تغییر URL در وردپرس

d-vahid

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,615
لایک‌ها
340
محل سکونت
بیرجند
باعرض سلام و خسته نباشید
دوستان من یه سایت رو اول روی یه هاستی نصب کردم بعد سایت رو بردم رو هاست دیگه ودامنه دیگه
حالا آدرسای داخل ادمین و یاسایت بر اساس url قبلی خونده میشن
اگه میشه راهنماییم کنید که url سایت از کجا خونده میشه تا تغییرش بدم
 

d-vahid

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,615
لایک‌ها
340
محل سکونت
بیرجند
فایل wp-config.php رو از شاخه اصلی محل نصب ویرایش کنید . اگر نمیتونید مدیریت رو لود کنید وارد phpmyadmin بشید اطلاعات جدول wp-option رو ویرایش کنید
داداش هر دوکار رو کردم
فایل کانفیگ که اصلا url نداره
دیتابیسم ویرایش شد منتهی انجام نشد
 

behzadnoor

Registered User
تاریخ عضویت
5 مارس 2005
نوشته‌ها
1,885
لایک‌ها
286
محل سکونت
×زیر چتر سبز×
داداش هر دوکار رو کردم
فایل کانفیگ که اصلا url نداره
دیتابیسم ویرایش شد منتهی انجام نشد
مطمئنا یه قسمت رو جا انداختید کدوم جدول رو تغییر دادید؟
 

d-vahid

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,615
لایک‌ها
340
محل سکونت
بیرجند
همون تیبل اولی که مال تنظیماته توش url قبلی بود که پاکش کردم ولی بازم همون قبلیه میاد
 

aminem25197

Registered User
تاریخ عضویت
18 فوریه 2013
نوشته‌ها
442
لایک‌ها
176
همون تیبل اولی که مال تنظیماته توش url قبلی بود که پاکش کردم ولی بازم همون قبلیه میاد
چرا از Export و Import وردپرس استفاده نمیکنید؟ همه چیز خیلی مرتب و دقیق منتقل میشه...
آدرس سایتتون چیه که مشکل رو بهتر متوجه شیم..
 

behzadnoor

Registered User
تاریخ عضویت
5 مارس 2005
نوشته‌ها
1,885
لایک‌ها
286
محل سکونت
×زیر چتر سبز×
چرا از Export و Import وردپرس استفاده نمیکنید؟ همه چیز خیلی مرتب و دقیق منتقل میشه...
آدرس سایتتون چیه که مشکل رو بهتر متوجه شیم..
فکر کنم مشکلشون این باشه که اصلا نمیتونن وارد بخش مدیریت بشن .
باید دو تا فیلد آدرس باشه فکر کنم . الان دسترسی به وردپرس ندارم چک کنم .
 
بالا