• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقاضای کمک از وبمستران گرامی - مشکل با ایندکس مطالب

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
با سلام به خدمت اساتید بخش وردپرس . بنده وب سایتی به آدرس http://i-clarified.ir دارم. تا به حال سایت 110 مطلب خورده. اما در وبمستر گوگل چنین هست :

http://up8.iranblog.com/images/44164024086605285845.jpg

مشکل از چی میتونه باشه؟ سایت مپ رو چندین بار پاک کردم و از اول تمامی مراحل رو طی کردم. اما باز هم نتیجه ای حاصل نشد. مطالب جدید در گوگل ایندکس نمیشن. اگه کسی اطلاعاتی داره بنده رو بی نصیب نذاره. با تشکر

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام .
از افزونه گوگل سایت مپ استفاده کردی؟؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
این اواخر خیلی ها به مشکل بر خوردن. به خاطر آپدیت های سیستم پاندای گوگل هست. هزاران سایت ورودی هاشون رو از دست دادن. لینک مطالب سایت های جدید هم خیلی سخت ایندکس می شه. اگر هم مطالب کاملا کپی باشه که ...

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
این اواخر خیلی ها به مشکل بر خوردن. به خاطر آپدیت های سیستم پاندای گوگل هست. هزاران سایت ورودی هاشون رو از دست دادن. لینک مطالب سایت های جدید هم خیلی سخت ایندکس می شه. اگر هم مطالب کاملا کپی باشه که ...

درسته
یه سوال داشتم خدمتتون

یه فروشگاه اصلی هست که چندتا ساب دامین داده به همکارا ولی فقط یکی دوتا از ساب دامینا ایندکس شده بقیه ایندکس نشدن نمی دونین مشکل چیه؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
درسته
یه سوال داشتم خدمتتون

یه فروشگاه اصلی هست که چندتا ساب دامین داده به همکارا ولی فقط یکی دوتا از ساب دامینا ایندکس شده بقیه ایندکس نشدن نمی دونین مشکل چیه؟

متاسفانه به روز رسانی پاندا این اواخر معادلات همه رو به هم زده. من در این زمینه تخصص ندارم ولی اونهایی که متخصص هستن هم نمی تونن نظر قطعی بدن. خود من چند سایت وارز دارم که محتوای همشون دقیقا مثل هم هست. حتی یک پست اختصاصی هم برای هیچ کدوم از این سایت ها ارسال نمی شه. با این حال 4 تا از این سایت ها در یک ماه گذشته تعداد ورودیشون از گوگل به مراتب کاهش یافته ولی تعداد ورودی های یکی از سایت ها بیش از 2.5 برابر شده. نکته جالب اینجاست که هزاران سایت مشابه دیگر هم وجود دارند که محتواشون دقیقا مثل محتوای سایت های من هست. مثل سایت های دانلود ایرانی که 90 درصدشون محتواشون رو از همدیگر کپی برداری می کنن.

چند سایت تازه تاسیس هم دارم که تعداد وردیشون از گوگل نسبت به سابق خیلی کمتره. منظورم اینه که اگر دو ماه پیش همچین سایت هایی تاسیس می شدند، در طی این مدت که از راه اندازی سایت ها گذشته از گوگل به مراتب بیشتر ورودی می گرفتند. سرعت ایندکس شدن لینک ها و رتبه اونها در نتایج جست و جو کمتر شده.

بالا