برگزیده های پرشین تولز

تـــســلـيـت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2004
نوشته‌ها
694
لایک‌ها
7
محل سکونت
Vienna, VA
در ضمن اگه کلانتر اینجا رو نمیتونی از لوث وجود کسانی که عین جمهوری اسلامی دارند وطن ما رو می فروشند و یا تجزیه می کنند، پاک کنی منم مثل بقیه دوستان مجبور میشم اینجا رو ترک کنم.
اگرچه اصلا کاربر مهمی نیستم ولی اینجا رو خیلی دوست دارم... بدرود .
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
15.gif


اهلا و سهلا عربا تو سطلن*

* منظور سطل آشغال است .
 

Siavash.sweden

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 نوامبر 2005
نوشته‌ها
50
لایک‌ها
0
محل سکونت
Stockholm
پروفسور عبدالمنعم سعيد


مجله الاهرام در شماره ۲۱۹ آگوست ۲۰۰۱ متن كامل مصاحبه آقاي مجدي عمر معاون اول سابق شوراي دفاع ملي مصر را چاپ نموده است. وي در بخشي از سخنان خود چنين گفته است: «نسل من به خاطر دارد كه ما در ايام مدرسه در كتب و نقشه ها با لفظ خليج فارس سر و كار داشتيم ولي بعد از مدتي به آن خليج عربي اطلاق كرديم. اين غيرمنطقي، رذالت و پستي است. اين كه چند كشور عربي در اطراف آن باشد دليل نمي شود كه نامي تاريخي را تغيير دهيم، حال براي اين كه خود را از اين مخمصه نجات دهيم فقط آن را خليج مي ناميم، كدام خليج؟! مگر خليج بدون نام هم مي شود.»
در كتاب «تطوير العلاقات المصريه الايرانيه» مجموعه نويسندگان، چاپ موسسه مطالعات سياسي و استراتژيك الاهرام ۲۰۰۲ قاهره در ص ۱۹۰ به نقل از آقاي دكتر عبدالمنعم سعيد رئيس مركز تحقيقات سياسي و استراتژيك الاهرام چنين آمده است:
«به صراحت تمام بگويم هيچ مدرك و سند تاريخي نديدم كه نام خليج فارس را بتوان مستند بر آن تغيير داد. تمام نقشه ها و كتب تاريخي و حتي بعضي از سخنراني هاي ناصر و رهبران انقلاب از خليج فارس صحبت شده است. اگر تغيير نام خليج باعث كدورت مردم ايران است چرا به حقيقت اعتراف نمي كنيم. بايد شجاعت داشت و اين در حدود موازين علمي است.» همچنين اين نويسنده و متفكر بزرگ در مقاله ديگري در روزنامه الاهرام ۱۷ دسامبر ۲۰۰۲ در دفاع از نام خليج فارس مقاله علمي و ارزشمندي نوشته است و تغيير اين نام تاريخي را محكوم نموده است. دكتر عبدالمنعم سعيد در بخشي از گزارش سفر خود تحت عنوان «تقرير آخر من طهران» نوشته است: يكي از مكانهايي كه در سفر ۹/۱۲/۲۰۰۲ در تهران بازديد كرديم ، اداره اسناد و آرشيو وزارت امور خارجه بود. در آنجا صدها نقشه جغرافيايي تاريخي وجود دارد كه موقعيت ايران و جهان را در طول تاريخ نشان مي دهد. براي من هيچ تعجبي نداشت كه در همه اين نقشه ها كه دوستان و دشمنان ايران اعم از اعراب و يوناني ها تهيه كرده اند همگي آنها نام خليج فارس را در بر دارد. هيچ نقشه تاريخي در شرق و يا در غرب و در هيچ كجاي جهان با نام خليج عربي وجود ندارد و بنابراين تغيير اين نام به خليج و يا خليج عربي و يا هر نام ديگري برخورد غيرمنطقي و غيرحكيمانه با حقايق تاريخي و جغرافيايي است.
روزنامه الاهرام در شماره ۴۲۲۲۹ مورخ ۲۰/۷/۲۰۰۲ در مقاله اي تحت عنوان «الثوره ساعدت علي تسميه بالخليج العربي بدلاً من الفارسي» نوشته است كه نام خليج از نظر تاريخي خليج فارس است. ولي در اثر انقلاب ناسيوناليستي ناصر به خليج عربي تبديل شد. (البته حقيقت اين است كه عوامل استعمار اين توطئه را آغاز كردند و افراطيون عرب ناآگاهانه در دام آنها افتادند.)
