• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تماس با گوگل برای فروش دامنه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام خدمت دوستان
من میخواستم دامنه فارسی
7lzbj630afsxwktnny1.png
برای فروش بزارم و یا به خود شرکت گوگل پیشنهاد بدم اما هرچه گشتم راهی برای تماس با گوگل پیدا نکردم. لطفا اگر ادرس ایمیل یا شماره تماسی با گوگل ایرانی یا حداقل فارسی دارین بهم بگین. و یک سوال مالک دامنه حق مالکیت داره اما میخواستم بدونم مثلا الان گوگل میتونه بدون پرداخت هزینه یا اجازه من این دامنه رو برداره؟ یعنی سر من بی کلاه بمونه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
عزیز اخه این دومین به چه درد گوگل میخوره ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
[email protected]

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
US

Tell +1.6502530000
Fax: +1.6506188571

اگه اینو نمیدونستی بدون، ایران و ایرانی برای گوگل تحریم شدست! ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
عزیز اخه این دومین به چه درد گوگل میخوره ...

دوست عزیز تمام دامنه های مخصوص گوگل به درد این شرکت میخورن و حتی وقتی یک شرکت تاپ دامین ثبت میکنه اول از همه دامنه های معروف مثل گوگل رو غیر قابل ثبت میزاره تا خودش به گوگل پیشنهاد بده این هم دامین فارسیه که الان به شدت داره رشد میکنه.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
[email protected]

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View CA 94043
US

Tell +1.6502530000
Fax: +1.6506188571

اگه اینو نمیدونستی بدون، ایران و ایرانی برای گوگل تحریم شدست! ...
بله میدونستم ایران تحریمه اما تحریم 100 درصد هم نیست دلایلش هم این که گوگل داره برای جذب ایرانی ها سرویس هاش رو روی ایرانی ها باز میکنه و همین طور راه اندازی وبلاگ فارسی گوگل...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
فقط مواظب باش گوگل ازت شکایت نکنه چون نام تجاری و میتونی راحت مجانی این دومین صاحب بشه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
فقط مواظب باش گوگل ازت شکایت نکنه چون نام تجاری و میتونی راحت مجانی این دومین صاحب بشه

خوب یکی از مشکلات من الان همینه حتی جرات نمیکنم روش سایت نصب کنم چون همون جور که گوگل دامنه های دیگه که شبیه Google بودن رو گرفته میتونه از من هم شکایت کنه و دامنه رو برداره منم که توی این مملکت نمیتونم پیگیری کنم...:wacko::(

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
خوب یکی از مشکلات من الان همینه حتی جرات نمیکنم روش سایت نصب کنم چون همون جور که گوگل دامنه های دیگه که شبیه Google بودن رو گرفته میتونه از من هم شکایت کنه و دامنه رو برداره منم که توی این مملکت نمیتونم پیگیری کنم...:wacko::(
از یک کشور جهان سومی که اونهم نه شرکتی داخلش داره و تحریمه

چرا شکایت کنه :دی

:rambo::rambo:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
دامین فارسی در حال گسترش هست ؟ :wacko:

چند تا سایت بزرگی هم که اسم دامینشون رو فارسی گذاشتن الان پشیمونن !

فکر نکنم گوگل مایل به خرید این دامینتون باشه , حالا شما پیشنهاد رو بدین شاید خرید ... !

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دامین فارسی در حال گسترش هست ؟ :wacko:

چند تا سایت بزرگی هم که اسم دامینشون رو فارسی گذاشتن الان پشیمونن !

فکر نکنم گوگل مایل به خرید این دامینتون باشه , حالا شما پیشنهاد رو بدین شاید خرید ... !

آره دوست عزیز دامین فارسی به شدت در حال پیشرفته چون افراد دارن به سمت دامنه های غیر لاتین کشیده میشن و فقط توی ایران هم نیست، سایت ها هم الان معمولا به صورت پارک دامین استفاده میکنند اما تعدادی هم هستند از این دامین به عنوان دامنه اصلی استفاده میکنند و سایت های غیر ایرانی مثل چینی هم هستند. حالا فعلا که ایمیل زدم به گوگل ببینم چی میگن چون نام تجاری گوگل هست شاید بخرن شاید هم نه.امید با خدا.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
از یک کشور جهان سومی که اونهم نه شرکتی داخلش داره و تحریمه

چرا شکایت کنه :دی

:rambo::rambo:

آره دیگه شاید اصلا نیاز به شکایت هم نباشه خیلی راحت یه دادگاه تشکیل میدن و میگن از نام تجاری ما استفاده کرده و ایرانیه و تروریسته و .... دامین رو میگیرن. من رو هم هیچی حساب نمیکنن:D

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
هم بر اساس قانون مالکیت های معنوی داخل ایران و هم خارج از ایران شما محکوم به سو استفاده از نام شرکت گوگل هستید .
شما با ارسال ایمیلتون به گوگل، ثابت کردید با این نیت این دامنه را ثبت کردید که به گوگل بفروشید و این یعنی سو استفاده ... گوگل یک نام ثبت شده جهانی هست که در ایران هم با شماره ثبت شده. گوگل در ایران وکیل داره و مثل هر شرکت دیگری اگر نیاز باشه میتونه از شما شکایت کنه...
پس بیخودی پولتون را برای ثبت سالانه این دامنه دور نریزید چون متاسفانه کاملا بی ارزش هست!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
هم بر اساس قانون مالکیت های معنوی داخل ایران و هم خارج از ایران شما محکوم به سو استفاده از نام شرکت گوگل هستید .
شما با ارسال ایمیلتون به گوگل، ثابت کردید با این نیت این دامنه را ثبت کردید که به گوگل بفروشید و این یعنی سو استفاده ... گوگل یک نام ثبت شده جهانی هست که در ایران هم با شماره ثبت شده. گوگل در ایران وکیل داره و مثل هر شرکت دیگری اگر نیاز باشه میتونه از شما شکایت کنه...
پس بیخودی پولتون را برای ثبت سالانه این دامنه دور نریزید چون متاسفانه کاملا بی ارزش هست!

