• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تورو خدا اگه تجربه درمان موفق لرزش دست ناشی از اضطراب رو دارید ، بیاین و بگید چیکار کردید

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
این مشکل تبدیل به بزرگترین غم من شده ، تا ۱۵ سالگی هیچ مشکلی از این بابت نداشتم ، اولین بار سر درس زیست وقتیکه برای جواب دادن پای تابلو رفتم لرزش دست گرفتم ، طوریکه دبیرمون گفت مگه چماق گرفتم دستم که میترسی ، در صورتیکه لرزش دستم به خاطر ترس نبود ، من شاگرد اول کلاس بودم :( از اون به بعد همیشه این لرزش دست لعنتی تو موقعیتهای استرس زا باهام بوده و هست ، تورو خدا بگین چیکار کنم که دیگه نباشه :(

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
شما شاد مغز نیستی احتمالا بیماری شما ترمور از نوع لرزش دست فامیلی باشه که با دارو تا حد زیادی قابل رفع هست آیا دچار تپش قلب و لرزش صدا هم میشید

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
شرح حالی که دادید بیشتر به social phobia میخوره
حالاتی مثل استرس برای سخنرانی و یا کلاس درسو ....
بهترین درمانش شناخت رفتار درمانیه که روانشناسا انجام میدن
فی الحال قرص ایندرال 20 میلی نیم ساعت قبل موقعیتهای اینچنینی بخورید
جواب نداد داروهای قویتر معرفی کنم

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
سلام مرسی که جواب دادین ، دقیقا همینطوریه که البته به خاطر جو و شرایط خانوادگیه ، آره تپش قلب شدید طوریکه حس میکردم الآنه که بزنه بیرون به علاوه ی لرزش صدا هر ۲ رو داشتم ، میشه لطف کنید بگید داروش چیه ? تا آخر عمرم دعاتون میکنم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یاد فیلم downfall و لرزش دست هیتلر افتادم :D

خب برو دکتر

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
یاد فیلم downfall و لرزش دست هیتلر افتادم :D

خب برو دکتر
عزیز قصدم از مطرح کردن موضوع این بود که اگه کسی خودش همچین مشکلی داشته و دوا درمونش کرده ، برام از تجربش بگه

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
شرح حالی که دادید بیشتر به social phobia میخوره
حالاتی مثل استرس برای سخنرانی و یا کلاس درسو ....
بهترین درمانش شناخت رفتار درمانیه که روانشناسا انجام میدن
فی الحال قرص ایندرال 20 میلی نیم ساعت قبل موقعیتهای اینچنینی بخورید
جواب نداد داروهای قویتر معرفی کنم
مرسی ، ایشالا که جواب بده ، آخه برای دانشگاه رشته های پیراپزشکی رو انتخاب کردم ، برا همین الآن خیلی بیشتر غصه این مشکلمو میخورم ، میترسم برا آیندم مشکل ایجاد کنه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام مرسی که جواب دادین ، دقیقا همینطوریه که البته به خاطر جو و شرایط خانوادگیه ، آره تپش قلب شدید طوریکه حس میکردم الآنه که بزنه بیرون به علاوه ی لرزش صدا هر ۲ رو داشتم ، میشه لطف کنید بگید داروش چیه ? تا آخر عمرم دعاتون میکنم
با علایمی که گفتی به احتمال زیاد بیماری شما همون هراس اجتماعی هست که دکتر گفت بهترین کار مراجعه به روانشناس هست یکی از بهترین داروها برای درمان این بیماری که توسط اف دی ای تایید شده سرترالین هست که با دوز بسیار کم در حد 10 میلی گرم شروع میشه و کم کم بیشتر میشه که حتما باید زیر نظر پزشک بشه همراه این دارو ایندرال یا همون پروپرانولول هم تجویز میشه که اون هم با دوز کم شروع میشه داروهای دیگری هم هست مثل کلومیپرامین و... غیره که بدرد نمیخوره چون عوارضش زیادهست

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
با علایمی که گفتی به احتمال زیاد بیماری شما همون هراس اجتماعی هست که دکتر گفت بهترین کار مراجعه به روانشناس هست یکی از بهترین داروها برای درمان این بیماری که توسط اف دی ای تایید شده سرترالین هست که با دوز بسیار کم در حد 10 میلی گرم شروع میشه و کم کم بیشتر میشه که حتما باید زیر نظر پزشک بشه همراه این دارو ایندرال یا همون پروپرانولول هم تجویز میشه که اون هم با دوز کم شروع میشه داروهای دیگری هم هست مثل کلومیپرامین و... غیره که بدرد نمیخوره چون عوارضش زیادهست

ممنون از وقتی که برام گذاشتین و جوابمو دادین ، خدا خیرتون بده ، بازم ممنون :)

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام .

مادر من که الان تقریبا 65 سالش هس هم چند سالی هست لرزش دست داره . میدونم تو پیری این امر هست . و تازگیها هم فکش میلرزه

اقا راهی برا درمانش هست ؟

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
تیراندازها برای جلوگیری از لرزش دست که خیلی براشون تاثیرگذاره دوپینگ می کنند

با همین پروپرانولول که آقای دکتر و آقای افشین گفتند

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
میشه لطفا در مورد قرص گیاهی پرفوران و شربت والریک اطلاعات بدین ، به نظر شما مفید و بی ضررن ?

