• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تقلب محدودیت ترافیک

petersool

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من به یه چیز عجیبی مشکوک شدم که
میزان دانلود من از اینترنت آسیاتک(25 مگابایت) به علاوه کل حجم temprory تو فولدر IE من 13 مگ بود
ولی الان تو برنامههیی که دارم 245 مگ استفاده زده البته تمام جوانب امر هم رعایت شده یعنی این برنامه تازه نصب شده
حالا سئوال :
فکر کردید که شایدشرکتها دیتا و اطلاعاتی به ما می فرستن تا پهنای باند ما زود تموم بشه؟:(

Last edited:

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام دوستان
میزان دانلود من از اینترنت آسیاتک(25 مگابایت) به علاوه کل حجم temprory تو فولدر IE من 13 مگ بود
ولی الان تو برنامههیی که دارم 245 مگ استفاده زده البته تمام جوانب امر هم رعایت شده یعنی این برنامه تازه نصب شده
حالا سئوال :
فکر کردید که شایدشرکتها دیتا و اطلاعاتی به ما می فرستن تا پهنای باند ما زود تموم بشه؟:(
احتمالا ایراد از برنامه بوده.چند تا برنامه که من امتحان کردم مثل Dumeter حجم مصرفی رو تفریبا 2 برابر نشون میدادند. فقط این یکی تقریبا دقیق هست.(net limiter 2 monitor)
http://www.netlimiter.com/download.php
البته ممکنه حجم اضافه بدلیل اپدیتهای اتوماتیک هم باشه.

Ehsan1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
حالا سئوال :

نه، اطمینان داشته باشید که اینطوری نیست. مشکل از برنامه تان است. فرستادن اطلاعات توسط شرکت ها بیش از سرویس دادن به شما برایشان هزینه دارد.

giiginvest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه، اطمینان داشته باشید که اینطوری نیست. مشکل از برنامه تان است. فرستادن اطلاعات توسط شرکت ها بیش از سرویس دادن به شما برایشان هزینه دارد.
دیتا رو که نمیشه فرستاد شاید اکانتینگشون مشکل داشته باشه و زیاد نشون میده

daylight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من سرویس 1 مگ صبانت دارم قبلش سرویس 512 داشتم.
برای منم مشکلی مشابه پیش اومده یعنی اگه قبلا واسه لود کردن یه پیج 300 کیلوبایت مصرف می کرد الان چیزی حدود 500 کیلو بایت مصرف می کنه اصلا بهتر بگم انگار طرافیک داره خورده می شه.

بالا