آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

تنظيمات Movable Type برای یونیکد

شروع موضوع توسط Nexus ‏27 فوریه 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Nexus

    Nexus کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام :)

    من Movable Type رو نصب کردم و ظاهرا هم داره درست کار می کنه. چند تا نکته وجود داره فقط: اینکه چطوری میشه مجبورش کرد که همه ی صفحات رو utf-8 درست کنه(همه، نه فقط اونهائی که template دارن)، بعد هم اینکه language pack یا ... ای برای زبان فارسی داره؟
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,493
    محل سکونت:
    Internet
    جديدن يكي از دوستان (عزيز آشفته) Language Pack براي فارسي نوشته و گذاشتن روي سايت خود MT از اون استفاده کن. البته متاسفانه راهنمايي نداره و يه کم مبهمه. ولي از راهنمايي هاي خود Manual استفاده کني راه ميوفته....

    در مورد اينکه تمام صفحات utf-8 بشه بايد توي فايل mt.cfg بايد اين تغيير رو بدي:
    [code:1]PublishCharset utf8 [/code:1]

    اينجا رو حتما بخون:
    <a href='http://weblog.wplusplus.com/mt-persian' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com/mt-persian</a>
     
  3. hoder

    hoder کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    تصحيح می‌کنم، بايد خط فاصله بين utf8 باشد. يعنی بايد بنويسيد:
    [code:1]PublishCharset &nbsp;utf-8 [/code:1]
    اين البته تقصير بن تروت، نويسنده‌ی موببل‌تايپ است که سوال مرا غلط جواب داده بود. ولی خلاصه در ورزن جديد، با اضافه کردن همين يک خط به mt.cfg تمام مشکلات فارسی حل می‌شود.
    درضمن، بيشتر سوال‌هايی که به ذهنتان می‌رسد و شايد همه‌ی آنها در گروه‌های پشتيبانی خود سايت مووبل تايپ (ص) هست. يک کمی تنبلی را کنار بگذاريد و انگليسی بخوانيد. چپن عمرا اگر کسی بتواند اين‌همه راهنما و سوال و جواب مربوط به ام.تی را به فارسی ترجمه کند.
     
  4. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    مبينم كه هودر(حودر)(ع) آماده است و پيام گذاشته است
    [​IMG]


    اگر كه حودر بيايد و قسمت موبايل تايپ اينجا را به كمك آلفا سر و سامان دهد فكر مي كنم خيلي خوب بشود
     
  5. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    من خودم به صورت utf8 كردم و الان هم درست كار مي كنه . فكر مي كنم كه هر دو درست كار بكنند و فرقي نباشه .
     
  6. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    سلام :D
    مطمئنا همون UTF-8 درسته!!! مگه حالاش تو تمپليتتون به صورت UTF8 ميزيارين؟ ;)
     
  7. panypay
  8. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    به احتمال زياد خودش utf8 رو به utf-8 تبديل مي كند يا اينكه هر دو مورد برايش تعريف شده است چون هر دو دارند درست كار مي كنند
     
  9. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    آره . به احتمال قوي حرف وبلاگر درسته . اين چيزا كه تو برنامه نويسي كاري نداره . اصلا مي تونه كاري كنه وقتي مي نويسي . حسن !!! تبديل كنه به utf-8 !!!
    البته من تست نكردم كه تو تگ META هم بدون خط تيره بنويسيم مي شه يا نه
     
  10. zoheir1982

    zoheir1982 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    1
    حسن؟؟؟؟؟! :D :D :D :D 8)
     
  11. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    آره حسن !!!!! :D :twisted:
    حتي قربان و خديجه رو هم مي تونه !!!!!!!
     
  12. siavash8212

    siavash8212 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    من هم utf8 و هم utf-8 رو آزمایش کردم ولی در قسمت تمپلیت search از من ایراد می گیره. یعنی به صورت یونی کد نشون نمی ده!! به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟
     
  13. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    اين سطر رو تو mt.cfg پيدا کن: # PublishCharset Shift_JIS
    بالاش اين دو سطر رو اضافه کن حال انکودينگ رو ببر :
    DefaultLanguage fa
    PublishCharset utf-8
     
  14. avajang.com .left
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    صبح بخير!
     
  16. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    وات ایز یور منظور؟
     
  17. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    چیزی نیست. یه دو سال دیر جواب دادی فقط :lol:
     
  18. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    همون ديگه!

    قضيه مال دوسال پيشه!
     
  19. 3nobar

    3nobar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    In my clothes
    جدا؟راستش من فقط مي خواستم به اين رفيقمون کمک کنم واسه همين جواب بقيه رو نخوندم.
     
  20. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اتفاقا خيلي هم خوبه !

    اگه يكي از طريق موتور هاي جستو جو به اين صفحه بياد جوابشو ميگيره! يا مثلا يكي چند وقت ديگه با سرچ تو همين پي تي بياد تو اين صفحه!

    ايول!
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی