آژانس هواپیمایی
pop up

تفاوت اين سه تا تگ چيه؟!

شروع موضوع توسط weblogger ‏9 ژوئن 2003 در انجمن HTML

  1. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    [code:1]<span dir="rtl"></span>



    <p dir="rtl">dgdfg</p>



    <p align="right">dgdfg</p>[/code:1]

    فرق اين ها با هم چيه و هر كدوم چه كاربردي داره براي فارسي نويسي و زبانهاي راست به چپ و كي بايد از كدوم يكي استفاده رد

    اگه تكراريه مي بخشيد پيدا نكردم
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    دقيقا يه همچين سوالي رو علي سراج پرسيده بود و خيلي ها جواب داده بودن. كاش اونو پيدا كني. ;)
     
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام دوستان
    اين هم مقاله اي كه احسان گفتند:
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=636' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=636</a>

    به طور ساده فرق اينها:
    div: اين تگ از دو تگ ابتدايي و انتهايي تشكيل شده كه مي توان بين اينها Table, P, TR, TD و... استفاه كني. زماني كه Right, left بنويسيد جهت اون بخش رو مشخص مي كني.

    [code:1]&#60;p align=&#34;right&#34;&#62;dgdfg&#60;/p&#62;[/code:1]
    وقتي از اين تگ استفاده كني جهت نوشته شدن اين پارگراف را مشخص مي كنيد كه مي توانيد به صورت Right, left, center, Justify بنويسي.

    نوع سوم (در نوشته شما نوع دوم): درس متوجه نشدم چيه.
     
  4. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    آقا جان ديدم اون رو ولي


    رو توضيح نداده بود من كاربرد اين تگ رو در وقابل با اون 2 تاي ديگه مي خواهم بدونم

    ممنون از لينك
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    اين span مال وقتيه که بخواي خاصيت خاصي به يه قسمت از نوشته که قبلا خودش يه خاصيتي داشته بدي... مثلا فرض کن تو براي يه قسمت از قبل استايل تعريف کردي. بعد ميخواي يه تيکه وسطش يه استايل خاص ديگه اي داشته باشه. براي همين از اون استفاده ميکني. در ضمن فکر ميکنم <span dir=rtl> اصولا درست نيست. به جاي اون بايد از p يا div استفاده کني. بسته با منظور و هدفت.
     
  6. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    فقط مايروسافت ساپورتش مي كنه يه موزيلا و نت اسكيپ هم ساپورتشون مي كنه
    ممنون

    مايكروسافت فرانت پيج اصلا يه آيكون داره براي همين

    فلش آبي هستش ديدش حتما :arrow:
     
  7. boxilink
  8. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    باب اب جان اينجا كسي چيزي ننوشته كه الكي من برام ايميل داره مي آيد :shock: