تنظيمات Movable Type برای یونیکد

Nexus

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام :)

من Movable Type رو نصب کردم و ظاهرا هم داره درست کار می کنه. چند تا نکته وجود داره فقط: اینکه چطوری میشه مجبورش کرد که همه ی صفحات رو utf-8 درست کنه(همه، نه فقط اونهائی که template دارن)، بعد هم اینکه language pack یا ... ای برای زبان فارسی داره؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
جديدن يكي از دوستان (عزيز آشفته) Language Pack براي فارسي نوشته و گذاشتن روي سايت خود MT از اون استفاده کن. البته متاسفانه راهنمايي نداره و يه کم مبهمه. ولي از راهنمايي هاي خود Manual استفاده کني راه ميوفته....

در مورد اينکه تمام صفحات utf-8 بشه بايد توي فايل mt.cfg بايد اين تغيير رو بدي:
[code:1]PublishCharset utf8 [/code:1]

اينجا رو حتما بخون:
<a href='http://weblog.wplusplus.com/mt-persian' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com/mt-persian</a>
 

hoder

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2003
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
تصحيح می‌کنم، بايد خط فاصله بين utf8 باشد. يعنی بايد بنويسيد:
[code:1]PublishCharset &nbsp;utf-8 [/code:1]
اين البته تقصير بن تروت، نويسنده‌ی موببل‌تايپ است که سوال مرا غلط جواب داده بود. ولی خلاصه در ورزن جديد، با اضافه کردن همين يک خط به mt.cfg تمام مشکلات فارسی حل می‌شود.
درضمن، بيشتر سوال‌هايی که به ذهنتان می‌رسد و شايد همه‌ی آنها در گروه‌های پشتيبانی خود سايت مووبل تايپ (ص) هست. يک کمی تنبلی را کنار بگذاريد و انگليسی بخوانيد. چپن عمرا اگر کسی بتواند اين‌همه راهنما و سوال و جواب مربوط به ام.تی را به فارسی ترجمه کند.
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
مبينم كه هودر(حودر)(ع) آماده است و پيام گذاشته است



اگر كه حودر بيايد و قسمت موبايل تايپ اينجا را به كمك آلفا سر و سامان دهد فكر مي كنم خيلي خوب بشود
 

zoheir1982

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2002
نوشته‌ها
33
لایک‌ها
1
سلام :D
مطمئنا همون UTF-8 درسته!!! مگه حالاش تو تمپليتتون به صورت UTF8 ميزيارين؟ ;)
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
به احتمال زياد خودش utf8 رو به utf-8 تبديل مي كند يا اينكه هر دو مورد برايش تعريف شده است چون هر دو دارند درست كار مي كنند
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
آره . به احتمال قوي حرف وبلاگر درسته . اين چيزا كه تو برنامه نويسي كاري نداره . اصلا مي تونه كاري كنه وقتي مي نويسي . حسن !!! تبديل كنه به utf-8 !!!
البته من تست نكردم كه تو تگ META هم بدون خط تيره بنويسيم مي شه يا نه
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
آره حسن !!!!! :D :twisted:
حتي قربان و خديجه رو هم مي تونه !!!!!!!
 

siavash8212

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2003
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
من هم utf8 و هم utf-8 رو آزمایش کردم ولی در قسمت تمپلیت search از من ایراد می گیره. یعنی به صورت یونی کد نشون نمی ده!! به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟
 

3nobar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 آپریل 2005
نوشته‌ها
83
لایک‌ها
0
سن
32
محل سکونت
In my clothes
اين سطر رو تو mt.cfg پيدا کن: # PublishCharset Shift_JIS
بالاش اين دو سطر رو اضافه کن حال انکودينگ رو ببر :
DefaultLanguage fa
PublishCharset utf-8
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از 3nobar :
اين سطر رو تو mt.cfg پيدا کن: # PublishCharset Shift_JIS
بالاش اين دو سطر رو اضافه کن حال انکودينگ رو ببر :
DefaultLanguage fa
PublishCharset utf-8
صبح بخير!
 

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php
به نقل از 3nobar :
اين سطر رو تو mt.cfg پيدا کن: # PublishCharset Shift_JIS
بالاش اين دو سطر رو اضافه کن حال انکودينگ رو ببر :
DefaultLanguage fa
PublishCharset utf-8
چیزی نیست. یه دو سال دیر جواب دادی فقط :lol:
 

3nobar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 آپریل 2005
نوشته‌ها
83
لایک‌ها
0
سن
32
محل سکونت
In my clothes
جدا؟راستش من فقط مي خواستم به اين رفيقمون کمک کنم واسه همين جواب بقيه رو نخوندم.
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,172
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از 3nobar :
جدا؟راستش من فقط مي خواستم به اين رفيقمون کمک کنم واسه همين جواب بقيه رو نخوندم.
اتفاقا خيلي هم خوبه !

اگه يكي از طريق موتور هاي جستو جو به اين صفحه بياد جوابشو ميگيره! يا مثلا يكي چند وقت ديگه با سرچ تو همين پي تي بياد تو اين صفحه!

ايول!
 
بالا