• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت‌های وایرلس و ADSL

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من میخواستم با توجه به اینکه ADSL هنوز به شهر ما رخنه نکرده یه دست وایرلس بگیرم و بازم با توجه به اینکه اینجا بیشتر از 64 Share نمیدن و بازم با توجه به اینکه ماهی 40تومن آب میخوره به نظر شما میصرفه برم طرفش یا اینکه منتظر ADSL بشینم؟ البته محدودیت دانلود وجود نداره (باتوجه به اینکه :D)
البته تنها درخواست من این نیست و میخوام فرق این دو سرویس رو با هم بدونم و اینکه چرا وایرلس اینقدر گرونتره!؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
64 همون دایال اپه و اصلا صرفه نداره با این قیمت ... بنظرم اگر قصد دانلود دارید اینترنت ماهواره ایی شاید بتونه کمکتون کنه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست عزیز اگر شهر خود را می گفتید ( شاید ) می تونستم کمک کنم .

کلا وایرلس گرون هست به دو علت :
Dedicated بودن سرعت
Tajhizat ... ( البته این مد شده )

از نظر Stability شک نکن ADSL بهتر خواهد بود . اما وایرلس برای اینجاهایی که شما هستی بهترین امکان هست .

40 تومن هم زیاد قیمت بالایی نیست . اینجا چندتا از همکارا در شهرستان ها 64 رو با قیمت 120 هزار تومان هم میفروشند .

همون طوری که دوست عزیز mse1445 گفتند , می تونید از DVB در کنارش استفاده کنید .

wazet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من میخواستم با توجه به اینکه ADSL هنوز به شهر ما رخنه نکرده یه دست وایرلس بگیرم و بازم با توجه به اینکه اینجا بیشتر از 64 Share نمیدن و بازم با توجه به اینکه ماهی 40تومن آب میخوره به نظر شما میصرفه برم طرفش یا اینکه منتظر ADSL بشینم؟ البته محدودیت دانلود وجود نداره (باتوجه به اینکه :D)
البته تنها درخواست من این نیست و میخوام فرق این دو سرویس رو با هم بدونم و اینکه چرا وایرلس اینقدر گرونتره!؟

دوستان گرامی هر دوی اینها تکنولوژی ارتباط هستن و به نوعی بستر حساب میشن حالا بستگی داره که از چه نظر بیاییم اینها رو مقایسه کنیم و فرق ها رو مشخص کنیم در مورد سرویس و پهنای باندی که شما می گیری این مربوط به سیاست اقتصادی اون شرکت میشه نه تکنولوژی حالا Wireless یا Adsl یک شرکتی دلش می خواد میاد بستر Adsl فراهم می کنه می خواد پهنای 24 بده ولی یکی میاد بستر Wireless فراهم می کنه و پهنای 1024 میده پس بهتره که نوع مقایسه رو بیان کنیم تا تفاوت ها رو بیان کنیم .

بالا