• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تكست باكس هاي مالتي لاين در ويژوال بيسيك

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
سلام
من يه مشكلي در ذخيره متن داخل تكست باكسها دارم .من مي خوام متن داخل تكست باكس ها رو در يه خط از يه فايل ذهيره كنم تا بعد بشه با دستور Readline اون رو خوند اما اگه كاربر كليد اينتر رو در داخل تكست باكس بزنه نمي شه .چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ايا ميشه كليد كليد اينتر رو از تكست باكس گرفت به گونه اي كه روي تكست باكس مالتي لاين عمل نكنه؟؟چه طوري؟؟؟؟
ممنون ميشم اگه مي دونيد كمكم كنيد.
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
678
لایک‌ها
6
سن
42
محل سکونت
Iran
سلام
اگه توي فرمت يه دكمه داشته باشي كه خصيصه Default اون True باشه هنگام اینتر کردن اون دکمه عمل میکنه اما شاید بهتر باشه وقت ذخیره کردن کاراکتر های اینتر رو حذف کنی.
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
منطورم حذف كليد اينتر براي نرفتن به سطر بعدي در تكست باكس ها بود ليتل جان!
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
اينجا
آره ميشه كليد اينتر رو گرفت كافيه توي KeyPress كليد ها رو چك كني و اگه ديدي اينتر بود حذفش كني. اينطوري:

[code:1]Private Sub Text1_KeyPress(KeyAscii As Integer)

   If KeyAscii = 13 Then KeyAscii = 0

End Sub[/code:1]

در اينجور مواقع بازم براي رفتن به خط بعد كافيه كليد كنترل رو پايين نگه دارين و انتر كنيد.
البته همه اينها در صورتيه كه تكست باكس موجود در صفحه اسمش Text1 باشه
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
خيلي خيلي ممنووووووووووووووووووووووووووووون!واقعا دستت درد نكنه!من بي سواد يه مدتي دنبال همين بودم!دوباره متشكرم عزيز
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
اينجا
آقا قابلي نداره بابا.
3 خط كد بود از قرار خطي 15 هزار تومان حساب كنيم ميشه 45 هزار تومان. ماست و نوشابه هم كه نداشتي, اونم ميشه 5000 تومان جمعا 60000 تومان اونم بدون انعام بچه ها.
خدا بده بركت.
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
شماره حساب بده واريز كنم برات!
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
اينجا
بريزين به حساب <a href='http://www.lostlord.com' target='_blank'>http://www.lostlord.com</a>
خير ببيني ننه.
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
به حساب كدومشون؟؟؟
راستي من نمي دونستم تويي!!!مي شناسمت!!!!اسمم رو بگم؟؟برات بد ميشه!!
تو يه سايت يه كسي يه چيز خوب خوب درباره سايتت نوشته!حالا بياب پرتقال فروش را!!
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
اينجا
دارم يواش يواش ميترسم ها
خودت رو معرفي ميكني يا بگم برو بچ معرفيت كنن؟
:)
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
شرمنده اما اينجا كسي من رو نمي شناسن!البته احسان مي تونه هويتم رو افشا كنه كه اون هم اين كار رو نمي كنه(خلاف اخلاق پهلوونيه!)
و مي مونه طه كه اون عمرا بگه من كي هستم!
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
اينجا
اگه خودت نگي کي هستي يه خط کد مينوسم تا همه بشناسنت ها.
اگه باور نداري از حالا شروع ميکنم.
------
Dim FName as String
FName="Mostafa"
Print FName
------
اين سه خط اسم واقعيت رو نشون ميده.
اگه بازم اذيت كني كد مينويسم تا بقيه مشخصاتت رو هم نشون بده ها.
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
بله!!من هم بلتم مي خواي بنويسم؟؟
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
اينجا
بنويس باباجون ما هم فيض ببريم :)
 
بالا