خوب دوست عزیز شما حرف کاملا درستی میزنی اما یه راه نمایی هم بکن. خوب من این دامنه رو ثبت کردم و تنها هدفم هم فروش این دامنه به خود شرکت گوگل بوده و مستقیم به گوگل ایمیل زدم و داخل متن هم گفتم که من فقط حاظرم این دامنه رو به خود کمپانی گوگل بفروشم نه به شرکت دیگه ای من دارم صریحا اعلام میکنم که من هدف بدی نداشتم با این حال بازم گوگل میتونه بگه ایشون قصد سوء استفاده رو داشته؟ و از طرف دیگه فکر نکنم گوگل حاظر باشه بخاطر یک دامنه خودش رو بین کاربران فارسی زبان بدنام کنه چون اگر این دامنه رو از من بگیره قطعا همه جا پخش میکنم و شاید پیامد های بدی برای گوگل داشته باشه دقیقا اتفاقی که برای شرکت GO DADDY افتاد و فقط چون از سوپا حمایت کرد الان هزاران دامین از این شرکت خارج و به جا های دیگه منتقل شدند..:lol:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اقا قضیه رو زیادی جدی گرفتید
من که ابتدا فکردم برای شوخی میخواد یه میل هم به گوگل بدید
الان که دیدم از جواب ندادنشون تعجب کردید فهمیدم جدی هستید :wacko:
چه دلیل داره که گوگل بخواد این دومین رو از شما بخره : xn--ghbh22ab.net
من تضمین کتبی هم میدم که گوگل اصلا کاری با دامین شما نداره :D

green_way

Registered User
لایک‌ها
128

وقتی شما با نشان گوگل بیایید کارتجاری کنی اون وقت شکایت میکنه

اونم نه هرکسی شرکتی که خیلی وسیع فعالیت کنه!

:D
نه اینکه اسم گوگل اونم به فارسی

آقا این دامنه اخر به ریال میفروشید یا تومان :دی مشخص کنید

Buy this domain for 1,200,000,000 Rials

این دامنه را با 120,000,000 تومان بخرید.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483

خوب دوست عزیز من که از همون اولش هم جدی بودم اما کلا گوگل دامنه های زیادی که گوگل بودن یا حتی شبیه گوگل بودن رو خریداری کرده برای مثال بعد از راه اندازی سیستم موزیک دامنه های googlemusic با پسوند های net,com,org رو از یه فرد خریده و و کلا دوست نداره توی نت از اسم شرکتش استفاده ای بشه و خیلی هم حساس هست برای مثل شکایت چند ماه پیش گوگل از سایت گروول (طبق این خبر).گوگل به سایت گروول پیشنهاد داده بود سایت شمارو میخریم اما اون شرکت قبول نکرده بود و گوگل بخاطر تشابه دامین شکایت کرده بود اما گوگل در دادگاه شکست خورد من هم گفتم شاید گوگل علاقه داشته باشه این دامین غیرلاتین رو هم از من به همون دلایل خریداری کنه و منتظر پاسخ گوگل هستم. البته اگر پاسخ من رو بدن:lol: . حرف شما رو هم به عنوان یک وبمستر با تجربه قبول دارم و میدونم که احتمالش کمه که گوگل این دامنه، یک دامنه غیر لاتین، از یک فارسی زبان، اون هم ایرانی بخره (خیلی خیلی کم) اما خدارو چه دیدی شاید یه اتفاقی افتاد و گوگل به این دامنه علاقه مند شد:happy::cool:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
وقتی شما با نشان گوگل بیایید کارتجاری کنی اون وقت شکایت میکنه

اونم نه هرکسی شرکتی که خیلی وسیع فعالیت کنه!

:D
نه اینکه اسم گوگل اونم به فارسی

آقا این دامنه اخر به ریال میفروشید یا تومان :دی مشخص کنید
آره با این حرفتون موافقم اما باز هم نام تجاری گوگل هست من بازم میگم احتمالش کمه اما شاید مدیران گوگل به این دامنه علاقه مند بشن گرچه از شانس من بعیده:p دامنه رو هم به هر دو میفروشیم شما هر کدوم رو دوست داری انتخاب کن :cool:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
تحریم ها روز به روز داره بیشتر میشه! با این وضع این دامنه برای گوگل ارزشی نداره!

خوب دوست عزیز تحریم ها داره بیشتر میشه اما با این حال گوگل علاقه نداره حتی کاربران ایرانیش رو از دست بده بارزترین مثالش هم راه اندازی وبلاگ گوگل به زبان فارسی هست در حالی که سیاست مداران ایرانی و آمریکایی به خون هم تشنه هستند:blink:

بالا