• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت قیمت ثبت دومین ir در NIC با فروشندگان دیگر

paymanb

Registered User
لایک‌ها
1
مگه مرکز اصلی ثبت دومین های ir پژوهشگاه دانشهای بنیادی نیست پس چطور میشه که وقتی به طور مستقیم از NIC میخوای register کنی 12800 میگیره ولی تو همین فروم فروشندگانی هستند که به قیمت پایینتری میفروشند؟
ویک سوال دیگه
وقتی با nic رجیستر بکنم میتونم بعدا اگر ادرس host عوض شد برم داخل سیستم nic و ادرس رو عوض کنم
ولی نمیدونم ترتیب کار زمانی که با فروشنگان دیکر register کنم به چه شکلی هست ایا اونها هم امکان دسترسی به سیستم خودشون رو برام فراهم میکنند که مستقیم خودم هر زمانی که لازم شد ادرس host رو عوض کنم یا نه

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
مگه مرکز اصلی ثبت دومین های ir پژوهشگاه دانشهای بنیادی نیست پس چطور میشه که وقتی به طور مستقیم از NIC میخوای register کنی 12800 میگیره ولی تو همین فروم فروشندگانی هستند که به قیمت پایینتری میفروشند؟
ویک سوال دیگه
وقتی با nic رجیستر بکنم میتونم بعدا اگر ادرس host عوض شد برم داخل سیستم nic و ادرس رو عوض کنم
ولی نمیدونم ترتیب کار زمانی که با فروشنگان دیکر register کنم به چه شکلی هست ایا اونها هم امکان دسترسی به سیستم خودشون رو برام فراهم میکنند که مستقیم خودم هر زمانی که لازم شد ادرس host رو عوض کنم یا نه

سلام!
Nic نمایندگی میده...که نماینده با سرمایه گذاری تو Nic ازش تخفیف میگیره...(خلاصه گفتم)
سؤال دومی منظورتون چیه؟

Virgil

Guest
لایک‌ها
0
فکر کنم منظورش این بود که هر موقع که دلش خواست بره و Name Server ها رو عوض کنه.
اگه Handle داشته باشی میشه از اون شرکت که دومین رو ثبت میکنه بخوای به Handle خودت انتقال بدن دامنه رو.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
فکر کنم منظورش این بود که هر موقع که دلش خواست بره و Name Server ها رو عوض کنه.
اگه Handle داشته باشی میشه از اون شرکت که دومین رو ثبت میکنه بخوای به Handle خودت انتقال بدن دامنه رو.
تاریخ آخرین پست تاپیک بیش از 2 ماه پیش هست! ;)

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
جريانش چيه واقعا؟؟؟؟؟
من 3900ثبت نام كردم يكساله رو....بعد دو سه جا ديگه ديدم تا 20 تومن هم نوشته بودن؟؟؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
يعني 3900 ما پريد؟؟؟؟

نه دوست خوب
نپرید. حداقل به دلیلی که شما فکر میکنی نپرید. ببینید irnic به نمایندگی هاش تخفیف میده! اون هم سنگین. چون اون ها دارن حق ریسلر رو به نیک میدن. به همین دلیل هم اون ها یه دومین براشون ارزون تر درمیاد و ارزون تر هم دست مشتری میدن.
همین و بس.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آره نپريده....
ممنون از راهنماي و توضيحاتت...
كاش 5 ساله ثبت كرده بودم....

بالا