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
اینکه دوستان فرمودین به خاطر هراس اجتماعی هس زیاد قبول ندارم ، من ادم شجاعی نیستم ولی ذر صحبت بین جمع و کنفرانس دادن و امثالهم راحتم با این وجود همیشه دستم می لرزه
پی نوشت : یکبار مشکلاتمو نوشتم 125 مشکل بیرون امد

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
میشه لطفا در مورد قرص گیاهی پرفوران و شربت والریک اطلاعات بدین ، به نظر شما مفید و بی ضررن ?
داروی بی ضرر که در کل عالم نداریم!:D
شما سالمتر از آب یا هوا چیزی سراغ دارید؟ بنشینید و یه پارچ آب رو یهو بخورید! قول می دهم دل درد بگیرید یا خیلی تند و بکرات نفس عمیق بکشید می بینید که سردرد گرفتید!

در مورد هیچ دارویی انتظار بی ضرر بودن منطقی نیست پرفوران و والریک هم مستثنی نیستند
هر دو دارویی برای بیخوابی و استرس و اضطراب هستند
در مورد مصرف هر دارو اصطلاحا باید منافع و مضرات دارو سنجیده بشه و اینکه کدام طرف سنگینتره
گاهی عوارض بیماری خیلی بیشتره که باید دارو مصرف بشه- فرضا استرس زندگی نرمال فرد رو مختل می کنه اینجاست که فرضا عارضه خشکی دهان دارو یا حساسیت به نور مهم نخواهد بود اما بفرض داروی ضد استرس مصرفی باعث اختلالات قلبی بشه اونوقت بهتره بیمار زندگی توام با استرس رو ادامه بده تا با یه سکته بره سینه خاک!:(
البته عوارض دارو تا این حد حاد نیستند و اینو محض مثال گفتم

در تجویز دارو البته عوامل دیگه هم موثرند مثل قیمت دارو- منطقی نیست برای رفع سردردی ساده یه قرص صد هزار تومانی بخوریم!

داروهای پرفوران و والریک عوارض کمتر اما در مقابل اثر گذاری کمتری هم نسبت به بقیه ضد اضطرابها دارند

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
داروی بی ضرر که در کل عالم نداریم!:D
شما سالمتر از آب یا هوا چیزی سراغ دارید؟ بنشینید و یه پارچ آب رو یهو بخورید! قول می دهم دل درد بگیرید یا خیلی تند و بکرات نفس عمیق بکشید می بینید که سردرد گرفتید!

در مورد هیچ دارویی انتظار بی ضرر بودن منطقی نیست پرفوران و والریک هم مستثنی نیستند
هر دو دارویی برای بیخوابی و استرس و اضطراب هستند
در مورد مصرف هر دارو اصطلاحا باید منافع و مضرات دارو سنجیده بشه و اینکه کدام طرف سنگینتره
گاهی عوارض بیماری خیلی بیشتره که باید دارو مصرف بشه- فرضا استرس زندگی نرمال فرد رو مختل می کنه اینجاست که فرضا عارضه خشکی دهان دارو یا حساسیت به نور مهم نخواهد بود اما بفرض داروی ضد استرس مصرفی باعث اختلالات قلبی بشه اونوقت بهتره بیمار زندگی توام با استرس رو ادامه بده تا با یه سکته بره سینه خاک!:(
البته عوارض دارو تا این حد حاد نیستند و اینو محض مثال گفتم

در تجویز دارو البته عوامل دیگه هم موثرند مثل قیمت دارو- منطقی نیست برای رفع سردردی ساده یه قرص صد هزار تومانی بخوریم!

داروهای پرفوران و والریک عوارض کمتر اما در مقابل اثر گذاری کمتری هم نسبت به بقیه ضد اضطرابها دارند

واقعا ممنون از توضیحات کاملتون ، متأسفانه استرس آینده تحصیلیم رو به شدت تحت تأثیر قرار داده ، در واقع من آدم ضد اجتماعی نیستم و این ترس از لرزش دستم باعث شده که استرس بگیرم و نه بالعکس ، حتی چند بار خودمو انداختم تو دل ماجرا که به اصطلاح با ترسم مبارزه کرده باشم ولی متأسفانه چون هربار باعث شکستم شد ، الآن خیلی بیشتر میترسم و الآنم که منتظر نتیجه کنکورم ، دلهره جزئی از زندگی عادیم شده ، طوریکه حاضرم عوارض دارو رو به جون بخرم و در عوض استرس از زندگیم پاک شه ،البته خود استرس برام مهم نیست ، این لرزش دست هست که کابوس منه ، اینو اضافه کنم که من بسیار زندگی پرتنشی دارم ، یعنی غیر ممکنه که بتونم آرامش داشته باشم چون توی خانواده ی من آرامش جایی نداره ، یعنی اینکه اضطراب تو خون و پوست و گوشت منه

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
سوشال فوبیاست به روانپزشک مراجعه کنید طیف متفاوتی از داروهای روان درمانی ( غیر از ضد اضطراب ) استفاده خواهد شد .
اینکه دوستان فرمودین به خاطر هراس اجتماعی هس زیاد قبول ندارم ، من ادم شجاعی نیستم ولی ذر صحبت بین جمع و کنفرانس دادن و امثالهم راحتم با این وجود همیشه دستم می لرزه
پی نوشت : یکبار مشکلاتمو نوشتم 125 مشکل بیرون امد
برا همینه که بهش میگن سوشال انگزایتی. شما از نبرد گلادیاتور ها هم شاید نروس نشید ولی در معرض توجه قرار گرفتن به شدت مضطربتون کنه .

rainydays

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
داداش خیلی حاد ـــــــــه برو معافی تو بگیر . . . معاف بشی حداقل از لحاظ روحی بهتر میشی . ..

حادتراش معاف نشدن:general501: ، فکر میکنن دارم بازی درمیارم بعد اونوقت بیا و باقالی بار کن :general507:

بالا