پروفسور عبدالله تازي نويسنده و پژوهشگر عضو آكادمي پادشاهي مغرب: حقيقتاً من هيچ منبع تاريخي را نديدم كه آبراه جنوب ايران را خليج عربي ناميده باشد. اعراب قبل و بعد از اسلام هميشه اين آبراه را بحرالعجم و يا خليج فارس ناميده اند. به نظر من مسوولان نقشه برداري و كارتوگرافي كشورهاي عربي و ايران بايد نشستي داشته باشند و در مورد اين نام با يكديگر مصالحه و سازش مورد رضايت همه اطراف داشته باشند. به نظر من اعراب هيچ نيازي ندارند كه نام تاريخي خليج فارس را به خليج عربي تبديل كنند و باعث كدورت غيرعرب در منطقه شوند، اين عمل تفرقه افكني ميان مسلمانان است. اگر كساني با كلمه فارس مشكل دارند مي توانند نام تاريخي ديگر آنجا را كه بحرالعجم بوده است به كار ببرند.
- روزنامه كيهان عربي در تاريخ ۲۱/۷/۸۱ برابر با
۱۳/۱۰/۲۰۰۲ نوشته است: دكتر بروس اينغهام رئيس مركز پژوهشهاي خاورميانه و نزديك دانشگاه لندن در مصاحبه اي گفته است: «فكر مي كنم همه با من موافق هستند در اين حقيقت كه اين آبراه از نظر تاريخي خليج فارس نام دارد و اين نام نزد همه ملل شهرت دارد و عربها و ايراني ها نيز اين نام را از يونانيان قبل از اسلام گرفته اند. به نظر من براي مناطق جغرافيايي بايد نامهاي با ريشه تاريخي را به كار برد و اين به معني آن نيست كه خليج فارس متعلق به فارسها است، همان طور كه اقيانوس هند متعلق به هند نيست. اين كه دولت بريتانيا و بعضي از دولتها برخلاف روند تاريخي اين نام ،كلمه «خليج »به كار مي برند يك اشتباه فاحش و توهين آميز است.
حسن عباس نصرالله «تاريخ نگار و استاد تاريخ دانشگاه لبنان» تاكيد كرد:
نام «خليج فارس» در همه اسناد و كتابهاي تاريخي ذكر شده است.
نصرالله روز پنج شنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا گفت: تنب بزرگ و كوچك و ابوموسي نيز به ايران تعلق دارد.
اين تاريخ نگار لبناني افزود: موضع غيردوستانه برخي رسانه هاي كشورهاي عرب در برابر ايران مانند تحريف نام «خليج فارس» ناشي از فشارهاي آمريكا است كه با همه امكانات به جنگ انقلاب اسلامي آمده است.
نصرالله، اعتراض ايران به ناشر اطلس «نشنال جئوگرافي» كه خليج فارس را خليج عربي ناميده است، منطقي دانست.
تاريخ نگار لبناني از حكومت هاي عرب خواست كه با بهره گيري از رويدادها و تحولات كنوني و پندگيري از تجربه گذشته براي تقويت تفاهم و هماهنگي با ايران تلاش كنند.
وي تاكيد كرد كه ايران به عنوان يك كشور مهم حوزه خليج فارس با محترم شمردن تاريخ و جغرافياي منطقه و پايبندي به قوانين حسن همجواري در برابر بيگانگاني كه در پي تحريف واقعيت هاي تاريخي هستند، ايستاده است.
- «قدري قلعجي» نويسنده و متفكر عرب در ماه نوامبر ۱۹۶۸ در مقاله اي تحت عنوان (ملاقات صلح در مهد اسلام) در روزنامه «الراصد» چاپ بيروت نو چنين قضاوت مي كند: «ايران دولتي است دوست و ملتي است برادر، تاريخ آن با تاريخ عرب در هم آميخته و فرهنگ ما براي دوره اي از تاريخ مخلوط گشته است…اختلافات ما با آن درباره عربيت خليج فارس بيش از اختلاف ما درباره عربيت ابن المقفع، ابن برذو، ابي نواس، ابن قتبيه، ابن سينا، سيبويه، خوارزمي، اصفهاني، همداني، رازي، موصلي، بلخي ، بيروني، غزالي، شهرستاني، گرگاني، طغرائي، كاشاني، تبريزي شيرازي كه همه از شاخه اي ايراني پديد آمده و در محيط اسلام رشد يافته اند نيست.»
