برگزیده های پرشین تولز

تغییر وضعیت کلّی فروم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
سلام

آقا لطف کنین هر کی اطّلاعاتی در زمینه این سوالای پایینی!! داره بگه که همه فیض (فیظ؟ فیز؟ :mrgreen: ) ببرن!

اینجا خیلیا تو phpbb تغییرات ایجاد کردن ، بعضیام مثه آقا مجید کلّشو فارسی کردن...ولی خوب بعضیا مث من دوس دارن به یه شکل خاص تغییر بدن دیگه ;) و این است سوالات!!!:

1-برای تغییر دادن فرم پایین صفحه (حذف کردن بعضی نوشته ها ، اضافه کردن بهضی نوشته ها...) باید کدوم فایلو توش دست برد؟! (اینو تو تاپیک بغلیم یکی نوشته بود 8) )

2-برای تغییر دادن دکمه ها و اینا باید چکار کرد؟!

3- برای تغییر دادن همین صفحه پست جواب کدوم فایلو باید بتغییریم؟!

4-برای بنر بالای سایت ، و کلاً تغییر دادن بالای صفحه چیکار باهاس بکنیم!!

همینا بود...بیزحمت هر کی اسم فایلارو نوشت ، بگه که چجوری باید اینکارو کرد! دونستن php لازمه؟!

دمتون گرمک ;)
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
بابا دمتون گرم! حالا درسته همه وقت ندارن...ولی بابا دریغ از یه دونه جواب...آقا دریغ از یه نگاه كردن!!!
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
1-براي تغيير متن پايين صفحه فايل بايد ابتدا وارد دايركتوري templates بشي بعد نام قالب سايتت و بعدش فايل overall_footer.tpl رو اديت كني(اين يه خورده بايد براش php بدونی)

2-کدوم دکمه ها ؟! ولی اگه فقط ظاهرشون رو میگی بعد اینکه وارد templates شدی و نام قالبت رو انتخاب کردی به دایرکتوری images برو و از اونجا تمام این ها رو می تونی تغییر بدی.

3-باید فایل posting_body.tpl رو تغییر بدی که به اونصورت نیاز به برنامه نویسی و PHP نداره.(توی همون دایرکتوریه templates قرار داره ..)

4-باید فایل overall_header.tpl رو تغییر بدی..(توی همون دایرکتوریه templates قرار داره ..)

اینم جواب ... یه خورده صبر کن فقط ...
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
بگو چه تغییری می خوای بدی بیشتر توضیح میدم :)
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
سلام...

علي جون ! دوست دارم ايـــــــــــــــــن هوا!

تمام اين فايلاي .تي پي ال (!) با جاوا اسكريپت نوشته شدن درسته؟!

حالا ببينيم من اگه مثلا بخوام اين چيزايي كه اين پايين نوشته "يو كن نات فلان فلان!" رو مثلا پاك كنم بايد چيكار كنم؟!
بعد اگه بخوام توي ريپلاي روي دكمه هاي اون قسمت تصوير بذارم باهاس چيكار كرد؟! :-؟

دمت خورشيد تابان!!
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
فكر كنم فايل viewforum_body.tpl
ولي اين كار رو از طريق قسمت language هم ميشه كرد(حذف رو) به صورتي كه ميري اين نوشته ها رو توي فايل language گير مياري بعد بجاشون عبارت () رو قرار ميدي .
نا مفهوم بود بگو تا بيشتر توضيح بدم.
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
علی جون راستش من میخوام این فروم رو تا میشه از نظر قیافه سادش کنم! آخه بدون تغییر خیلی قرتیه!!!!
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,103
لایک‌ها
12
سن
36
محل سکونت
tehran
خوب والله چي بگم مي توني قالبش رو يه قالب ساده بزاري ...
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
خوب علی جون! شروع کردم تغییر دادن یه فایلا به سلامـتـــــــــــــــــی!!!

ولی حالا چند تا سوال برام پیش اومده. من نمیخوام صفحرو به صورت یونیکد بزارم. یعنی یجوری باشه که تا طرف فونت فارسی نداشته باشه نتونه فارسی پست کنه! حالا من اومدم این نوشته هاي يكي ازين فايلاي lang رو تغيير دادمو جاش فارسي نوشتم ولي وقتي ميخواست اون نوشته هارو بياره جاش يه مقدار انبوهي علامت سوال تحويل ما مي داد!! :?

