• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تلویزیون سامسونگ 4k HDR

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
درود
این تلویزیون چون استفاده زیادی به عنوان مانیتور داره تو این پخش تاپیک زدم

قیمت حداقل 400 تومن زیر قیمت بانه هست ، از قیمت تهران احتمالا هفتصد هشتصد کمتر گذاشتم
3 عدد خریداری شده بود که یکی برای خودم برداشتم 2 عدد مونده توی دیوار هم آگهی گذاشتم

تلویزیون سامسونگ RU7100 43 Inch
قیمت 7200 بدون هیچ گونه چانه زنی

• تلویزیون 2019 سامسونگ RU7100
  • قابلیت اسمارت با سیستم عامل Tizen
  • کیفیت تصویر 4K با رزولیشن 2160*3840
  • کیفیت صدای مناسب با توان خروجی 20 وات
  • دارای 2 پورت USB و 3 پورت HDMI
  • دارای تکنولوژی HDR,PurColor,UHD Dimming,Auto Motion Plus

این توضیح رو بدم که عکس گرفتن از تی وی روشن واقعا کار سختی هست مخصوصا با گوشی متوسط و به هیچ عنوان نمیشه کیفیت تی وی رو نشون داد عکس آخری از فاصله 15 سانتی گرفته شده

aa37f47f-777f-4d69-9043-9bf226fca21b.jpg
384e35ce-bb4b-47e9-aa04-502f206725a9.jpg
22.jpg

samsung-ru7100-15.jpg
IMG_20200716_194317.jpgIMG_20200716_193949.jpg

IMG_20200716_194641.jpg

تلوزیون سامسونگ RU7100 4k

تلویزیون سامسونگ RU7100 :
سامسونگ به تازگی یکی از بهترین مدل های میان رده ی خود را روانه ی بازار کرده است که به سرعت جای خود را در بین طرفداران این حرفه باز کرد . در ادامه بررسی ای کامل از این تلویزیون با کیفیت در اختیار شما قرار خواهیم داد. سامسونگ برند بسیار محبوب و شناخته شده ای در صنعت تلویزیون است. این تولید کننده بسیار فعال و رینج بسیار وسیعی از تلویزیون ها را سالانه تولید و عرضه میکند حتی در ابعاد و گستردگی بیشتر از محصولات ال‌جی. تلویزیون های سامسونگ از کیفیت 720‌‌‌‌‌‌p) HD) تا 2160p) UHD) با انبوهی از انتخاب های میان‌رده تا بالارده تولید و عرضه میشوند حتی به تازگی سامسونگ چندین مدل تحت استاندارد 4320p) UHD-2) بصورت رسمی ثبت کرده و حتی اولین نمونه های آن را تولید و در نمایش عموم قرار داده و اما تلویزیون سامسونگ RU7100.

این بار سامسونگ در میان تلویزیون های میان رده ی خود مدل RU7100 را روانه بازار کرده که تا به امروز تقریبا پرفروش ترین و محبوب ترین تلویزیون میان رده به شمار میرود. سامسونگ RU 7100 با طراحی ای منحصر به فرد و نمایشگری مجذوب کنننده به خوبی خود را در دل کاربران جاکرده. این تلویزیون از قابلیت های فراوانی برخوردار است همانند نمایشگری 4K با تکنولوژی هایی نظیر PurColor و… که در ادامه توضیحی کامل برهر کدام از قابلیت ها و تکنولوژی های این تلویزیون هوشمند و محبوب خواهیم داشت.

نمایشگر یک تلویزیون بزرگ ترین فاکتور خوب بودن و محبوب شدن یک تلویزیون است و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. نمایشگر های تلویزیون های سامسونگ اکثرا از کیفیتی عالی با تکنولوژی هایی منحصر به فرد بهره میبرند. این بار سامسونگ با پرطرفدار ترین تلویزیون میان رده اش گل کاشته. سامسونگ RU7100 دارای یک نمایشگر در سایز های 43″ 49″ 50″ 55″ 65″ 75″ و کیفیت فوق العاده 4K با یک پردازنده ی 4k UHD Processor که این قابلیت را به کاربران میدهد تا تمامی تصاویر را به صورت 4K آپسکیل (Upscaling) اجرا کند که برای دیدن محتوا های قدیمی یا کیفیت پایین ، فوق العاده جذاب است (این مورد برای شبکه های داخلی مثلا شبکه ی 3 ایران مناسب به نحوی که کیفیت HD را از گیرنده می گیرد و با کمک این قابلیت ان را به سمت فورکا اپسکیل می کند ).