- «علي حميدان» كه از نويسندگان برجسته عالم عرب است در كتاب (les Princes deorlmoir) چاپ پاريس همه جا نام خليج فارس را به طور كامل يادآور مي شود.
- متعاقب آن روزنامه تايمز لندن در ۲۶ سپتامبر ۱۹۶۸ در صفحه خاورميانه اظهار اميدواري كرده است كه ديگر نويسندگان نيز از اين محقق منصف پيروي كرده و از سعي بيهوده در تغيير نام خليج فارس كه قرنها در كليه نقشه هاي جهان به همين نام طبع شده است پرهيز نمايند .
- نذير فنصه سردبير «مله الاخاء» در اين باره مقاله جالبي نوشت و ضمن آن به شرح وضعيت علما و دانشمندان و متفكرين عرب پرداخته كه چگونه از لجاجت و تعصب غيرمنطقي دچار ناراحتي گشته اند و مي نويسد: «امروز اعراب از لحاظ تسميه خليج فارس در وضعي قرار گرفته اند كه نويسندگان و مورخان منصف از ترس اين كه در تلاطم احساسات لبريز شده، متهم به دست نشاندگي و ارتجاع نشوند، نمي توانند اظهار نظري كنند… شما را به خدا بگوييد كه نام خليج از چه تاريخي در كنار لفظ (عربي) قرار گرفت. اين بدعت از ده سال قبل و از زبان يك سياستمدار معروف و در راه يك هدف غايب معيني … آغاز گشت. ايرانيان نيز مي توانند كلمه فارسي را كنار شط العرب قرار دهند و به جاي گفتن (شط العرب) آن را شط فارسي بنامند. ولي با اين كه اين شط در آغوش سرزمين آنان قرار گرفته چنين كاري نكردند زيرا آنان به تاريخ و اصول بين المللي احترام مي گذارند.»
- دكتر سيد محمد نوفل مصري، معاون اتحاديه عرب و نماينده دولت مصر در كنفرانس حقوق بشر تهران ۱۹۶۸ در مصاحبه اي با خبرنگاران، پيرامون خليج فارس چنين سخن گفت: «من كوششهايي را كه براي تغيير نام خليج فارس به خليج عربي صورت مي گيرد مورد استهزاء قرار داده، اين كوششهاي بي نتيجه را محكوم مي كنم» ، وي گفت كه مطالعاتي درباره منطقه خليج فارس دارد و در كتابي كه در سال ۱۹۵۲ درباره اين منطقه نوشته است همه از خليج فارس نام برده و تنها شيخ نشين هاي خليج را نه عرب و نه ايراني دانسته است.
همچنين روزنامه آكسيون چاپ تونس در اسفندماه ۱۹۶۹ در بحث مفصلي تحت عنوان (كدام يك از اين عبارات صحت دارد) ضمن اين كه تاريخچه خليج فارس را مورد بررسي قرار مي دهد، فارسي بودن خليج فارس را ثابت نموده و اين اصل را از هر نوع شبهه اي به دور دانسته است.
علاوه بر اين كتابهاي زيادي از سال ۱۹۵۹ تاكنون از طرف پاره اي از نويسندگان و محققين منصف عرب به چاپ رسيده است كه در آنها از اين دريا به همان نام اصلي يعني خليج فارس نام برده مي شود. در كنفرانس يكسان سازي اسامي جغرافيايي، كشورهاي عربي، دولت اسرائيل را به خاطر تلاش براي تغيير نام خليج عقبه به شدت مورد انتقاد قرار داده اند. چطور همان عمل اسرائيل را خود به شكل بسيار بي شرمانه تري در مورد خليج فارس به كار مي برند. بسياري از آگاهان مسائل منطقه معتقد هستند كه نتايج زيانبار مادي، معنوي و رواني تغيير نام خليج فارس از سوي اعراب، كمتر از آثار زيانبار تجاوز عراق به ايران و كويت نيست





