تمپلت فارسی برای موویل تایپ

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام، می خواستم بدونم از کجا می شود تمپلت فارسی برای موویل تایپ دونلد کرد؟ کسی سراغ داره؟
تشکر
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر نميكنم كسي تاحالا براش چيزي درست كرده باشه... ولي تمپليت درست كردن براي مووبل تايپ زياد سخت نيست ها... در ضمن فرق زيادي بين فارسي و انگليسيش نداره فكر كنم.
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
فکر می کنم حتی اگر تنها یک مورد هم وجود داشته باشد (برای مثال) و برای روشن شدن اذهان کافی باشد. به عنوان مثال من نمی دانم برای راست به چپ کردن صفحات چکار باید بکنم. یا اینکه چطور می توانم صفحهء هوم پیچم رو به تمپلیت تبدیل کنم.
یا اینکه برای یوتی اف 8 کردن صفحات این متغیر
[code:1]content="text/html; charset=<$MTPublishCharset$>[/code:1]
را باید تغییر دهم یا نه و اگر بله به چی؟
به نظر من در برخی موارد حتی یک راهنمایی کوچک نیز می تواند برای خیلی ها راهگشا باشد.

فكر نميكنم كسي تاحالا براش چيزي درست كرده باشه... ولي تمپليت درست كردن براي مووبل تايپ زياد سخت نيست ها... در ضمن فرق زيادي بين فارسي و انگليسيش نداره فكر كنم.
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
آقا اگه فقط يك نمونه مي خواي مي توني قالب من رو ببيني
<a href='http://weblog.wplusplus.com/index2.tmpl' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com/index2.tmpl</a>
داونلودش كن و سورسش رو ببين . البته من از تگ هاي خيلي پيشرفته اش استفاده نكردم و فقط اونهايي رو كه به دردم مي خورد استفاده كردم ولي شايد بتوني ايده اوليه رو از اون بگيري براي قالب خودت .
من نمي دونم چرا نمي تونم از طراحي وب مثل برنامه نويسي لذت ببرم و هميشه سعي مي كنم كه به ساده ترين و شايد بي سليقه ترين صورت انجام بدم !!!
 

farhadrm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
سلام، خيلي ممنون از تمپلتی که برام فرستادی.
خیلی مفید بود برام. فقط در مورد طرح سایتت یک توصیه می خواستم بهت بکنم. به نظر من اگر عرض table ها را محدود کنی بهتر است که آنها را به صورت 100% بگذاری چون برای کسانی که مونیتور 19 اینچ یا حتی بزرگ تر با screen resolution بالا دارند طول سطرها کیلومتری می شود و با چشم دنبال کردن آنها خیلی مشکل و نفس بُر می شه. اینه که طول سطرها هر چقدر کمتر باشه خوندن آنها هم راحت تره.
البته من هم زیاد خورهء گرافیک نیستم بلکه اصل اساسی به نظر من usability هست که برای یک سایت اینترنت از اهمیت ویژه ای برخورداره.
موفق باشی
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماييت .
بعله درسته . اين رو خيلي به سرعت و بدون دقت درست كرده بودم كه كارم راه بيفته ولي بايد يك حوصله اي بكنم و سر وساماني بدم :)
بابا آخر مانيتور !!!
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
اگه قالب ام اکس 4 رو خواستی یک ایمیل بزن: hazaveh [at] gmail [dot] com
(زیرخاکی بیرون کشیدم!)
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از babakweb :
اگه قالب ام اکس 4 رو خواستی یک ایمیل بزن: hazaveh [at] gmail [dot] com
(زیرخاکی بیرون کشیدم!)
خوبی بابک تو؟
 

Lover_Suspended

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آگوست 2005
نوشته‌ها
185
لایک‌ها
0
سن
30
خودتون بسازیذ ممکنه اولش سخت باشه اما خلی خوبه
 

babakweb

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,758
لایک‌ها
36
محل سکونت
Tehran
به نقل از Lover_Suspended :
خودتون بسازیذ ممکنه اولش سخت باشه اما خلی خوبه
اینم پیشنهاد خوبیه.
راستی حال کردید عجب زیرخاکی‌هایی بیرون کشیدم؟
 
بالا