نمایشگر تلویزیون ru7100 با استفاده از تکنولوژیUHD Dimming به شما کاربران عزیز اجازه داده که از تماشای تصاویری که رنگ ها، کنتراست و شفافیت آنها بهبود داده شده، لذت ببرید. تلویزیون UHD سامسونگ تصاویر و صحنه ها را به قسمت های کوچکی تقسیم و پردازش می کند، بنابراین شما شاهد جزئیات تصویر دقیق تر و بیشتری خواهید شد. این تلویزیون 2019 سامسونگ دارای تکنولوژی HDR است که به شما کمک میکند در محتوای خیلی روشن و محتوای خیلی تاریک٬ شاهد بیشترین جزییات و تفکیک رنگ باشید.

تکنولوژی دیگری که سامسونگ در پرچم داران خود استفاده کرده٬تکنولوژی Samsung UHD TV PureColor است که به کاربران این امکان را میدهد که تصاویر و محتوای دلخواه خود را با بیشترین جزییات ممکن با طبیعی ترین رنگ تماشا کنند و لذت ببرند که با قابلیت Auto Motion Plus به همراه سرعت رفرش تصویر 120 هرتز محتوای در حال حرکت را به صورت روان و بدون ایجاد تاری به شما ارائه می‌دهد تا هیجان بالا را از دیدن صحنه‌های اکشن و سریع تجربه نمایید.

نمایشگر تلویزیون آر یو 7100 یکی از بهترین ها در میان رقبا و تلویزیون های میانرده است. این تلویزیون LED هوشمند 2019 سامسونگ ساخته شده از یک پنلEdge-lit LED با رزولوشن 3840*2160 یا همان کیفیت (UHD 4K) با موشن ریت باور نکردنی 120Hz در یک قاب تخت ( FLAT ) به نظر چیزی از تلویزیون های بالارده کم ندارد که هیچ٬ با قیمتی بسیار مقرون به صرفه نیز به فروش میرسد.

اینجا توضیحات و نظرات خوبی در مورد این تی وی قرار داده شده : https://momtazkala.com/product/ru7100/

در مورد کیفیت من خودم برای بازی یا به عنوان مانتیور استفاده نکردم ولی یکی از دوستان که برای پی اس فور خریده خیلی راضی بود
به عنوان تلویزیون برای پخش شبکه های اس دی خیلی خوب است (با مقایسه با سایر تلویزیون های 4ک هم رده)

برای تماشای فیلم فولی اچ دی و 4k بسیار راضی هستم بصورتی که بیشتر مواقع آدم حس میکنه داره به یه تابلوی با کیفیت نگاه میکنه یا از پشت پنجره داره به بیرون نگاه میکنه

از لحاظ زیرنویس فارسی هیچ مشکلی نداره به راحتی پخش میکنه اندازه رنگ سایه همه چی رو میتونید دستی تغییر بدید زیرنویس انقدر با کیفیت و شارپ هست که افراد با چشم
ضعیف هم هیچ گونه مشکلی براشون پیش نمیاد .

از لحاظ نرم افزاری من باهاش راحت هستم سیستم عامل خوبی داره از گوشی های موبایل هم به راحتی پشتیبانی میکنه هم تصویر گوشی رو راحت میشه انداخت رو تی وی هم فایل
میشه ارسال کرد برای پخش ، تو پخش انواع فرمت هم من مشکلی ندیدم همه چی پخش کرد فایل 4k x265 رو هم به راحتی پخش میکنه

هزینه ارسال با مشتری است

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
قیمت بعد از ظهر بازار اهواز نزدیک ۸ تومن

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
یکی از تلویزیون ها از طریق دیوار فروخته شد
یکی دیگه موجوده که اینم مشتری اومد کارتن رو جهت چک کردن براش باز کردم که نپسندید تضمین بابت آک بودن فقط تست شده در حد دو دقیقه ، حداقل ۱۵۰۰ الان دارم زیر قیمت بازار میدم‌

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
تصویر تلویزیون از فاصله ۴۰ سانتی با گوشی میان رده
IMG_20200720_114831.jpg

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
درود ، چندتا از دوستان شماره حساب گرفتند طبیعتاً اولویت رو به کسی که زودتر واریز کنه قرار میدم

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
یک عدد دیگه موجوده ، کارکرد 20,روز مال خودم هست به قصد خرید سایز بزرگتر قیمت 7200
قیمت روز اهواز 8600

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
تهران هستید؟ میشه بیام روی pc تست کنمش؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
تهران هستید؟ میشه بیام روی pc تست کنمش؟
خوزستان هستم ، توی سایت ممتاز کالا بهش نظرات تقریبا هر سوالی باشه در موردش پرسیده شده و کارشناس سایت جواب داده ، چک کنید

بالا