• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمامی‌ خدمات نرم افزاری و سخت افزاری محصولات اپل

erfan_sbs2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزیز.همانطوری که از اسم تاپیک معلومه تمام خدمات محصولات اپل انجام می‌شه از جمله ریختن برنامه و بازی‌های اصلی‌ که در یه پکک 250 تایی هست که شامل جدیدترین و بهترین بازی‌ها و برنامها هست.
اگه کسی‌ بخواد می‌تونم واسش جیلبریک هم بکنم.
به روز رسانی‌ سیستم عامل و تعمیرات هم انجام می‌شه. لوازم جانبی هم مثل برچسب طرح دار هم موجود هست.
من تهران هستم و اینکارو فقط در تهران انجام میدم که مشکلی‌ پیش نیاد.قیمت هم برای برنامها 25 گذشتم.

Last edited:

OM!D

Registered User
لایک‌ها
130
لوازم جانبی چی داری شما؟
عکس هاشون رو لطف کن..
مرسی

Sent from my iPhone using Tapatalk

parviz_md

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز.همانطوری که از اسم تاپیک معلومه تمام خدمات محصولات اپل انجام می‌شه از جمله ریختن برنامه و بازی‌های اصلی‌ که در یه پکک ۲۰۰ تایی هست که شامل جدیدترین و بهترین بازی‌ها و برنامها هست.
اگه کسی‌ بخواد می‌تونم واسعش جیلبریک هم بکنم.
به روز رسانی‌ سیستم عامل و تعمیرات هم انجام می‌شه. لوازم جانبی هم مثل برچسب طرح دار هم موجود هست.
من تهران هستم و اینکارو فقط در تهران انجام میدم که مشکلی‌ پیش نیاد.قیمت هم برای برنامها ۳۵ گذشتم.

zemnan baraye etemad sazi chom tedad poste bande kam hast va sabegheye ziadi ham nadaram baraye lavazeme janebi aval ersal mishe bad pool daryaft mishe va baraye barname ha va khadamat ham k hozoori dar maghaze ya har jaye tehran.
uppppp

salam dadashe golam
man ye iphone4 daram va anlak faktorie ke jelbrik kardam
agar bekham bazio ...berizam mitonam ba paki ke az shoma begiram in karo konam
va age mishe tel pls
mamnon

سلام خدمت دوستان عزیز.همانطوری که از اسم تاپیک معلومه تمام خدمات محصولات اپل انجام می‌شه از جمله ریختن برنامه و بازی‌های اصلی‌ که در یه پکک ۲۰۰ تایی هست که شامل جدیدترین و بهترین بازی‌ها و برنامها هست.
اگه کسی‌ بخواد می‌تونم واسعش جیلبریک هم بکنم.
من تهران هستم و اینکارو فقط در تهران انجام میدم که مشکلی‌ پیش نیاد.قیمت هم برای برنامها ۳۵ گذشتم.

zemnan baraye etemad sazi chom tedad poste bande kam hast va sabegheye ziadi ham nadaram baraye lavazeme janebi aval ersal mishe bad pool daryaft mishe va baraye barname ha va khadamat ham k hozoori dar maghaze ya har jaye tehran.
uppppp

salam dadashe golam
man ye iphone4 daram va anlak faktorie ke jelbrik kardam
agar bekham bazio ...berizam mitonam ba paki ke az shoma begiram in karo konam
va age mishe tel pls
mamnon

erfan_sbs2

Registered User
لایک‌ها
1
salaam,pm kardam baratoon dooste aziz.bale mitunid.

salaam dooste aziz.lavazem alan felan az hamun barchasb haye tarh dar daram k az mohsen lotfi tu hamun daftare i-phone kharidari kardam ! aks ham chashm mizaram baratun . vali age harchizi bekhain mitunam baratun biaram

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
salaam,pm kardam baratoon dooste aziz.bale mitunid.

salaam dooste aziz.lavazem alan felan az hamun barchasb haye tarh dar daram k az mohsen lotfi tu hamun daftare i-phone kharidari kardam ! aks ham chashm mizaram baratun . vali age harchizi bekhain mitunam baratun biaram
سلام برادر فارسی تایپ کن این کارت خلاف قوانین سایته

بالا