• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر شمایل WM5 به WM6 در 6 مرحله

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای تغییر شمایل ویندوز (صفحه‌ی خوش‌آمدگویی،صداها،فون‌پد،آیکونها،تم و پوسته) کافیه شش مرحله‌ای که در زیر به آنها اشاره شده رو انجام بدید، نتیجه‌ی کار واسه‌ی کسانی که عشق WM6 دارن و از نعمت اون محرومند مثل من(!) مطمئناً جالبه.

1.تغییر صفحه‌ی Welcome Screen
شما با دانلود پکیج زیر Welcome Screenهای WM6 و WM5 AKU3 و WM5 AKU2 رو در اختیار دارید و بسته به انتخابتون میتونید هرکدوم رو که خواستید جایگزین Welcome Screen کنونی‌تون کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب :‌ فایل فشرده رو باز کرده و به مموری‌کارت منتقل کنید و سپس از روی مموری اقدام به نصب کنید.

2.تغییر تم به تم Crossbow
شما میتوانید یکی از تم‌های آبی،سبز و یا قرمز کراس‌بو رو از طریق لینک زیر دانلود کنید و یه قدم دیگه در نزدیک شدن به کراس‌بو بردارید.

دانلود تم آبی
دانلود تم‌های قرمز و سبز

نحوه‌ی نصب : فایل فشرده رو باز کنید و فایل Crossbow.tsk رو به گوشی منتقل و نصب کنید.

3.تغییر پوسته‌ی Windows Media
در این پکیج دو تم Vista و Crossbow تعبیه شده که بنا به سلیقه‌ی خودتون میتونید ازش استفاده کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب : فایل فشرده رو باز کنید و محتوا رو به مموری‌کارت منتقل و نصب کنید.

4.تغییر شمایل Phonepad
با استفاده از این پکیج میتونید صفحه‌ی شماره‌گیر و CallHistory و SpeedDial رو عوض کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب‌ : قبل از نصب باید در رجیستری به این آدرس(HKLM > Security > Phone > Skin) رفته و محتوای Enabled رو از 1 به 0 تبدیل کنید. سپس فایل فشرده رو پس از باز کردن به مموری کارت منتقل و نصب کنید.

5.تغییر صداهای ویندوز (Sound Notifications)
با نصب این پکیج‌ها صداهای ویندوز کنونی رو بنا به سلیقه به صداهای Crossbow یا WM5 AKU3 یا WM5 AKU2 تبدیل کنید.

دانلود (WM5 AKU2 و WM5 AKU3)

دانلود (Crossbow)

نحوه‌ی نصب : مانند مراحل قبلی فایل فشرده رو باز کنید و به مموری‌کارت بفرستید و از اونجا نصب کنید.

6.تغییر آیکونها
با استفاده از این پکیج میتونید آیکونها رو به آیکونهای Crossbow تبدیل کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب : مانند مراحل قبلی فایل فشرده رو باز کنید و به مموری‌کارت بفرستید و از اونجا نصب کنید.

نکته : به جز مراحل 2 و 3 تمامی مراحل دارای فایل CAB میباشند که پس از استخراج از فایل فشرده باید از روی گوشی نصب بشن.

با تشکر از برادران bluecream4 (همه‌کاره‌ی پروژه) ، IamGuest (رئیس آیکون!) که در فروم XDA-Developers فعالیت میکنند.
اصل مطلب در XDA-Developers

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
خیلی خیلی ممنون از توضیحات عالیتون.

شما روی O2 Atom تون امتحان کردید بدون مشکل الان دارین استفاده می کنید ؟

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون از توضیحات عالیتون.

شما روی O2 Atom تون امتحان کردید بدون مشکل الان دارین استفاده می کنید ؟
خواهش میکنم، بله روی اتم امتحانش کردم و بدون مشکل کار میکنه خود نویسنده هم روی اتم تست کرده و جواب داده.
البته یکم خیلی کم سرعت بوت ویندوز میاد پایین که فکر کنم به خاطر Welcome Screen هستش. جای نگرانی نیست.

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
کارت مثل همیشه درسته... تنکس من...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی.
حالا شکل و شمایل WM6 چجوری هست ؟ قشنگه ؟ کار کردن باهاش راحته ؟ امکانات اضافه تری داره ؟

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت مثل همیشه درسته... تنکس من...
خواهش میکنم
مرسی.
حالا شکل و شمایل WM6 چجوری هست ؟ قشنگه ؟ کار کردن باهاش راحته ؟ امکانات اضافه تری داره ؟
والله شکلش با خود WM6 یه مقداری تفاوت داره ولی قشنگه. کارکردن هم دقیقا همون WM5 هستش که چون فقط ظاهر ویندوز عوش میشه. امکانات اضافه‌تر نداره، همون WM5 با ظاهر جدیده.
rolleyes.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز چهار تا مشکل هست . ببین میتونی راهنماییم کنی :
1- بعد از نصب آیکون ها توی start>programs آیکون های calendar & contacts دو تا شدن . یعنی چی ؟ یعنی این که به غیر از اون آیکون های قبلی شون، یه آیکون جدید هم برای این دوتا که نام بردم با اسم های calendar (1) & contacts (1) اومده . درحالی که باید جای اونها رو میگرفت . ولی با یه یک گذاشتن کنار اسمش اومده پیش اون آیکون های قدیمی . (راحت تر بگم آیکون تقویم و لیست تماس ها هر کدومشون دوتا شدن . یکی آیکون قبلی و یکی دیگه آیکون جدید)

2- آیکون های کوچک توی دسکتاپ مثل اینترنت اکسپلورر و مسیج و ... با آیکون های جدید جایگزین نشدند و همون قبلی ها هستند .

3- این تم ویستا برای مدیا پلیر با فایل های تصویری مشکل داره . یعنی این که وقتی یه فایل تصویری رو درحالتی که فول اسکرین نیست میخوام نگاه کنم ، اون تصویر 10 پیکسل از بالا و 10 پیکسل از چپ و 10 پیکسل از راست کم داره . یعنی به اندازه ی 10 پیکسل از اون قسمت هایی که گفتم پس زمینه رو نشون میده . ولی برای فایل های صوتی فیکس صفحه هست .
اسکرین من qvga هست .

4- این شکل شمایل که شما معرفی کردید ناقص هست . چون تمی برای comm Manager معرفی نشده و برای من که تم دیفالتم سبز بود الان هم پس زمینه ی این قیمت + دکمه هاش سبزه !!!

اینا راه چاره ای چیزی داره ؟

گراسیاس ! (سپاس) :)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
آها راستی یادم رفت اینو هم بگم . پس اینو هم به اون 4 مورد بالا اضافه کنید :
توی Speed Dial and Call History اون عکس ها (یا دکمه ها یا هرچی که اسمشون هست) مثلا توی Speed Dial اون شماره های 0و 1 و ... رنگ و شکلشون تغییر نکرده و برای من هنوز سبزند !!!

پس شد 5 تا .

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
آقا تم های مدیا پلیر رو کجا بریزیم .
توی پروگرام فایل ریختم توی قسمت تم کنار تم های استانداردش ولی پیداش نمی کنه.
ضمنن رو x51vصفحه wellcome تغییری نمی کنه.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
برای تغییر شمایل ویندوز (صفحه‌ی خوش‌آمدگویی،صداها،فون‌پد،آیکونها،تم و پوسته) کافیه شش مرحله‌ای که در زیر به آنها اشاره شده رو انجام بدید، نتیجه‌ی کار واسه‌ی کسانی که عشق WM6 دارن و از نعمت اون محرومند مثل من(!) مطمئناً جالبه.

1.تغییر صفحه‌ی Welcome Screen
شما با دانلود پکیج زیر Welcome Screenهای WM6 و WM5 AKU3 و WM5 AKU2 رو در اختیار دارید و بسته به انتخابتون میتونید هرکدوم رو که خواستید جایگزین Welcome Screen کنونی‌تون کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب :‌ فایل فشرده رو باز کرده و به مموری‌کارت منتقل کنید و سپس از روی مموری اقدام به نصب کنید.

2.تغییر تم به تم Crossbow
شما میتوانید یکی از تم‌های آبی،سبز و یا قرمز کراس‌بو رو از طریق لینک زیر دانلود کنید و یه قدم دیگه در نزدیک شدن به کراس‌بو بردارید.

دانلود تم آبی
دانلود تم‌های قرمز و سبز

نحوه‌ی نصب : فایل فشرده رو باز کنید و فایل Crossbow.tsk رو به گوشی منتقل و نصب کنید.

3.تغییر پوسته‌ی Windows Media
در این پکیج دو تم Vista و Crossbow تعبیه شده که بنا به سلیقه‌ی خودتون میتونید ازش استفاده کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب : فایل فشرده رو باز کنید و محتوا رو به مموری‌کارت منتقل و نصب کنید.

4.تغییر شمایل Phonepad
با استفاده از این پکیج میتونید صفحه‌ی شماره‌گیر و CallHistory و SpeedDial رو عوض کنید.

دانلود

نحوه‌ی نصب‌ : قبل از نصب باید در رجیستری به این آدرس(HKLM > Security > Phone > Skin) رفته و محتوای Enabled رو از 1 به 0 تبدیل کنید. سپس فایل فشرده رو پس از باز کردن به مموری کارت منتقل و نصب کنید.

5.تغییر صداهای ویندوز (Sound Notifications)
با نصب این پکیج‌ها صداهای ویندوز کنونی رو بنا به سلیقه به صداهای Crossbow یا WM5 AKU3 یا WM5 AKU2 تبدیل کنید.

دانلود (WM5 AKU2 و WM5 AKU3)

دانلود (Crossbow)

6.تغییر آیکونها
با استفاده از این پکیج میتونید آیکونها رو به آیکونهای Crossbow تبدیل کنید.

دانلود

نکته : به جز مراحل 2 و 3 تمامی مراحل دارای فایل CAB میباشند که پس از استخراج از فایل فشرده باید از روی گوشی نصب بشن.

با تشکر از برادران bluecream4 (همه‌کاره‌ی پروژه) ، IamGuest (رئیس آیکون!) که در فروم XDA-Developers فعالیت میکنند.
اصل مطلب در XDA-Developers

من اینا رو wm2003 امتحان کردم :wacko: :eek: و فقط ایکونها (شماره 6 ) جواب داد

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تم های مدیا پلیر رو کجا بریزیم .
توی پروگرام فایل ریختم توی قسمت تم کنار تم های استانداردش ولی پیداش نمی کنه.
ضمنن رو x51vصفحه wellcome تغییری نمی کنه.

این پوشه ها را باید در my documents بریزید در main memory یا sd هیچ فررقی نداره

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید بابت تاخیر.
من اینا رو wm2003 امتحان کردم :wacko: :eek: و فقط ایکونها (شماره 6 ) جواب داد
روی WM2003 متاسفانه جواب نمیده، بیشترین مشکل رو هم با قسمت اسکین‌های مدیاپلیر داره.

دوست عزیز چهار تا مشکل هست . ببین میتونی راهنماییم کنی
پست شما رو خوندم، متاسفانه راهکاری به نظرم نمیرسه، به هر حال این کار کاملا دستیه و باید تمام قسمتها توسط خود کاربر عوض بشه. من میگردم اگه تونستم چیزهایی که ناقص هستند رو پیدا کنم اینجا میذارم حتما.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
پست شما رو خوندم، متاسفانه راهکاری به نظرم نمیرسه، به هر حال این کار کاملا دستیه و باید تمام قسمتها توسط خود کاربر عوض بشه. من میگردم اگه تونستم چیزهایی که ناقص هستند رو پیدا کنم اینجا میذارم حتما.
مرسی دوست عزیز
برای شما هم همین مشکلات هست یا فقط برای منه ؟

بالا