• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنظیمات ADSL Symphony Router - SY800C جهت استفاده همزمان از پورت Ethernet و USB

kamran_1510

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام​

با توجه به این مساله که بعضی از دوستان توی خونه 2 تا کامپیوتر دارند و مایلند که با هزینه نسبتا زیادی که برای ADSL می پردازند بتونند بر روی هر دو کامپیوترشون از اینترنت نسبتاً پر سرعت استفاده کنند, تنظیمات مودم ADSL Symphony Router - SY800C رو که یکی از مودم های عمومی کاربران شبکه پارس آنلاین هست رو براتون گذاشتم تا در صورت نیاز استفاده کنید.​

چون اکثر دوستان کارای اولیه جهت راه اندازی رو بلد هستن یک راست میرم سر اصل مطلب​

1. با وارد کردن IP => 192.168.0.1 صفحه زیر ظاهر میشه​

x1852Step%201.jpg

طبق معمول همه مودم های ADSL اسم کاربری و کلمه عبورشون کلمه admin هست
پس با وارد کردنش توی هر دو قسمت و زدن دکمه OK به صفحه زیر وارد میشید​

x1853Step%202.jpg

مانند عکس زیر از قسمت Managment قسمت Settings و بعدش Restore User Settingst رو کلیک کنید بعدش با زدن دکمه Browse آدرس
فایل تنظیماتی رو که در ابتدای مطلب براتون گذاشتم تا دانلودش کنید رو انتخاب می کنید و روالی رو که داره تا آخر دنبال کنید
تا مودمتون ریست بشه​

x1856Step%205.jpg

خوب , الان دیگه مودم شما تنظیمه و به راحتی میتونید در آن واحد هم از پورت USB استفاده کنید و هم از پورت Ethernet
فقط نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که چون با این تنظیمات از امکانات روتر مودمتون استفاده میشه بنابر این اسم کامپیوترهاتون نباید مثل هم باشه
که اگر مثل هم بود مثل تصویر زیر از توی Control Panel و بعدش System میتونید تغییرش بدید.​

x1859Step%206.jpg

حتما بعد از اینکه تمام این مراحل رو انجام دادید مودمتون و هر دو تا کامپیوترو یک بار خاموش و روشن کنید تا همه چیز از صفر شروع بشه و تنظیماتتون بطور کامل اعمال بشه.​

اگر مشکلی داشتید مطرح کنید تا با کمک هم حلش کنیم​

hamid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما بخاطر این آموزش مفید
یه سوال دارم , من ویندوز ویستا ریختنم ولی هر کاری کردم مودم رو نشناخت هرچی هم سرچ کردم درایوری برای ویستا پیدا نکردم
راه حلی نداره؟

kamran_1510

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما بخاطر این آموزش مفید
یه سوال دارم , من ویندوز ویستا ریختنم ولی هر کاری کردم مودم رو نشناخت هرچی هم سرچ کردم درایوری برای ویستا پیدا نکردم
راه حلی نداره؟

سلام حمید جان
من در حال حاظر ویندوز XP روی سیستمم نصب کردم, اما چند وقت پیش که ویستا نصب کرده بودم مودم به راحتی نصب شد و مشکلی هم باهاش نداشتم. این درایوری هست که باهاش مودم رو نصب کردم. یه تست بزن شاید جواب گرفتی اما در نهایت اگر یک وقت باز هم به جایی نرسیدی می تونی از پورت Ethernet مودمت استفاده کنی, البته اگه روی سیستم شما کارت شبکه موجود باشه. در هر صورت خبرشو بهم بده که به کجا رسیدی ;)

درایور

hamid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دستت درد نکنه
این درایور هموینه که توی سیدی هست
پس فکر میکنم با Ethernet مشکل حل بشه که البته فعلا کارت شبکه ندارم , باید با همین xp سر کنم
به هر حال ممنون:)

god_dam_it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام روترم رو به سویچ وصل کنم و 4 کامپیوتر متصل به سویچ مستقلا از اینترنت استفاده کنند. کسی فایل مربوطه یا نتظیمات NAT رو برای SV800c می دونه؟

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
منم همین مودمو دارم ولی نه با 192.168.1.1و1892.168.0.1 نمیتونم config مودممو ببینم لطفا راهنماییم کنین

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
ای کاش به جای گذاشتن فایل تنظیمات خود تنظیمات رو می‌گفتین تا خودمون تغییر بدیم یادم بگیریم.

Halston

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سئوال دارم:

با این روش نیازی به روشن بودن هر دو کامپیوتر هست؟منظورم اینه که لازم هست برای وصل بودن کامپیوتر دوم ، کامپیوتر اول به عنوان سرور روشن باشه یا اگر خاموش هم باشه بازم می شه؟

XMannaMX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سئوال دارم:

با این روش نیازی به روشن بودن هر دو کامپیوتر هست؟منظورم اینه که لازم هست برای وصل بودن کامپیوتر دوم ، کامپیوتر اول به عنوان سرور روشن باشه یا اگر خاموش هم باشه بازم می شه؟

نه Halston جان
توی این روش نیازی نیست که هردو کامپیوتر روشن باشه :cool:

XMannaMX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

منم همین مودمو دارم ولی نه با 192.168.1.1و1892.168.0.1 نمیتونم config مودممو ببینم لطفا راهنماییم کنین

تنظیمات TCP/IP کانکشنت رو به شکل زیر تغییر بده و دوباره امتحان کن البته یادت باشه که بعد از تموم شدن کارت به حالت اوتوماتیک برش گردونی

a082c898.jpg

marat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کامران 1510

مرسی از راهنمایی. ولی این لینکهایی که نوشتی باز نمیشه. میشه ادرس لینک دیگه ایی بدی؟

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان مودمهای symphony با 3 تا یوزر میشه وارد شد که admin,user,support هستش من پسورد اولی و دومی رو میدونم که بترتیب admin,user هستش ولی پسورد support رو نمیدونم و هر بار که میرم رو config مودم از isp میان رو مودم و پسوردا رو عوض می کنن منم مجبور میشم مودمو reset کنم دوباره روش config بریزم اگر کسی اطلاتی داره لطفا کمک کنه

javadshahvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام​

با توجه به این مساله که بعضی از دوستان توی خونه 2 تا کامپیوتر دارند و مایلند که با هزینه نسبتا زیادی که برای ADSL می پردازند بتونند بر روی هر دو کامپیوترشون از اینترنت نسبتاً پر سرعت استفاده کنند, تنظیمات مودم ADSL Symphony Router - SY800C رو که یکی از مودم های عمومی کاربران شبکه پارس آنلاین هست رو براتون گذاشتم تا در صورت نیاز استفاده کنید.​

چون اکثر دوستان کارای اولیه جهت راه اندازی رو بلد هستن یک راست میرم سر اصل مطلب​

1. با وارد کردن IP => 192.168.0.1 صفحه زیر ظاهر میشه​

x1852Step%201.jpg

طبق معمول همه مودم های ADSL اسم کاربری و کلمه عبورشون کلمه admin هست
پس با وارد کردنش توی هر دو قسمت و زدن دکمه OK به صفحه زیر وارد میشید​

x1853Step%202.jpg

مانند عکس زیر از قسمت Managment قسمت Settings و بعدش Restore User Settingst رو کلیک کنید بعدش با زدن دکمه Browse آدرس
فایل تنظیماتی رو که در ابتدای مطلب براتون گذاشتم تا دانلودش کنید رو انتخاب می کنید و روالی رو که داره تا آخر دنبال کنید
تا مودمتون ریست بشه​

x1856Step%205.jpg

خوب , الان دیگه مودم شما تنظیمه و به راحتی میتونید در آن واحد هم از پورت USB استفاده کنید و هم از پورت Ethernet
فقط نکته ای که باید بهش توجه کنید اینه که چون با این تنظیمات از امکانات روتر مودمتون استفاده میشه بنابر این اسم کامپیوترهاتون نباید مثل هم باشه
که اگر مثل هم بود مثل تصویر زیر از توی Control Panel و بعدش System میتونید تغییرش بدید.​

x1859Step%206.jpg

حتما بعد از اینکه تمام این مراحل رو انجام دادید مودمتون و هر دو تا کامپیوترو یک بار خاموش و روشن کنید تا همه چیز از صفر شروع بشه و تنظیماتتون بطور کامل اعمال بشه.​

اگر مشکلی داشتید مطرح کنید تا با کمک هم حلش کنیم​

لطفا اون دو تا فایل رو دوباره آپلود کن چون وجود ندارند

ali_crown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست که فایل ها رو گرفته باشه و یه جا آپلود کنه که ما هم استفاده کنیم؟ آخه من هر ماه تنظیمات مودمم به هم میریزه و میبرم شرکت و پول ازم میگیرن تا درستش کنن و شدیدا به این فایلها ( اموزش فارسی ) نیازمندم .

ali_crown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
technoboy جان دستت درد نگنه آیا با این آموزش و انجام اون دیگه نیازی نیست که مودم رو هر ماه ببرم واسه تنظیمات ؟
معمولا وقتی مودمم قاطی میکنه خود به خود آپی ویندوز رو میگیره و دیگه هم کار نمیکنه . هرموقع هم میبرم میگن مشکل از نوسانات برق هستش آیا این درسته ؟

ولی اگر مقاله جامع تری گیر میومد که عالی میشد که راجبه کل صفحه تنظیمات باشه

Mehrdadmaskul

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man Windowse Vista daramo ta hamin dirooz to http://192.168.1.1 mitoonestam beram vali hala na.akhe man 2ta computer daramo ye ADSL.age mishe komakam konin,begin chi kar konam???help me:(

politico

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وتشکر
من تو دفتری که کار می کنم 3تا pc و همین مودم با هم سویچ شدند وبه راحتی ارتباط اینترنت برقرار میکنند اما مشکل اینجاست که تنها یک کامپیوتر می تونه ارتباط با یکVPN که سرور اون تو شهرستانه رو برقرار کنه.به محض کانکت شدن اولین کامپیوتر به VPNبقیه error 800 میدن .ایا مشکل از مودم یا تنظیمات اون هست؟یا انکه مشکل ip داریم یا ...لطفا راهنمایی کنید

بالا