آژانس هواپیمایی
pop up

تفاوت i-mate JAMin و Qtek S200 ؟

شروع موضوع توسط Mey$aM ‏29 سپتامبر 2007 در انجمن مشاوره برای خرید گوشی و تبلت

  1. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,937
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    من خیلی سرچ کردم اما مطلب درستی در این زمینه ندیدم...
    بالاخره فرق این دوتا چیه ؟

    منظورم مثلاً همین i-mate JAMin و Qtek S200 هست که جفتشون عین همن اما نمی دونم چرا اینهمه اختلاف قیمت دارن
    یکی میگه دومی مال اروپاست بهتره یکی میگه اولی اورجینال تره
    البته اون دوستانی که میگن QTek مال اروپاست بیراه نگفتن چون تو GSMArena هم برای تست ، یه Qtek دستشه
     
  2. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    والا در اين مورد حسين جان ( فرانك اشتين ) عزيز بهتر مي دونه

    اما تا اونجا كه من ميدونم qtek s200 پشتيباني ( نه آنچنان ) و اينكه عربيزر روش نصب هست و jamin اينجوري نيست

    البته روي كلمه پشتيباني تاكيد نكردم پس :happy: خيلي بهش تكيه نكنيد

    و در مورد قيمتش هم اين رو بگم كه :

    jamin به قول شما اصلي تره و اينكه چون توي بازار خيلي خيلي زياد كم شده قيمتش رفته بالا :rolleyes:
     
  3. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,937
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    Tehran
    آخه مشکل منم همینه
    اینکه اصلیتره یعنی چی ؟
    یه بنده خدایی میگفت همه اینارو یه کمپانی میسازه
    خوب اگه اینطور باشه که نمیاد یکی رو بی کیفیت بسازه یکی رو ...
    در ضمن..اصلاً با عقل جور در نمیاد این داستان...من اولین باریه که می شنوم یه کمپانی همچین کار احمقانه ای انجام بده
    یکی از دوستان دیگه هم میگفت قیمت جهانی این گوشیها با قیمت بازار ایران فرق داره..یعنی تو بازار جهانی این دوتا هیچ اختلاف قیمتی ندارن..راست و دروغش پای خودش
     
  4. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    اگه با دقت بيشتري فكر كنم فكر كنم توي ترد مشاوره براي گوشي بود سرچ كني پيدا ميكني :
    حسين در اين مورد توضيح داده بود

    قيمت جمين فكر كنم 540 و qtek s200 قيمت 2 هفته پيش تهران 460 بود :eek:

    نارحت نباش اساتيد مي آن توضيح ميدن
     
  5. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    قضیه اون کمپانی درسته
    HTC سابق این 2 تارو تولید میکردو بعدشم برندهای مختلف روشون میزد
    حالا شاخ شده خودش گوشی میده بیرون:lol:
     
  6. M.K_Soft

    M.K_Soft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2007
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    من هم مي خوام يه جمين بردارم.
    اين چيز هايي كه شما ميگي رو هم خيلي تحقيق كردم.
    فكر مي كنم پشتيباني سخت افزاري و قطعه جمين تو بازار ايران بيشتر باشه چوت i-mate براي آسيا ساخته مي شه و qtec براي اروپا.
    به نظر من كه مي خوام جمين بگيرم، به شما هم پيشنهاد مي كنم جمين رو برداري بهتر باشه.
     
  7. boxilink
  8. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,937
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    Tehran
    درسته..این موضوع رو هم شنیده بودم که Qtek برای اروپاست..خوب اگه اینطور باشه ترجیح میدم همینو بردارم !
    در ضمن...وقتی همه چیزشون عین همه...فکر نکم به جزء نرم افزار،تفاوت دیگه ای داشته باشند .
     
  9. manuelcalavera

    manuelcalavera Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    2,801
    تشکر شده:
    8
    دوستان عزیز باید بگم آیمیت مال خاور میانه هستش به همین خاطر به زور عربیش کردنو همیشه مشکلاتی داره به همین دلیل ...
    qtek که اروپایی هست ریسپانس بهتری داره ... با اینکه قیمتش کمتره ولی چون از اول توی ایران آی میت مد شد اینجا قیمتش بیشتره
    و عربیزر هم روی جمین نصبه فک کنم چون آی میته !
     
