• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمامی مسائل مربوط به شبکه کردن بازی های آنلاین

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
خیلی دوست داشتم یکی منو راهنمایی کنه که چجوری می تونم از طریق مودم دایل آپ و زنگ زدن فیفا 07 رو با یکی بازی کنم اگه نحوه کامل وصل شدن دو مودم به هم رو یه نفر توضیح بده ممنون میشم . یه چیزه دیگه این که قیمتش چقدر در میاد یعنی برای من که می خوام با یه نفر در شهره خودم بازی کنم همون هزینه توی شهری حساب میشه؟ یا این که گرونتر!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هزینه که مثل تلفن داخل شهری است ولا غیر ...

اما در مورد راهنمایی اگر عجله ندارید من دوست دارم دیگران کمک کنند به شما تا اینجا همه به هم کمک کنیم .

اگر عجله دارید خودم توضیح بدم .

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من خیلی عجله دارم اگه میشه زودتر خودتون کمک کنید خیلی ممنون میشم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شما باید در یکی از سیستم ها حکم سرور داشته باشید و در یکی از سیستم ها حکم کلاینت .

در سیستم سرور کانکشنی ساخته می شود که به زنگ تلفن حساس بوده و گوشی را بر میدارد و ارتباط را برقرار می کنید .

در سیستم کلاینت یک کانکشن عادی ساخته می شود , ( از همونهایی که به اینترنت وصل میشه ) با این تفاوت که شما تلفن متصل به سرور را باید وارد کنید .

من متاسفانه ویندوز ایکس پی جلوم ندارم برای همین کمی می ترسم با اشتباه باشد .

اما در بخش ساخت کانکشن گزینه چهارم و سپس Accept Incoming connection را انتخاب کنید و مراحل را ادامه دهید .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بعد اونوقت با Dialup بازی کند نمیشه با اون پینگ قشنگش!؟

با ADSL لگ داشت چه برسه به Dialup!

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
شما باید در یکی از سیستم ها حکم سرور داشته باشید و در یکی از سیستم ها حکم کلاینت .

در سیستم سرور کانکشنی ساخته می شود که به زنگ تلفن حساس بوده و گوشی را بر میدارد و ارتباط را برقرار می کنید .

در سیستم کلاینت یک کانکشن عادی ساخته می شود , ( از همونهایی که به اینترنت وصل میشه ) با این تفاوت که شما تلفن متصل به سرور را باید وارد کنید .

من متاسفانه ویندوز ایکس پی جلوم ندارم برای همین کمی می ترسم با اشتباه باشد .

اما در بخش ساخت کانکشن گزینه چهارم و سپس Accept Incoming connection را انتخاب کنید و مراحل را ادامه دهید .

اگه میشه از اول و به طور کامل توضیح بدید چون من اصلاً نمی دونم چجوری کانکشن می سازن یعنی هیچی بلد نیستم اگه میشه کامل بگید تا من بتونم بازی کنم خیلی هم ضروریه

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
یعنی با Dialup میشه بازی کرد ؟ سرعت خیلی خیلی کمه. بدرد نمی خوره من تو سیستم خودم بازی رو به زور باز می کنم چه برسه به اینکه با Dialup باشه

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نیست جواب منو بده؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
یعنی یکی نیست که جواب منو بده ببینم چجوری میشه بوسیله incoming دو نفره بازی فیفا 07 بازی کرد ؟؟؟ پس این همه فیفا باز کجا رفته ؟ من یه سوال 3 روز پیش پرسیدم هنوز یه نفر به طور کامل جوابمو نداده دیگه کم کم دارم دیووونه می شم . منو بگو فکر کردم یه مشکلی داشته باشم کسی می تونه همون موقع جواب بده.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
عزیز دل برادر من خودم یه فیفا 07 بازی کن حرفه ای هستم بدجوری هم بازی می کنم هر روز سه تا بازی نکنم نمی خوابم این یک !
دوم : مگه نمی خوای دو نفری بازی کنی ؟ خوب ....
دیگه احتیاجی به Incoming نیست که ( یا من دارم اشتباه می کنم ) خومب گیریم سیستم رو بالا آوردی با کی می خوای بازی کنی ؟!!
خوب به اون طرف مقابلت بگو سیستم رو روشن کنه
چرا کاری که می شه به راحتی راه انداخت خودتو به زحمت می اندازی ؟
تازه با Dialup هم فکر نمی کنم بدردت بخوره

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من نمی دونم مراحلی که می گم درسته یا نه ... چون اصلا ویندوز xp دم دستم نیست .