پس ديگه خفه جيگر :p :p
 

parsbin

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2005
نوشته‌ها
1,160
لایک‌ها
3
سن
34
محل سکونت
كرج- پلاك 10
چه شعار با قافیه و پرمحتوایی
15.gif

منظورم دوتا بالایی بود!
 

part_of_one

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2004
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
0
به نقل از Opera 8.0 :
بابا چقد بگم دست از این تاپیک های جنجالی بردار
اخه خوشت میاد بیای یه حرف چرت بزنیو و هزار تا فحش بهت بگن

اصلا اینقد بت فحش دادن که معتاد شدی
بسه دیگه
5.gif

راستی شما فروم عربی ندارین مگه؟
برو توی فروم عربی خوب
اونجا هر چی میخوای بنویس
چیه گیر دادی به اینجا اخه؟
هی بپرین به هم
چیه؟ خبریه؟
اینم آدمه
 

farhad12

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
1,013
لایک‌ها
0
ايشون دچار عقده حقارت(inferiority complex) شدن والا خودش كاملا ميدونه جو اينجا چه طورياست
 

part_of_one

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2004
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
0
به نقل از Opera 8.0 :
بابا چقد بگم دست از این تاپیک های جنجالی بردار
اخه خوشت میاد بیای یه حرف چرت بزنیو و هزار تا فحش بهت بگن

اصلا اینقد بت فحش دادن که معتاد شدی
بسه دیگه
5.gif

راستی شما فروم عربی ندارین مگه؟
برو توی فروم عربی خوب
اونجا هر چی میخوای بنویس
چیه گیر دادی به اینجا اخه؟
ای ول تایید می شود
 

Bahreyni

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,733
لایک‌ها
6
سن
43
محل سکونت
کرمان دیار کریمان
به نقل از bahrain :
بسم الله الرحمن الرحيم

(يأيتها النفس المطمئنة ارجعي إلى ربك راضية مرضية)


sharon_ariel.jpg


وطني الكويت سلمت للمجد وعلى جبينك طالع الســــعد
وطني الكويت وطني الكويت وطني الكويت سلمت للمجد
يا مهد آبــــاء الأولى كتــــبوا سفــرالخلود فنادت الشـهب
الله أكـــــبر إنهم عـــــــــرب طلعت كواكب جنـــــة الخــلد
يفديـك حـر فــي حمـاك بنى صرح الحياة بأكـــــرم الأيـدي
وأمـــــــــــــــيرنا للعز قائدنا رب الحمية صــــــادق الوعــد