  10. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,785
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    من فکر می کنم تردی مشابه با همین عنوان قدیما ایجاد شده بود،اونجا هم بحث کردیم که این دو هیچ تفاوتی با هم ندارند،بنابراین لزومی نداره که پول بیشتری بدید و رامی رو بگیرید که به خاطر عربایز و تقویم هجری قمری،فضای بیشتری رو اشغال کرده،از لحاظ سخت افزاری هم کاملا" شبیه هم هستند؛
    متاسفانه گاه گداری،افرادی که با پاکت پی سی آشنا نیستن؛به تمام پاکت پی سی ها؛آیمیت می گن و این نشون دهنده این موضوعه که آیمیت در ایران معروفیت زیادی داره،به همین خاطر قیمت هم به صورت کاذب بالاتره؛
    از لحاظ گارانتی و پشتیبانی هم بگم که اصولا" تو ایران پی اینجور مسائل نباشید؛باور کنید اونقدر اوضاع شرکتهای گارانتی کننده بد هست که به نظر من اصلا" نباید پاکت پی سی رو دستشون داد؛
     
  11. imate_pda2k

    imate_pda2k PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,957
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    در آينه my name is : مهرداد
    شديدا تائيد مي كنم
     
  12. manuelcalavera

    manuelcalavera Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    2,801
    تشکر شده:
    8
    اما چون دوستمون بهتره فعلا دست به نصب رام جدید نزنن تا آمادگیشو پیدا کنن ، بهتره سراغ اون گوشیی برن که رامش بهتره ... یعنی Qtek که اتفاقا قیمتشم کمتره
     
  13. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,785
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Tehran
    من صحبت از دستکاری رام نکردم؛عرض کردم ایشون چرا باید دستگاهی رو بگیره که رامش به خاطر داشتن عربایزر و همچنین تقویم هجری قمری؛فضای بیشتری رو اشغال کرده؛دوست بنده از عربایزر روی اس 200 استفاده نمی کنه و از اینفور موبایلیتی خوشش اومده؛بنابراین خودش انتخاب کرده؛
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. manuelcalavera

    manuelcalavera Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    2,801
    تشکر شده:
    8
    حرف من دقیقا در تایید حرف شما بود
     
  16. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,937
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    Tehran
    :blink:

    نشد که ....
    قرار بود فرقی نداشته باشن..حالا رام Qtek قویتر شد ؟!!
     
  17. sina-ts

    sina-ts کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    دوستان اين دو گوشی هيچ تاکيد ميکنم هيچ تفاوتی باهم ندارن..قضيه اينه که سازنده
    اصلی اين دو گوشی شرکت HTC هستش که با اسم HTC PROPHET اين گوشی و معرفی کرده..ولی خودش اين گوشی و نمی سازه
    اومده به 3 تا شرکت يعنی Qtek Imate و O2 اين گوشی و فروخته و اونا هم با اسم های خدشون اين گوشی و توليد می کنن
    Imate برای خاور ميآنه ميسازه برای همين ارابايزر روش هست و qtek و O2 برای اروپا ميسازن
    البته چه Jamin و چه S200 هايی که تو ايران هست اکثرا چينی هستند و گوشی ساخت اروپا
    اينجا پيدا نمی کنين..
    چه از نظر سخت افزاری و چه رام اين دو گوشی هيچ فرقی ندارن..الان هايی Wm6 که اومده برای HTC PROPhET
    ميآد و رو هر دو نصب ميشه و نه جدا جدا..حتا شما ميتونين wm5 اي که به اسم jamin هست روی qtek نصب کنين
    سخت افزارشونم يکيه و اين که ميگن قطعه واسه jamin تو ايران بيشتره کزبه محضه..تفاوت قيمت
    اين دو تا هم ناشی از حماقت يک سری از خريدار هاست که فروشنده ها از اون سو استفاده می کنن
    و يک سری چيزايی که تو ايران هميشه الکی پخش ميشه

    پس با خيال راحت qtek 200 رو بخرين و پول الکی واسه jamin نديد..
     
  18. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    هم مجتبی ، هم پارسا ، هم سینا درست گفتن

    پول خودتون رو خرج چیزی که لازم ندارید نکنید
    موفق باشید
     
  19. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,937
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از راهنماییتون

    اما ظاهراً قیمت جهانیشونم فرق داره..من نتونستم همزمان از یه سایت قیمت دوتاشون رو در بیارم..اگه کسی تونست اطلاع بده ببینیم چطوریاست
     
  20. Mahbod_v

    Mahbod_v کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    سلام

    اين S200 عربايز نيست . ولي مي شه روش امكانات فارسي نصب كرد فرضا PDF فارسي باز كرد و يا فايلهاي Word به زبان فارسي يا اصلا از ديكشنري انگليسي به فارسي استفاده كرد يا با اين نرم افزار ها مشكل داره و سرعتش كن مي شه ايا تو اين زمينه تفاوتي بين I-Mait & Q-tec وجود داره

    متشكرم
     
  21. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,937
    تشکر شده:
    61
    محل سکونت:
    Tehran
    حالا این عربیزر چی هست ؟ منظورتون فونته ؟

    سوال خوبی بود...یعنی نمیشه رو Qtek دیکسنری فارسی نصب کرد ؟
     
  22. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,208
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    قابل توجه همه دوستان من با جفتش کار کردم اگر اشتباه نکنم سر این موضوع با فرهاد تو کل بودم و با برنامه بنچ مارک هم گرفته بودم :blush:

    لازم به ذکر هست که سرعت جمین از اس 200 بیشتر:blush:


    عربزایزر هم فقط یه برنامه هست (قابل توجه دوستمون که سوال کرده بود):)

    موفق باشید:rolleyes: