• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضای منشی تلفنی برای آندرویید

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
لطفا یک منشی تلفنی بهم معرفی کنید
و اینکه Sanity Donate را نگین چون این منشی تلفنی نیست

boy24iran

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
جداً منشی تلفنی برای اندروید نیست یا سرکاریم می گن کار نشد نداره اما می خوام بدونم واقعاً نگردم دنبالش راستی منشی تلفنی انشاءالله کارش رو می دونید چی یک چیزی هست که وقت طرف بهت زنگ می زنه می ره رو پیغام گیر یک پیغام براش پخش می شه و بعد بوغ طرف پیغام می گذاره که ظاهراً می گن همچین نرم افزاری برای گوشی های اندروید نیست

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
من روی یه گوشی 100 تومنی سامسونگ این امکان رو دارم ولی روی گالاکسی نوتم ندارم چون هر چقدر جستجو کردم همچین چیزی پیدا نکردم . مارکت اندروید رو بگیر تا 5 تا مارکت دیگه . فکر نمیکنم فعلا خبری از همچین چیزی باشه

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
من هم خیلی گشتم ولی هیچ چیزی پیدا نکردم.

arshia1010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من قبلا که اندروید داشتم یک برنامه ای هم داشتم که منشی تلفن بود ولی اسمش را یادم نیست

Javad II

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی بدرد نخوره من که اصلا استفاده نمیکنم از منشی تلفنی

pedro234

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم می خوام هر جا گشتم نبود

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
greeting نداره هم زنگ میخوره شروع به ضبط کردن میکنه بدون پیغام دادن.طرف فکر میکنه گوشی را برداشتی حرف نمیزنی

free_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما
این برنامه میکروفن سیستم شما رو هم روشن می کنه یعنی طرف صدای این ور رو هم می شنوه
چون اندروید ماهیت جاوا داره نیمشه روش منشی تلفنی نوشت چیزی که من دستگیرم شده اینه.

greeting نداره هم زنگ میخوره شروع به ضبط کردن میکنه بدون پیغام دادن.طرف فکر میکنه گوشی را برداشتی حرف نمیزنی

badform

Registered User
لایک‌ها
97
کسی از دوستان برنامه ای پیدا نکرد؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
فقط همون برنامه sanity هستش. از جیمجربرد به این طرف، آندروید اجازه دسترسی برنامه ها را به صدای مکالمه نمیده - به دلایل امنیتی - دلیل اینکه برنامه های ضبط صدا برای آندروید قر و اطوار زیاد دارند همینه س. ضمن اینکه امروزه با بودن سرویس پست صوتی کسی سراغ منشی نمیره

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
درود بر شما
این برنامه میکروفن سیستم شما رو هم روشن می کنه یعنی طرف صدای این ور رو هم می شنوه
چون اندروید ماهیت جاوا داره نیمشه روش منشی تلفنی نوشت چیزی که من دستگیرم شده اینه.

واقعا ماهیت جاوا داره ؟ اون وقت یعنی جاوا ضعیفه ؟ من چیز دیگه ای در مورد جاوا میدونستم ...

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
فقط همون برنامه sanity هستش. از جیمجربرد به این طرف، آندروید اجازه دسترسی برنامه ها را به صدای مکالمه نمیده - به دلایل امنیتی - دلیل اینکه برنامه های ضبط صدا برای آندروید قر و اطوار زیاد دارند همینه س. ضمن اینکه امروزه با بودن سرویس پست صوتی کسی سراغ منشی نمیره
سرویس پست صوتی چطوری فعال میشه یعنی باید براش پول داد؟مزایاش چیه؟

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
روی سایت همراه اول یا ایرانسل ببین. فعاله و هزینه فعللسازی هم نداره

boy24iran

Registered User
لایک‌ها
5
درود بر شما

سلام
در جایی که من می دونم تقریباً همه گوشی های سامسونگ منشی تلفنی داره یا بهتر بگم اگه بری تو مغزه موبایلی و بگی می خوای گوشیت حتماً منشی داشته باشه به شما فقط سامسونگ معرفی می کنند حداقل برای من که اینجور بود بعدش هم روی گوشی های جاوا که سامسونگ باشه که اکثراً منشی تلفنی داره اونوقت شما چه طور می گی چون اندورید ماهیت جاوا دراه نمیشه روش منشی تلفنی نوشت

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
اگه کسی این برنامه رو پیدا کرد شیرینی خوبی پیش من داره:p
لایک فراموش نشه
winksmiley02.gif

Last edited:
بالا