ها برای پرداخت و حمل و نقل ..
هر کی می خواد بره ببینه تو سایت تهران کالا
نمی دونم چقدر می ارزه این کار قیمت بدید.
من کارم طراحیه interface هست و از php هم یه چیزهایی سر در میارم ولی برای تغییرات در دیتا بیس و تغییر فرم باید یه کم وقت بذارم که اصلا ندارم .. قیمتهای نجومی و خنده دار هم ندید لطفا

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان سلام
شاید اینجا جاش نباشه ولی اینجا اکثرا می بینن و بی ارتباط هم نیست ...
می خوام یه تیکه به برنامه فارسی کامرس اضافه کنم که به کسی احتیاجه که php بدونه ...
زیاد توضیح نمی دم چون اون کسی که می تونه با همین توضیح کوچیک هم می فهمه من چی می خوام..

توضیح اینکه می خوام برای قسمت Shipping یا حمل و نقل یه سیستم منطقه ای راه بندازم.. درست مثل سایت تهران کالا >> http://www.tehrankala.com
کشور هم به دردم نمی خوره ..
به طور خلاصه فقط یکی دو تا فرم باید اصلاح بشه ..
فرم ثبت نام و قسمت انتخاب آدرس و تعیین هزینه و تغییر آدرس ها برای پرداخت و حمل و نقل ..
هر کی می خواد بره ببینه تو سایت تهران کالا
نمی دونم چقدر می ارزه این کار قیمت بدید.
من کارم طراحیه interface هست و از php هم یه چیزهایی سر در میارم ولی برای تغییرات در دیتا بیس و تغییر فرم باید یه کم وقت بذارم که اصلا ندارم .. قیمتهای نجومی و خنده دار هم ندید لطفا
نوشتن یه اسکریپت از اول خیلی راحت تر از ادیت کردن یه سیستمه!
ماژول نمیشه نصب کرد روش؟
باید درست حسابی توضیح بدی ببینیم چند ساعت کار لازم داره که قیمت بدیم.

soloworld

Registered User
لایک‌ها
2
ای بابا یعنی شما با فارسی کامرس کار نکردین؟
سیستم فروشگاه اینترنتی که کلا میشه براش ماژول حمل و نقل یا ماژول پرداخت نوشت.
الان مشکل من با یکی از ماژولهاشه که مربوط به حمل و نقله و می خوام موقع پرداخت برای هر شهرسپتان یه قیمت و برای تهران بر حسب منطقه و محله ای که مشتری تو بخش آدرس خودش ثبت کرده ، یه هزینه حمل و نقل اضافه بشه. همین

edesigner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان مشکل من با یکی از ماژولهاشه که مربوط به حمل و نقله و می خوام موقع پرداخت برای هر شهرسپتان یه قیمت و برای تهران بر حسب منطقه و محله ای که مشتری تو بخش آدرس خودش ثبت کرده ، یه هزینه حمل و نقل اضافه بشه. همین
من به فارسی کامرس کاملا مسلطم.
و این کاری که می خوای قابل انجامه. میشه چند تا کار کرد .
* یکی اینکه کسی که عضو میشه از روی اطلاعاتی که موقع عضویت پرمیکنه وقتی به پرداخت یا حمل میرسه.از روی اون اطلاعات اون طریقه حمل و هزینه حمل حساب کنه.

* از روی اطلاعات آی پی موقعیت کشور و شهر مشتری شناسایی کنه . که معمولا 5% خطا تو این سیستم وجود داره.

*..

gooliof_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

لطفا Source رو بزارین.

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین و سریعترین روش نوشتن یک ماژول Zone هست که بتونید براساس نیازهای خودتون تنظیمش کنید این روش استاندارد ترینه و توی استیت های ایالات متحده هم بدین روش مدیریت میشه
چنانچه پیشنهاد خوبی داشته باشی سه سوته برات مینویسم ضمنا شما هر نوع قابلیتی توی هر سطحی نیاز داشته باشی( روی پروژه کامریاس) در قالب ماژول استاندارد و قابل نصب میتونم برات بنویسم

بالا