با دلي مملو از غم فوت اعراب خبر يك بزرگي ديگر از امراء كشورهاي حوزه خليج عربي "الشيخ جابر بن احمد آل صباح" را به كشور همسايه ودوست "كويت" واعضاي عرب ستيز اين سايت تسليت عرض ميكنم

خدا به همتون صبر بده
آخه دیوانه
چرا زیر حرف خودت میزنی؟
بگو یه شکری خوردم
دیگه نمیخورم
در ضمن
من فقط یه چیزو میخوام بگم
اونم اینکه توی کشوری که هنوز شورت اختراع نشده چجوری از اینترنت استفاده میکنن؟:lol:
 

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
تاریخ عضویت
14 آپریل 2005
نوشته‌ها
3,371
لایک‌ها
15
سن
37
محل سکونت
Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
به نقل از Siavash.sweden :
پروفسور عبدالمنعم سعيد


مجله الاهرام در شماره ۲۱۹ آگوست ۲۰۰۱ متن كامل مصاحبه آقاي مجدي عمر معاون اول سابق شوراي دفاع ملي مصر را چاپ نموده است. وي در بخشي از سخنان خود چنين گفته است: «نسل من به خاطر دارد كه ما در ايام مدرسه در كتب و نقشه ها با لفظ خليج فارس سر و كار داشتيم ولي بعد از مدتي به آن خليج عربي اطلاق كرديم. اين غيرمنطقي، رذالت و پستي است. اين كه چند كشور عربي در اطراف آن باشد دليل نمي شود كه نامي تاريخي را تغيير دهيم، حال براي اين كه خود را از اين مخمصه نجات دهيم فقط آن را خليج مي ناميم، كدام خليج؟! مگر خليج بدون نام هم مي شود.»
در كتاب «تطوير العلاقات المصريه الايرانيه» مجموعه نويسندگان، چاپ موسسه مطالعات سياسي و استراتژيك الاهرام ۲۰۰۲ قاهره در ص ۱۹۰ به نقل از آقاي دكتر عبدالمنعم سعيد رئيس مركز تحقيقات سياسي و استراتژيك الاهرام چنين آمده است:
«به صراحت تمام بگويم هيچ مدرك و سند تاريخي نديدم كه نام خليج فارس را بتوان مستند بر آن تغيير داد. تمام نقشه ها و كتب تاريخي و حتي بعضي از سخنراني هاي ناصر و رهبران انقلاب از خليج فارس صحبت شده است. اگر تغيير نام خليج باعث كدورت مردم ايران است چرا به حقيقت اعتراف نمي كنيم. بايد شجاعت داشت و اين در حدود موازين علمي است.» همچنين اين نويسنده و متفكر بزرگ در مقاله ديگري در روزنامه الاهرام ۱۷ دسامبر ۲۰۰۲ در دفاع از نام خليج فارس مقاله علمي و ارزشمندي نوشته است و تغيير اين نام تاريخي را محكوم نموده است. دكتر عبدالمنعم سعيد در بخشي از گزارش سفر خود تحت عنوان «تقرير آخر من طهران» نوشته است: يكي از مكانهايي كه در سفر ۹/۱۲/۲۰۰۲ در تهران بازديد كرديم ، اداره اسناد و آرشيو وزارت امور خارجه بود. در آنجا صدها نقشه جغرافيايي تاريخي وجود دارد كه موقعيت ايران و جهان را در طول تاريخ نشان مي دهد. براي من هيچ تعجبي نداشت كه در همه اين نقشه ها كه دوستان و دشمنان ايران اعم از اعراب و يوناني ها تهيه كرده اند همگي آنها نام خليج فارس را در بر دارد. هيچ نقشه تاريخي در شرق و يا در غرب و در هيچ كجاي جهان با نام خليج عربي وجود ندارد و بنابراين تغيير اين نام به خليج و يا خليج عربي و يا هر نام ديگري برخورد غيرمنطقي و غيرحكيمانه با حقايق تاريخي و جغرافيايي است.
روزنامه الاهرام در شماره ۴۲۲۲۹ مورخ ۲۰/۷/۲۰۰۲ در مقاله اي تحت عنوان «الثوره ساعدت علي تسميه بالخليج العربي بدلاً من الفارسي» نوشته است كه نام خليج از نظر تاريخي خليج فارس است. ولي در اثر انقلاب ناسيوناليستي ناصر به خليج عربي تبديل شد. (البته حقيقت اين است كه عوامل استعمار اين توطئه را آغاز كردند و افراطيون عرب ناآگاهانه در دام آنها افتادند.)
