nexpay

تغییر متد برنامه نویسی

شروع موضوع توسط yin-yang ‏9 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. yin-yang

    yin-yang کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه
    من چند وقتیه پی اچ پی کار میکنم و اوضام زیاد بد نیست اما یه مشکل کوچولو دارم
    چون با آموزش php ناقوس یاد گرفتم حالا فقط بلدم اسکریپت خارجی بنویسم
    یعنی یه فایل فرم اچ تی ام ال و یه فایل اسکریپت php که فرم html اونو فراخوانی میکنه
    حالا چند وقتیه میخوام مثل شما بنویسم یعنی همش تو یه فایل باشه ولی بدجوری گیر کردم اصلا تو سرم فرو نمیره
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    به عنوان اولین مشکلم فراخوانی اسکریپت داخلی هست اینکه فرمم اسکریپت داخل فایل رو فراخوانی کنه
    ممنون
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مشکلت رو نفهمیدم دوباره دقیق بگو
     
  3. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب شما همشو تو همون فایل پی اچ پی بنویس
    بعد ادرس رو که میخوای بزنی
    مثلا بزن
    localhost/file.php
    ----
    البته درست نگفتی چی میخوای
    منم هیچی نفهمیدم:D
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اینقدر خارجی داخلی کردی من که چیزی نفهمیم
     
  5. yin-yang

    yin-yang کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    والا خودمم الان خوندم چیز زیادی دستگیرم نشد
    اما
    ببینید من برای اینکه فرمم رو تو دیتی بیس ذخیره کنم از یه اسکریپت جدا از فرم html استفاده میکنم حالا میخوام فرم و اسکریپت ارسال تو یه فایل باشن تو اکشن فرم html چی باید بنویسم؟
    اگه بازم متوجه نشدید با مثال واستون توضیح بدم!!
     
  6. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    فهميدم چيكار ميكني .. و تقريبا چي ميخواي
    اينو نگاه كن با فرمت پي اچ پي ذخيره كن
    PHP:
    <html>
    <title><? echo "My Page Title" ?></title>
    <body>
    <? echo"Hello World"?>
    </body>
    فكر كنم ديگه فهميدي
    اگه نفهميدي كدت رو بزار اينجا .... نشون بدم
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    نه منظورتو فهمیدم!
    ببین تویه action فرم هیچی ننویس:
    PHP:
    <?php
    if($_POST[action] == "do"){ echo "Form Accepted"; }
    ?>
    <form method="post">
    <input type=submit value="submit">
    <input type=hidden name="action" value="do">
    </form>
     
  8. yin-yang

    yin-yang کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    ممنون سالار جان درسته
    درست شما هم رد نکنه مدیر عزیز
    شرمنده یه سوال دیگه هم دارم یه کدی نوشتم این ارور رو میده

    Notice: mysql_create_db(): This function is deprecated, please use mysql_query() to issue a SQL CREATE DATABASE statement instead. in c:\program files\easyphp1-8\www\works\a.php on line 8

    دستوراتم هم ایناست:

    <?php
    $host="localhost";
    $user="root";
    $password="";
    $dbname="test";
    $tablename="t1";
    $link=mysql_connect($host,$user,$password);
    if(mysql_create_db($dbname,$link)){
    $query="create table $tablename(id INT UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,firstname TEXT,lastname TEXT,emailadress TEXT,comments TEXT)";
    if (mysql_db_query($dbname,$query,$link)){
    echo'the query set:eek:k';

    } else {
    echo'cant set query';
    }
    }else{
    echo'cant create';
    }

    ?>
    خط هشتم اینه:
    if(mysql_create_db($dbname,$link)){

    خیلی ممنون و شرمنده از اینکه وققتتون رو میگرم
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    تابع mysql_create_db() دیگه مورد استفاه قرار نمیگیره. خود php هم داره اینو بهت میگه
    بجاش از این استفاده کن
    PHP:
    mysql_query("CREATE DATABASE `dbname`");
     
  10. yin-yang

    yin-yang کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    ممنون
    امان از گذشت زمان
    کی پیر شدیم
    از کی استفاده نمیکنه؟
    بازم ممنون
     
  11. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    منم گرفتم چی میخواهی
    برای او اولی از isset هم می تونی بری
     
  12. yin-yang

    yin-yang کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    دستت درد نکنه
    اما دوتا سوال دیگه هم از شما دارم
    1- من میخوام "صفحه تماس با مای سایت اماده برای شما" رو طوری تغییر بدم که یه ارطباط دو طرفه بووجود بیاد
    مثل: http://design.persiantools.com/contact.php
    که وقتی پست کردی یه میل برات بیاد که با لینک تو اون بتونی بیای و نظر بدی و نظر طرف مقابل رو هم ببینی
    مشکل قانونی و کپی رایتی و اینا که نداره؟
    2-دستور وجود table یا query چیه ؟میخوام وقتی دوباره فایل اینستال اجرا میشه یه پیغام بده که اینستاله
    ممنون
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اهمون رو می تونی تغییر بدی و سخت هم نیست حق کپی هم نداره بی خیال
    من وقتش رو ندارم ولی اگه درست کردی برای من هم بفرست
    ممنون
     
  15. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    سوال دوم پس چی؟

    در ضمن بخوام اون ایمیجه حروف کوچیک رو فقط نشون بده چی کار کنم؟

    رسما پدرمو درآورده ده بار میزنم قبول نمی کنه تازه کوکی هم نزاشتی نوشته ها یادش بمونه
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    کد رو ندیدم! ولی احتمالا توش تابع strtoupper هست
     
  17. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اون رو که من ننوشته ام به من یکی داد گفت تو این سایت بزار مال یکی از دوستام هست
    چرا باید مطالب یادش بمونه
    عکس هم درست کار می کنه رو سایت اگر تست کنی مشکل نداره با چی کار می کنی؟
     
  18. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    چون کد زیاد گیر میده و ده بار باید بزنی تا قبول کنه(حروفش بزرگ کوچیکه) اگه حروفش همه کوچیک باشه بهتره
    من نگفتم عکس ایراد داره خواستم همش کوچیک باشه تا مشکلی که گفتم کمتر بوجود بیاد من با ایزی پی اچ پی 1.8 کار میکنم
     
  19. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    ضمنا این کدش خیلی یه جوری نوشته شده
    زیاد نمیشه توش دست برد
     
  20. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    من هيچي نفهميدم !
     
  21. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    بابا دنبال این تابع بگرد توش یا کدشو بذار اینجا!
    strtoupper
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal