• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تلفن : اینترنت به تلفن ایران ! و اکانت چیز !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب این کارتهای تلفن که اول زنگ می زنیم یک جا بعد کد می دیم بعد شماره طرف مقابل، حتما از روش voip اینترنت دارن استفاده می کنن که ایقدر ارزونن ! حالا من دنبال اکانت اینترنتی هستم که مستقیم با خود PCبه تلفن ثابت زنگ بزن (skype مانند ) اما تلفن ایرانش ارزون باشه ! یعنی مثلا موبایل ایران رو گرفتم، گرونتر در نیاد لااقل !
پی افه بریا این تماس نیستم ! می خوام کارم رو راحت کنم ! می خوام پای PC هر کاری بکنم ! من که برای تست سرویس های اینترنتی هر غلطی کردم این هم رووش ! می خرم یک تست می کنم می ندازم یک کنار ! اما جدا شاید بالکل اگه خوش قیمت در بیاد از این برای تلفن استفاده کنم !
اگر SMSش هم ارزون باشه که چه بهتره ! مخصوصا اینکه smsش اکانت دیگه نخواد !

وهمینطور اگر کسی قیمت اکانت اینترنت های ماه--واره ای داره ممنون می شم قیمتها رو بگه ! نمی خوام دیش بزرگ بزارم، شنیدم سرویس های s-k-y-d-s-l روی ترکیه خیلی ارزونه ! اگر کسی می تونه قیمت سرویسهای اینچنینی رو برام پ.خ کنه ممنون می شم
اونقد گفتین نگه ماه-واره منم نشوتم چیز !

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
آره منم پایم. همچین چیزی هست؟!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
هیییییییییییییییییی
یا به قول بچه ها :
up

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
میشه هزینه های اکانت skype به علاوه هزینه های تماس با چند نقطه مهم جهان ( کشورهای درست و حسابی) که با اون حساب هزینه اکانت تموم میشه بعلاوه هزینه های تماس با ایران، موبایل ایران ، موبایل ایرانسل رو بفرمایین ؟

بالا