1 : کنترل پنل و سپس Network Connection
2 : سپس از سمت جپ add new connection ( اینو مطمئن نیستم )
3 : گزینه چهارم Advanced Connection
4 : Accept Incoming Connection
5 : یک بخش میاد که باید مودم رو انتخاب کنید . ( فکر کنم عنوانش این بود Device Connection )
6 : سپس Don not allow virtual connection

7 : نام کاربری که طرف مقابل قرار هست وارد کنه رو انتخاب کنید .
8 : دقت کنید که tcp/ip انتخاب باشد و سپس دکمه properties را بزنید .
9 : سپس Specify IP address رو انتخاب کنید و خانه بالا رو 192.168.100.1 و پایین را 192.168.100.10 بگذارید

10 : تموم شد

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
خوب من نمی دونم مراحلی که می گم درسته یا نه ... چون اصلا ویندوز xp دم دستم نیست .

1 : کنترل پنل و سپس Network Connection
2 : سپس از سمت جپ add new connection ( اینو مطمئن نیستم )
3 : گزینه چهارم Advanced Connection
4 : Accept Incoming Connection
5 : یک بخش میاد که باید مودم رو انتخاب کنید . ( فکر کنم عنوانش این بود Device Connection )
6 : سپس Don not allow virtual connection

7 : نام کاربری که طرف مقابل قرار هست وارد کنه رو انتخاب کنید .
8 : دقت کنید که tcp/ip انتخاب باشد و سپس دکمه properties را بزنید .
9 : سپس Specify IP address رو انتخاب کنید و خانه بالا رو 192.168.100.1 و پایین را 192.168.100.10 بگذارید

10 : تموم شد

خیلی ممنون از راهنمایی های شما فقط 2 تا سوال داشتم :
یک اون قسمتی که شما از اون با عنوان شماره 7 یاد کردید که نوشته
adminstrator
user
guest
کدومشو باید انتخاب کنم ؟ یعنی هر کدوم رو که انتخاب کردم username طرف مقابل میشه ؟ به عبارت دیگه اگه برای مثال من در این قسمت guest رو انتخاب کردم اونوقت username طرف مقابل که برای وصل شدن به من باید وارد کنه همین میشه ؟

دوم اینکه اون طرف مقابل در قسمت password باید چی رو وارد کنه؟ آیا این password رو باید من در تنظیماتم بوجودبیارم یا نیازی به پسورد نداره؟ اگه پسورد لازم داره لطفاً بگید من در کجا یباید پسورد بسازم.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
یه سولال دیگه ای هم در این رابطه داشتم : در قسمت 8 که شما فرمودیدی tcp/ip انتخاب باشد برای من 2 گزینه دیگه وجود داره که جلوی هرکدومشون یه تیک وجود داره باید این دو تا تیک رو بردارم ؟
file and printer sharing for microsoft network
qos pocket schedular

اسم این دو تا گزینه هست .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در مورد سوال اول شما می تونید همونجا Add بزنید و یک نام کاربری ( Username ) و کلمه عبور ( Password ) بسازید و همان را به طرف مقابل بدید .

در مورد سوال دوم , تیک دوم را بردارید , اولی باشد .

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من موفق شدم دو تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم ولی نمی دونم بعدش چجوری دونفره بازی کنم فیفا 07 رو .کسی می تونه منو راهنمایی کنه که چجوری وقتیوصل شدم بازی کنم؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
این قسمتش دیگه با من نیست :D

سلام بهروز خان
خداوکیلی شما بگید گیریم که سیستم بالا اومد خوب آقا میخواد فیفا بازی کنه اونم دو نفره حالا نفر دوم کجاست ؟
با کی می خواد بازی کند ؟ خوب همون فرد سیستم رو بالا می اورد دیگه چه کاریه ....؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سلام بهروز خان
خداوکیلی شما بگید گیریم که سیستم بالا اومد خوب آقا میخواد فیفا بازی کنه اونم دو نفره حالا نفر دوم کجاست ؟
با کی می خواد بازی کند ؟ خوب همون فرد سیستم رو بالا می اورد دیگه چه کاریه ....؟

من درست منظورتون رو نمی فهمم ولی فکر کنم نفر دوم هم توی خونشون نشسته و می خواد با من بازی کنه

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
کسی نمی دونه وقتی دو تا کامپیوتر به هم وصل شد باید توی کدوم قسمت بازی برم تا بتونم د ونفره بازی کنم؟

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
کاری نداره که بچه برو تو multi play

یکیتون میزبان میشه یکی مهمان اگه میزبان شدی به خونه بگو زنگ خورد بر ندارن

بالا