• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر زبان hp iPaq rx1950

ashoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می‌شه یک ppc مدل hp ipaq rx1950 با ROM چینی رو انگلیسی کرد؟!
آخرین ورژن ROM انگلیسی رو هم گرفتم اما نمی‌شه updateش کرد. از technical support سایت HP پرسیدم گفت این کار غیرقانونیه نمی‌تونم بگم چطوری! برای ورژن‌های مختلف روی نت راه‌حل‌هایی پیدا کردم مثلا برای سری 3900 این صفحه رو(http://www.pc-counselor.com/How_to/39xxROMlang.htm). اما برای rx1950 نه! کسی راه‌حلی داره؟ یا می‌شه flashش کرد؟!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می‌شه یک ppc مدل hp ipaq rx1950 با ROM چینی رو انگلیسی کرد؟!
آخرین ورژن ROM انگلیسی رو هم گرفتم اما نمی‌شه updateش کرد. از technical support سایت HP پرسیدم گفت این کار غیرقانونیه نمی‌تونم بگم چطوری! برای ورژن‌های مختلف روی نت راه‌حل‌هایی پیدا کردم مثلا برای سری 3900 این صفحه رو(http://www.pc-counselor.com/How_to/39xxROMlang.htm). اما برای rx1950 نه! کسی راه‌حلی داره؟ یا می‌شه flashش کرد؟!

به شکل عمومی ، هیچ شرکت تولید کننده پی دی ای چنین اجازه ای به شما نمی ده. ولی اغلب فروم های معتبر هر کدوم ، یک روش براش پیدا کردن، که شامل هک کردن فایل اینستالر رام آپگرید ، یا توصیه به آپگرید کردن از بوت لودر می باشد. البته روش های عجیب و غریب تر هم هست ولی خوب ....

در مورد مثلاً ای تن ، سایت رسمی طرفداران اش ، یک روش پیدا کرده که شامل تغییر دادن فایل حاوی رام ، روی پی سی ، در آخرین لحظات قبل از نصب شدنه. به زبان ساده ، یک رام آپگرید انگلیسی رو شبیه سازی می کنن ، و از تو فولدر تمپ ویندوز ، فایلی رو که ساخته کپی می کنن.بعد فایل رام آپگرید (در اینجا ) چینی رو اجرا می کنن و در آخرین لحظات قبل از نصب ، جای فایل رام خام رو با قبلی عوض می کنن.

در این مورد پیشنهاد من اینه که بگردید در فروم های اچ پی دنبالش ، که کم هم نیستن. مگر اینکه برنامه نویسی بلد باشید و بخواهید خودتون راساً وارد عمل شید.

موفق باشید

ashoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
flash هم نمی‌شه کرد؟!!!!!!!!

ashoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه فقط موبایل رو می‌شه flash کرد؟!!!

اومدیم موقع update کردم ROM برق رفت یا عملیات ناقص موند یا به هر دلیلی ROM دستگاه دچار مشکل شد و با clean reset هم کار درست نشد! چی‌کار می‌کنی؟! اون موقع دیگه update کردن ROM مفهومی نداره چون ROMی وجود نداره! ppc رو باید انداخت دور؟!!

flash کردن یعنی چی؟ یعنی ROM (یا هرچیزی که می‌نامیدش) یک دستگاه رو مستقیما از روی خود دستگاه (یا حافظه) بریزی روی bios (یا هرچیزی که می‌نامیدش) یک دستگاه دیگه! درسته؟ خوب این کار توی ppcها با کمک برنامه‌ّهایی موسوم به TTY قابل انجام هست و با آپدیت یا عوض کردن ROM خیلی فرق داره! حتی دستگا‌ه‌های ریسیور ماهواره رو هم می‌شه و گاهی باید flash کرد (مشهور به Jtag)!

مشکل من الان، نداشتن یک دستگاه مشابه هست. البته برای اون هم راه‌حل‌هایی پیدا کردم و هر وقت به نتیجه رسیدم اینجا مراحل کار رو شرح خواهم داد. شاید با همه‌گیرتر شدن ppcها، این مسائل بیشتر پیش بیاد و لازم بشه این کارها!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مگه فقط موبایل رو می‌شه flash کرد؟!!!

اومدیم موقع update کردم ROM برق رفت یا عملیات ناقص موند یا به هر دلیلی ROM دستگاه دچار مشکل شد و با clean reset هم کار درست نشد! چی‌کار می‌کنی؟! اون موقع دیگه update کردن ROM مفهومی نداره چون ROMی وجود نداره! ppc رو باید انداخت دور؟!!

flash کردن یعنی چی؟ یعنی ROM (یا هرچیزی که می‌نامیدش) یک دستگاه رو مستقیما از روی خود دستگاه (یا حافظه) بریزی روی bios (یا هرچیزی که می‌نامیدش) یک دستگاه دیگه! درسته؟ خوب این کار توی ppcها با کمک برنامه‌ّهایی موسوم به TTY قابل انجام هست و با آپدیت یا عوض کردن ROM خیلی فرق داره! حتی دستگا‌ه‌های ریسیور ماهواره رو هم می‌شه و گاهی باید flash کرد (مشهور به Jtag)!

مشکل من الان، نداشتن یک دستگاه مشابه هست. البته برای اون هم راه‌حل‌هایی پیدا کردم و هر وقت به نتیجه رسیدم اینجا مراحل کار رو شرح خواهم داد. شاید با همه‌گیرتر شدن ppcها، این مسائل بیشتر پیش بیاد و لازم بشه این کارها!!