پروفسور عبدالله تازي نويسنده و پژوهشگر عضو آكادمي پادشاهي مغرب: حقيقتاً من هيچ منبع تاريخي را نديدم كه آبراه جنوب ايران را خليج عربي ناميده باشد. اعراب قبل و بعد از اسلام هميشه اين آبراه را بحرالعجم و يا خليج فارس ناميده اند. به نظر من مسوولان نقشه برداري و كارتوگرافي كشورهاي عربي و ايران بايد نشستي داشته باشند و در مورد اين نام با يكديگر مصالحه و سازش مورد رضايت همه اطراف داشته باشند. به نظر من اعراب هيچ نيازي ندارند كه نام تاريخي خليج فارس را به خليج عربي تبديل كنند و باعث كدورت غيرعرب در منطقه شوند، اين عمل تفرقه افكني ميان مسلمانان است. اگر كساني با كلمه فارس مشكل دارند مي توانند نام تاريخي ديگر آنجا را كه بحرالعجم بوده است به كار ببرند.
- روزنامه كيهان عربي در تاريخ ۲۱/۷/۸۱ برابر با
۱۳/۱۰/۲۰۰۲ نوشته است: دكتر بروس اينغهام رئيس مركز پژوهشهاي خاورميانه و نزديك دانشگاه لندن در مصاحبه اي گفته است: «فكر مي كنم همه با من موافق هستند در اين حقيقت كه اين آبراه از نظر تاريخي خليج فارس نام دارد و اين نام نزد همه ملل شهرت دارد و عربها و ايراني ها نيز اين نام را از يونانيان قبل از اسلام گرفته اند. به نظر من براي مناطق جغرافيايي بايد نامهاي با ريشه تاريخي را به كار برد و اين به معني آن نيست كه خليج فارس متعلق به فارسها است، همان طور كه اقيانوس هند متعلق به هند نيست. اين كه دولت بريتانيا و بعضي از دولتها برخلاف روند تاريخي اين نام ،كلمه «خليج »به كار مي برند يك اشتباه فاحش و توهين آميز است.
حسن عباس نصرالله «تاريخ نگار و استاد تاريخ دانشگاه لبنان» تاكيد كرد:
نام «خليج فارس» در همه اسناد و كتابهاي تاريخي ذكر شده است.
نصرالله روز پنج شنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا گفت: تنب بزرگ و كوچك و ابوموسي نيز به ايران تعلق دارد.
اين تاريخ نگار لبناني افزود: موضع غيردوستانه برخي رسانه هاي كشورهاي عرب در برابر ايران مانند تحريف نام «خليج فارس» ناشي از فشارهاي آمريكا است كه با همه امكانات به جنگ انقلاب اسلامي آمده است.
نصرالله، اعتراض ايران به ناشر اطلس «نشنال جئوگرافي» كه خليج فارس را خليج عربي ناميده است، منطقي دانست.
تاريخ نگار لبناني از حكومت هاي عرب خواست كه با بهره گيري از رويدادها و تحولات كنوني و پندگيري از تجربه گذشته براي تقويت تفاهم و هماهنگي با ايران تلاش كنند.
وي تاكيد كرد كه ايران به عنوان يك كشور مهم حوزه خليج فارس با محترم شمردن تاريخ و جغرافياي منطقه و پايبندي به قوانين حسن همجواري در برابر بيگانگاني كه در پي تحريف واقعيت هاي تاريخي هستند، ايستاده است.
- «قدري قلعجي» نويسنده و متفكر عرب در ماه نوامبر ۱۹۶۸ در مقاله اي تحت عنوان (ملاقات صلح در مهد اسلام) در روزنامه «الراصد» چاپ بيروت نو چنين قضاوت مي كند: «ايران دولتي است دوست و ملتي است برادر، تاريخ آن با تاريخ عرب در هم آميخته و فرهنگ ما براي دوره اي از تاريخ مخلوط گشته است…اختلافات ما با آن درباره عربيت خليج فارس بيش از اختلاف ما درباره عربيت ابن المقفع، ابن برذو، ابي نواس، ابن قتبيه، ابن سينا، سيبويه، خوارزمي، اصفهاني، همداني، رازي، موصلي، بلخي ، بيروني، غزالي، شهرستاني، گرگاني، طغرائي، كاشاني، تبريزي شيرازي كه همه از شاخه اي ايراني پديد آمده و در محيط اسلام رشد يافته اند نيست.»
- «علي حميدان» كه از نويسندگان برجسته عالم عرب است در كتاب (les Princes deorlmoir) چاپ پاريس همه جا نام خليج فارس را به طور كامل يادآور مي شود.
- متعاقب آن روزنامه تايمز لندن در ۲۶ سپتامبر ۱۹۶۸ در صفحه خاورميانه اظهار اميدواري كرده است كه ديگر نويسندگان نيز از اين محقق منصف پيروي كرده و از سعي بيهوده در تغيير نام خليج فارس كه قرنها در كليه نقشه هاي جهان به همين نام طبع شده است پرهيز نمايند .
- نذير فنصه سردبير «مله الاخاء» در اين باره مقاله جالبي نوشت و ضمن آن به شرح وضعيت علما و دانشمندان و متفكرين عرب پرداخته كه چگونه از لجاجت و تعصب غيرمنطقي دچار ناراحتي گشته اند و مي نويسد: «امروز اعراب از لحاظ تسميه خليج فارس در وضعي قرار گرفته اند كه نويسندگان و مورخان منصف از ترس اين كه در تلاطم احساسات لبريز شده، متهم به دست نشاندگي و ارتجاع نشوند، نمي توانند اظهار نظري كنند… شما را به خدا بگوييد كه نام خليج از چه تاريخي در كنار لفظ (عربي) قرار گرفت. اين بدعت از ده سال قبل و از زبان يك سياستمدار معروف و در راه يك هدف غايب معيني … آغاز گشت. ايرانيان نيز مي توانند كلمه فارسي را كنار شط العرب قرار دهند و به جاي گفتن (شط العرب) آن را شط فارسي بنامند. ولي با اين كه اين شط در آغوش سرزمين آنان قرار گرفته چنين كاري نكردند زيرا آنان به تاريخ و اصول بين المللي احترام مي گذارند.»
- دكتر سيد محمد نوفل مصري، معاون اتحاديه عرب و نماينده دولت مصر در كنفرانس حقوق بشر تهران ۱۹۶۸ در مصاحبه اي با خبرنگاران، پيرامون خليج فارس چنين سخن گفت: «من كوششهايي را كه براي تغيير نام خليج فارس به خليج عربي صورت مي گيرد مورد استهزاء قرار داده، اين كوششهاي بي نتيجه را محكوم مي كنم» ، وي گفت كه مطالعاتي درباره منطقه خليج فارس دارد و در كتابي كه در سال ۱۹۵۲ درباره اين منطقه نوشته است همه از خليج فارس نام برده و تنها شيخ نشين هاي خليج را نه عرب و نه ايراني دانسته است.
همچنين روزنامه آكسيون چاپ تونس در اسفندماه ۱۹۶۹ در بحث مفصلي تحت عنوان (كدام يك از اين عبارات صحت دارد) ضمن اين كه تاريخچه خليج فارس را مورد بررسي قرار مي دهد، فارسي بودن خليج فارس را ثابت نموده و اين اصل را از هر نوع شبهه اي به دور دانسته است.
علاوه بر اين كتابهاي زيادي از سال ۱۹۵۹ تاكنون از طرف پاره اي از نويسندگان و محققين منصف عرب به چاپ رسيده است كه در آنها از اين دريا به همان نام اصلي يعني خليج فارس نام برده مي شود. در كنفرانس يكسان سازي اسامي جغرافيايي، كشورهاي عربي، دولت اسرائيل را به خاطر تلاش براي تغيير نام خليج عقبه به شدت مورد انتقاد قرار داده اند. چطور همان عمل اسرائيل را خود به شكل بسيار بي شرمانه تري در مورد خليج فارس به كار مي برند. بسياري از آگاهان مسائل منطقه معتقد هستند كه نتايج زيانبار مادي، معنوي و رواني تغيير نام خليج فارس از سوي اعراب، كمتر از آثار زيانبار تجاوز عراق به ايران و كويت نيست





