• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاو ت رام کوک شده و رام اصلی

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
چطور می شه فهمید اندرویدی که ریخه شده رام اصلیه یا کوک شدست.آخه من گوشیم(desire HD )رو دادم به یه موبایل موبایل فروشی برام آپ گرید کنه به نسخه 4.2.1 ارتقا داد.ولی فک کنم کوک شده باشه.اصلا می شه نسخه جدیدش برا HTC اومده؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
توی تنظیمات گوشی
آخرین گزینه
about phone
توضیحات مربوط به رام رو داره

رام شما کوک شده هست،چون برای گوشی شما اندروید 4.2.1 نیامده

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
آندروید 4 برای گوشی شما هرگز نیومده. این رامی که برای شما نصب کردن رام کاستوم یا همون رام کوک شده هستش. البته رام‌های کاستوم همیشه هم بد نیستند و بعضی از اون‌ها به خوبی و کاملی رام‌های رسمی هستند. اگر شما با رامی که روی گوشی نصب کردند مشکلی ندارید و رام هم باگی نداره دیگه مشکلی نباید باشه.

XP Win

Registered User
لایک‌ها
20
آندروید 4 برای گوشی شما هرگز نیومده. این رامی که برای شما نصب کردن رام کاستوم یا همون رام کوک شده هستش. البته رام‌های کاستوم همیشه هم بد نیستند و بعضی از اون‌ها به خوبی و کاملی رام‌های رسمی هستند. اگر شما با رامی که روی گوشی نصب کردند مشکلی ندارید و رام هم باگی نداره دیگه مشکلی نباید باشه.

سپاس گذار از راهنماییت

damladamla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام ميشه راهنمايى كنيدمن يهdesireمعمولى دارم ميخوام رامش روعوض كنم ونسخه اندرويدش روبالاببرم آخه فضاى نصب برنامه كم ميارم..
ممنون ميشم راهنمايى كنيد

androidbazeherfeee

Registered User
لایک‌ها
10
برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی
بالا