قربان شما خودتان استادید ، می بخشید جسارت بنده را ، گفتم شاید بتونم کمکی بکنم. پس در صورت موفقیت ، خبرشو به ما هم بدهید.
راستی یعنی شما این فلش باکس ها رو برای پی دی ای هم دارید؟ بعد نرم افزار منتقل کننده رو چی ؟ اون طور که من شنیدم ، انتقال فرم ویر ، کاملاً فیزیکی صورت می گیره و تحت هیچ او اس خاصی نیست.

ashoob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز باز هم تکرار می‌کنم که هر دستگاه الکتریکی که bios (یا هرچیزی که می‌نامیدش) داشته باشه رو می‌شه و گاهی باید flash کرد. این به این معنی نیست که برای همه‌ی دستگاه‌ها یک روش یکسان برای flash کردن وجود داره یا حتی مفهوم flash برای همه‌شون یکسان هست و همه‌شون نیاز به flash box و نرم‌افزارهایی که شما در نظرتون هست و برای موبایل استفاده می‌شه دارن همونطور که همه‌ی این دستگاه‌ها فرم‌ویر به مفهمومی که مورد نظر شماست ندارن!
قصد ندارم روی واژه‌ها با شما بحث کنم. تعریف خودم از flash که به نظر عمومیت داره هم در پست بالا اوردم و با توجه به همون تعریف جملات بالا رو!

http://www.pocketpcaddict.com/forum...your-ipaq-after-unsuccessful-rom-upgrade.html
این لینک رو نگاه کنید برای iPAQ hx4700. این کار به نظر شما چی نام داره؟! آپدیت؟ آپگرید؟ بک‌آپ؟ ایمیچ(!) گرفتن؟

متاسفانه این راه‌حل به من کمکی نکرد چون نتونستم دستگاهم رو در حالت bootloader mode قرار بدم. شما که انقدر استادید برای مشکل من چه راه‌حلی داری؟! گول زدن سر دستگاه با تغییر فایل‌ها سر بزن‌گاه مد نظرم نیست چون به هر حال دستگاه خودش همیشه فکر می‌کنه که زبانش چینیه!!!! اگر هم راه‌حلی به نظرتون نمی‌رسه بیاین در مورد flash بحث کنیم که بالاخره موبایل flash می‌شه یا bios یا این ppc زبون نفهم چینی!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیز باز هم تکرار می‌کنم که هر دستگاه الکتریکی که bios (یا هرچیزی که می‌نامیدش) داشته باشه رو می‌شه و گاهی باید flash کرد. این به این معنی نیست که برای همه‌ی دستگاه‌ها یک روش یکسان برای flash کردن وجود داره یا حتی مفهوم flash برای همه‌شون یکسان هست و همه‌شون نیاز به flash box و نرم‌افزارهایی که شما در نظرتون هست و برای موبایل استفاده می‌شه دارن همونطور که همه‌ی این دستگاه‌ها فرم‌ویر به مفهمومی که مورد نظر شماست ندارن!
قصد ندارم روی واژه‌ها با شما بحث کنم. تعریف خودم از flash که به نظر عمومیت داره هم در پست بالا اوردم و با توجه به همون تعریف جملات بالا رو!

http://www.pocketpcaddict.com/forum...your-ipaq-after-unsuccessful-rom-upgrade.html
این لینک رو نگاه کنید برای iPAQ hx4700. این کار به نظر شما چی نام داره؟! آپدیت؟ آپگرید؟ بک‌آپ؟ ایمیچ(!) گرفتن؟

متاسفانه این راه‌حل به من کمکی نکرد چون نتونستم دستگاهم رو در حالت bootloader mode قرار بدم. شما که انقدر استادید برای مشکل من چه راه‌حلی داری؟! گول زدن سر دستگاه با تغییر فایل‌ها سر بزن‌گاه مد نظرم نیست چون به هر حال دستگاه خودش همیشه فکر می‌کنه که زبانش چینیه!!!! اگر هم راه‌حلی به نظرتون نمی‌رسه بیاین در مورد flash بحث کنیم که بالاخره موبایل flash می‌شه یا bios یا این ppc زبون نفهم چینی!

ناراحتی شما از بابت عدم موفقیت تان برایم قابل درک است ، ولی لحن آزار دهنده شما نه.
من یک بار عذرخواهی کردم ولی ظاهراً فایده ای نداشت.

لقب استادی واقعاً برازنده ء شماست. یعنی حالا شما از بردن دستگاه به حالت بوتلودر جلوتر نمی توانید بروید؟ هر دستگاهی برای آوردن حالت بوت لودر ، یک سری کلید ها را لازم دارد که بفشارید ، در مورد اچ پی 1950 واقعاً نمی دانم کدام ها هستند. بهتر است در یک فروم اچ پی مطرح کنید ، یا به سایت اچ پی مراجعه کنید.

در لینک این طور توضیح داده شده که محتویات رام ایمیج فیزیکی نوشته می شوند در قابل دیدن در او اس ویندوز نیستند ، ولی در مورد ای تن و اچ تی سی ها ، همگی یک فایل معمولا به نام temp.datهست که حاوی رام ایمیج هست. اگر درست فهمیده باشم ، پروسه مشابه هم هست ولی همانطور که گفتم در دستگاه های دیگه ، شما حتی می تونید رام را به قول خودشان دامپ کنید ، و محتویات ش رو که فایل های کب اینستال هستند ، خارج کنید و یا بعداً دوباره کمپایل کنید.
در این وضعیت معمولاً یک برنامه کوچک هم نوشته می شه که این رام رو روی دستگاه بار بگذاره( فلش کنه)

به هر حال ، احتمالاً از طریقی که در لینک توضیح داده شده ، نمی شود رامی به زبان دیگر به خورد دستگاه داد .معمولاً یک سری چک کننده بر سر راه بوت لودر هم وجود دارد. ولی خوب امتحان کردن اش سخت نیست.

بالا