پس ديگه خفه جيگر :p :p


جيكَر خلاصه اين جي بود ؟؟ منكه حوصله خوندنش رو نداشتم .
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
به نقل از Bahreyni :
آخه دیوانه
چرا زیر حرف خودت میزنی؟
بگو یه شکری خوردم
دیگه نمیخورم
در ضمن
من فقط یه چیزو میخوام بگم
اونم اینکه توی کشوری که هنوز شورت اختراع نشده چجوری از اینترنت استفاده میکنن؟:lol:

اینم از معجزات حضرت بحرینیه

8.gif
 

saeed_violinist

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,275
لایک‌ها
3
سن
40
محل سکونت
Netherlands
به نقل از bahrain :
جيكَر خلاصه اين جي بود ؟؟ منكه حوصله خوندنش رو نداشتم .

کبد ، خلاصه این اینه که از اون اول خلیج خلیج فارس بوده ، حالا هم هست ، بعد ها هم خواهد بود .

چیزی که بیشتر از سوال بحرینی منو به فکر برده اینه که چطور قبل از خلق مارمولک و بزمجه ، عرب ها زنده میموندن ؟
 

pinokio2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2005
نوشته‌ها
228
لایک‌ها
1
آخه بحرين.نكبت حالا اون مرحومها را خدا بيامرزدشان و رحمت كند
ولي توي بحرين بوگندو خودت كي ان شاا.. ميخواي گور به گور بشي مردم از دستت راحت شن.نكبت
از ريخت نحس نكبت منحوست متنفرم. هر چي اخ وتف عربهاست تو حلقت.
يكي بره ياور طغرل رو بياره اين بحرين خلموك كته كله چرمنگ نكبت رو از حوزه استحفاظي ديد بچه هاي پي تي خارج كنه يا اينكه ريشه اونو از زمين برداره.آخه حيف نيست گلوله رو خرج اين بابا كنن.مهمات ژاندارمري رو حروم اين بزمجه خور سوسمار خوار ملخ خور بشه.حيفه والا.ولي بالاخره بشريت هم بايد از دستش راحت بشه. فكر كنم اعراب هم از دست اون در امان نيستند. فكر بهتر اينه كه اونو تو همون خليج عربي خودش دور بندازنش.
 

behradkazemi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
ایشالله دفعه بعدی خبر خودت رو بشنویم .....
 

Mehdi

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
1 آگوست 2004
نوشته‌ها
5,602
لایک‌ها
49
محل سکونت
Anywhere
تا دلت بخواد فارو عربي هست در هر زمينه اي بخواي شايد از ايراني هم بيشتر
يه سرچ تو گوگل بزن
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا