• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تهیه برنامه جامع مدیریت آگهی سایت های دینامیک (سوال)

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

سایت ما یه قسمتش فروم وی بی هست بقیه قسمت ها حالت دینامیک داره. من دنبال یک برنامه هستم که بتونه تمام بنر های سایت رو مدیریت کنه و هم به مدیر سایت و هم آگهی دهنده ها اطلاعات بده و گزارش کنه.بنر ها حالت random دارند. آگهی دهنده بعد اینکه قیمت هرbanner view در موقعیت های مختلف رو دید و سفارسش رو انتخاب کرد پولی در اختیار سایت قرار میده تا با هر page view بتدریج از حسابش کم بشه.زمانش را هم مشخص می کنه که مثلا این 1000 banner view در طی یک هفته دیده بشه یا یک روز یا یک ماه.هر موقع هم که دوست داشته باشه می تونه با داشتن شناسه و پسورد وارد سیستم بشه و به اصطلاح صورت حسابشو ببینه. یا اینکه اگه دوست باشه قرار دادشو تمدید کنه.اگر هم کلیک بشه بنا به قیمتی که قبلا با وی طی شده از حسابش کم بشه.اطلاعات هر بنر هم بخوبی به مدیر سیستم داده بشه .یه همچنین برنامه ای وجود داره ؟ یا اینکه باید برنامه نویس اونو بنویسه ؟

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
میخواید هزینه کنید یا رایگان میخواید
رایگاناش که باگ داره چند تاش
بزار سر سه سوت سایتت میپره
و میشه باگاش رو فیکس کرد

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
آره هزینه می کنم. من فقط می خوام بدونم چه script های آماده ای الان هست چقدر به درد من می خورن.اگر به کارم نمیاد از برنامه نویس بخوام که برام تهیه کنه. آلان برنامه phpadsnew روی سیستم ما نصبه ولی اون طوریکه من می خوام نیست

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
سیستم خوبیه
البته از همون برنامه نسخه های بهترشم هست
و اسکرپیتای خیلی بهتر
نمیدونم چقدر با همون برنامه کار کردید چون خیلی اماکانات زیاد داره
بخوای هزینه بکنی من خودم برات مینویسم
ترجیح میدم همون سیستم رو گسترش بدم
شما باید بگی کامل چی میخوای
اگه خواستی به آیدی یاهو من پی ام بده
ممنون

HADEE_16

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من دارم اون چیزی که می خوامو برای خودم می نویسم وقتی آماده شد به همین آدرس ایمیل می کنم چون با پیغام گذاشتن و چت کردن که نمیشه توضیح داد...اگه لازم شد با ایمیل یا چت با هم صحبت می کنیم

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
می تونید از openx استفاده کنی / برنامه رایگان و قدرمتند ای هست

الان روی سیستم ما phpadsnew نصبه منتها چون درگیر مسائل دیگه سایت بودیم تقریبا به حال خودش رها شده. 3 سال پیش نصب شده و مدت خیلی کمی ازش استفاده شد.فکر کنم openx همون phpadsnew قدیم هست.من دوست دارم برنامه ای باشه که هم به آگهی دهنده هم به صاحب سایت اطلاعات خوبی بده... اینطور هست ؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
الان روی سیستم ما phpadsnew نصبه منتها چون درگیر مسائل دیگه سایت بودیم تقریبا به حال خودش رها شده. 3 سال پیش نصب شده و مدت خیلی کمی ازش استفاده شد.فکر کنم openx همون phpadsnew قدیم هست.من دوست دارم برنامه ای باشه که هم به آگهی دهنده هم به صاحب سایت اطلاعات خوبی بده... اینطور هست ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، همینطوره

شما بعد از نصبش که وارد پنل می شید همون صفحه اولش چند گزینه ای هست که یکی Advertisers & Campaigns که می تونی از این طریق آگهی دهنده رو مشخص کنی و واسش یوزر و پسورد تعیین کنی و از طریق Publishers & Zones هم مشخصات ( یوزر /پسورد ) برای آگهی دهنده

البته خود شما هم به عنوان آدمین می تونید کل امار رو ببینید و آگهی ها رو بجای آگهی دهنده ویرایش یا اضافه کنید
بنر بزارید یا لینک باشه و غیره

امکانات جالبی داره / بهتره باهاش ور برید تا امکاناتش دستتون بیاد

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله، همینطوره

شما بعد از نصبش که وارد پنل می شید همون صفحه اولش چند گزینه ای هست که یکی Advertisers & Campaigns که می تونی از این طریق آگهی دهنده رو مشخص کنی و واسش یوزر و پسورد تعیین کنی و از طریق Publishers & Zones هم مشخصات ( یوزر /پسورد ) برای آگهی دهنده

البته خود شما هم به عنوان آدمین می تونید کل امار رو ببینید و آگهی ها رو بجای آگهی دهنده ویرایش یا اضافه کنید
بنر بزارید یا لینک باشه و غیره

امکانات جالبی داره / بهتره باهاش ور برید تا امکاناتش دستتون بیاد

توی فروم های خارجی در باره یک برنامه خوب سوال کردم گفتن از برنامه www.doubleclick.com/ استفاده کنم. مثل اینکه سرویسی هست که هم به آگهی دهنده هم به صاحب سایت اطلاعات میده.شرکتشو 3 سال پیش گوگل با رقم زیادی خریده. میدونی openads بهتره یا doubleclick ؟ تو همون فروم پرسیدم فعلا که جواب ندادن

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
توی فروم های خارجی در باره یک برنامه خوب سوال کردم گفتن از برنامه www.doubleclick.com/ استفاده کنم. مثل اینکه سرویسی هست که هم به آگهی دهنده هم به صاحب سایت اطلاعات میده.شرکتشو 3 سال پیش گوگل با رقم زیادی خریده. میدونی openads بهتره یا doubleclick ؟ تو همون فروم پرسیدم فعلا که جواب ندادن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نه خوب، تا بحال تجربه کار با doubleclick رو نداشتم
بنظرم بهتره خودتون نصبش کنید و ببینید کدوم یکی به چیزی که می خوایید نزدیکتره و از همون استفاده کنید

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
بهترین گزینه رایگان فعلا اپن ایکسه که نسخه 2.8..... یکم باگ داره توی آزاکسش

بالا