يه سوال ديگه هم اينكه من اگه بخوام كلاَ فروم رو راست به چپ كنم و اين مشخصات هر فرد كه كنار هر پستش مياد رو هم ببرم سمت راست بايد شيكار كنم ؟! :?:

بعد اگه بخوام تاريخو شمسي كنم چه كنم؟!!

زانبعد!! اگه بخوام مثلاَ همين دكمه هايي كه اين ژايين هست نوشته submit رو بخوام روش يه تصوير بذارم چكار باهاس كرد؟!

آقا شرمندتم اگه يخورده زياد شد سوالا! :oops: دست درست ;) 8)
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
بابا یکی بیاد جواب بده دیگه عــــــــــــــــه! :? نکنه میخواین اینقدر لفتش بدین تا این هاستینگی که ازینجا گرفتیم تموم بشه؟!!!! ;) :D
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,883
محل سکونت
Internet
ببين فايلهاي تمپليت رو بايد با نوت پد مثلا در حالت يونيكد ذخيره كني. من يه چند روزي نبودم. اگه ميشه مشكلت رو دقيقتر بنويس تا منم در جريان قرار بگيرم و بتونم كمك كنم.
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
سلام احسان جان
کم کم داشتم نا امید میشدما!! جون من یخورده سریع تر ;) ;) ;)

احسان جان من اوّلین کاری که میخواستم بکنم این بود که این فایلای لنگ رو تغییر بدمو پیغاماشو فارسی کنم که خودتم فهمیدی... ولی همین اوّل کاری به کلّی موشکل برخوردم!!
ببین با نوتپد که فایلو باز میکنمو یکم توش فارسی مینویسم ، اگه به حالت ansi سیوش کنم، توی خود نوتپد پیغام میده که درست سیو نخواهد شد، و همینطورم میشه با اینکه charset رو هم به windows-1258 تبدیل میکنم یه سری علامت سوال بهم میده. امـــــــــــــــــــــا!!!...
وقتی توی فایل فارسی مینویسم و با utf-8 سیوش میکنم ، درست سیو میشه ، توی فروم هم درست فارسی رو نشون میده، ولی بالای همه صفحات این چند خط رو نمایش میده:::

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at e:inetpubwwwrootphpBB2languagelang_englishlang_main.php:1) in e:inetpubwwwrootphpBB2includespage_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at e:inetpubwwwrootphpBB2languagelang_englishlang_main.php:1) in e:inetpubwwwrootphpBB2includespage_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at e:inetpubwwwrootphpBB2languagelang_englishlang_main.php:1) in e:inetpubwwwrootphpBB2includespage_header.php on line 477

خودم که گیج شدم حســــابی!

این مشکل اوّل بود...

سوال دوم اینکه من یه دونه سورس php برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی از farsiweb.info گیر آوردم ، حالا میخوام ببینم چطوری باید ازش در phpbb استفاده کنم و تاریخو شمسی کنم؟

سوال سومم هم این بود که چجوری میتونم روی این دکمه های صفحه Post reply تصویر بذارم؟ میدونم از توی posting_body.tpl هس ولی آخه چحوری؟!!!

مرسی از کمکات ;) 8)
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
دوووووووووووووووووستان! یه کمکی برسونین دیگه اوّل مهر شد!!!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,883
محل سکونت
Internet
ببين يه text editor خوب مثل اين رو داونلود کن. بعد با اون کار کن.
<a href='http://fixedsys.com/context' target='_blank'>http://fixedsys.com/context</a>

همين فايلهايي رو که اديت کردي با اين برنامه که باز کني... 3 تا کاراکتر عجيب غريب اول همشون ميبيني... اونا رو برداري همه چي حل ميشه. هر بار که يه فايل يونيکد رو با notepad اديت ميکني لازمه اون کاراکترهاي اضافه رو پاک کني که فايل درست کار کنه.

فقط يادت نره که توي اين اديتورها ديگه نميشه فارسي يونيکد نوشت و مجبوري کارهات رو با notepad براي فارسي نويسي انجام بدي.
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
3
مرسی احسان جون ;) عجب ادیتوره ماااااااااااااااااااااااااااهیه :p :p :p 8)

دستت خیلی مرسی!!

آقا یه با مرام دیگه بیاد جواب اون دو تا سوال دیگه رو هم بده ما حااااااالشو ببریم!! :D
 
بالا