• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تهیه نقشه از گوگل مپ

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام دوستای خوبم

من واسه یه کاری نیاز به نقشه ی اصفهان دارم
میخوام نقشه رو از گوگل مپ تهیه کنم

نقشه خیلی باید دقیق و با جزییات باشه واسه همین میخوام روی آخرین درجه زوم کنم و کپچر کنم ! سایز عکس خیلی بزرگ میشه :wacko:
حالا سوال من از شما استاتید اینه که اصلا میشه این کار رو کرد ؟! نرم افزاری هست ؟ راه حلی هست ؟ :)

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام دوستای خوبم

خوبی از خودته
45010344622614377420.gif

با گوگل مپ میشه ولی خب خیلی طول میکشه تا تصاویر لود بشه ، نیاز به یه اینترنت پر سرعت داری..

من یه فکری به ذهنم رسید
t130520_ncbujmpn42bei8ie.gif
:دی

اگه گوشیت اندروید هست ، برنامه گوگل مپ رو باز کن ، خیلی راحت با wifi میتونی زوم کنی ، من تا بالا سر خونه زوم میکنم .. رو حالت satellite که بذاری تصویر ماهواره ای میشه ، یعنی جنگل ، خشکی و... رو بهت نشون میده..

ولـــی نمیشه کلی عکس گرفت ، یعنی تیکه تیکه از اون محلی که میخوای تا آخر زوم میکنی بعد عکس میگیری..

فکر نکنم برنامه ای باشه که بخواد تا آخر زوم کنه بعد در ابعاد xxxxx در xxxxx بهت عکس بده !!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوبی از خودته
45010344622614377420.gif

با گوگل مپ میشه ولی خب خیلی طول میکشه تا تصاویر لود بشه ، نیاز به یه اینترنت پر سرعت داری..

من یه فکری به ذهنم رسید
t130520_ncbujmpn42bei8ie.gif
:دی

اگه گوشیت اندروید هست ، برنامه گوگل مپ رو باز کن ، خیلی راحت با wifi میتونی زوم کنی ، من تا بالا سر خونه زوم میکنم .. رو حالت satellite که بذاری تصویر ماهواره ای میشه ، یعنی جنگل ، خشکی و... رو بهت نشون میده..

ولـــی نمیشه کلی عکس گرفت ، یعنی تیکه تیکه از اون محلی که میخوای تا آخر زوم میکنی بعد عکس میگیری..

فکر نکنم برنامه ای باشه که بخواد تا آخر زوم کنه بعد در ابعاد xxxxx در xxxxx بهت عکس بده !!
حمید جان ارادت فراوان :happy:

گوشیم که اندورید هست اما من نگرفتم منظورتو ، یعنی میگی با موبایل تیکه تیکه عکس بگیرم و بچسبونم به هم دیگه؟ خب چرا این کار رو با کامپیوتر نکنم؟!

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
حمید جان ارادت فراوان :happy:

گوشیم که اندورید هست اما من نگرفتم منظورتو ، یعنی میگی با موبایل تیکه تیکه عکس بگیرم و بچسبونم به هم دیگه؟ خب چرا این کار رو با کامپیوتر نکنم؟!

قربونت
11.gif

اگه میخوای بهم بچسبونی که یکم سخت میشه ، اخه واسه این گفتم مقیاسش تو گوشی کوچیکتر سریعتر لود میشه.

یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، فایر فاکس قدیمی رو دانلود کن (ورژن 3) بعد این addon رو نصب کن : ScreenGrab extension for Firefox

بعد میتونی مقایس بهش بدی تصویر رو برات ذخیره کنه :

http://www.inigis.org/240/google-maps-downloader.html

یه امتحان بکن ببین اگه نشد یه فکر دیگه کنیم
106.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
قربونت
11.gif

اگه میخوای بهم بچسبونی که یکم سخت میشه ، اخه واسه این گفتم مقیاسش تو گوشی کوچیکتر سریعتر لود میشه.

یه کار دیگه هم میتونی بکنی ، فایر فاکس قدیمی رو دانلود کن (ورژن 3) بعد این addon رو نصب کن : ScreenGrab extension for Firefox

بعد میتونی مقایس بهش بدی تصویر رو برات ذخیره کنه :

Google Maps Downloader | iniGIS

یه امتحان بکن ببین اگه نشد یه فکر دیگه کنیم
106.gif

افزونه رو گرفتم ، خیلی بزرگ میتونه عکس بگیره اما در مقابل عکس خیلی بزرگی که من میخوام کوچیکه ! پس آخرش میشه همون تیکه تیکه عکس گرفتن و چسبوندن به هم :(

Google Map Downloader رو هم که لینک دادی دانلود کردم ، طول و عرض جغرافیایی گرفت و 3200 تا عکس 256*256 پیکسل بهم تحویل داد ! :دی

کلا بیخیال شدم دیگه ! چون راه حل منطقی وجود نداره
میرم شهرداری ببینم بهم میدن یا نه :)

بالا