• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توصیه به دوستان وبمستر

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
ممنون که تجربه خودتون رو کامل توضیح دادین
نکته هایی که در مورد شروع کار میتونین بگین چیه؟
هاست و دامنه از شرکت های ایرانی میتونیم بخریم؟
کلا اگه نکته خاصی هست لطفا بگین که استفاده کنیم
امیدوارم این نکات به کسی بتونه کمک کنه:

1. لطفا سراغ آسون ترین موضوع نرید.
معمولا تو ذهن ما وقتی دنبال موضوعی برای این کار میگردیم ساده ترین ها رو لیست میکنیم. گردشگری. دانلود. محتوای فان. صادقانه اینجور موضوعات فکر نمیکنم شانس خاصی براتون به ارمغان بیاره. دنبال موضوعات خاص یا حتی niche های کوچیک باشید بهتره برای اینکه تفاوت قیمت کلیک ها رو ببینید https://www.semrush.com/cpc-map اطلاعات جالبی میده. هرچی موضوع تخصصی تر و مقدار سرچ کمتر در امدش بیشتره. اگر رو یه کلید واژه تمرکز کنید و یه محتوای خفن براش جورر کنید و براش لینک سازی کنید شاید یهو دیدید برای یه کلمه کلیدی روزی هزار ورودی گرفتید بدون بدبختی و دردسر(که میرزه به بیست هزار آی.پی ایرانی). ابزار هایی مثل Google keyword planner و Google trends پیشنهادات جالبی میتونه با چندتا داده خام براتون ایجاد کنه

2. خرید هاست و دامنه از شرکتای ایرانی هیچ مشکلی نمیسازه مگر هاست داخل ایران باشه یا دامنه دات آی آر باشه.

3. سرعت بارگزاری سایت برای گوگل خیلی مهمه.

4. لطفا قبل از فرستادن درخواست افزودن سایت به ادسنس قوانینشو یه مرور بکنید تا چهارچوب لازم برای قبول شدن رو داشته باشید (حداقل ها: سایتتون کپی رایت رعایت شده باشه. سایت ناقص و در حال ساخت نباشه، صفحه تماس با ما، درباره ما، شرایط سرویس دهی، حریم خصوص حتما داشته باشه، سختگیری تایید گوگل برای وبلاگ ها بیشتره سعی کنید سایتتون جلوه سرویس دهنده و خدماتی داشته)

5. سایتتون به صد آی.پی روزانه از گوگل هم برسه میتونید تو ادسنس ادد بکنیدش.

6. کلافه کننده ترین بخش ادسنس تایید شدن اکانت هست. من خودم سر تایید شدن اکانت طرف مقابلم سه ماه الاف شدم تا نامه تایید گوگل برسه در خونه اش. سه بار درخواست دادیم تا بالاخره رسید.

7. پیدا کردن کسی که حاضر بشه کار کنه باهاتون سخت نیست. همه از خداشونه یه درامد جانبی داشته باشن. سعی کنید با کسی کار کنید که خودش دنبال این داستانا نباشه یا با چند نفر کار نکنه چون اگر خودش یا دیگران اشتباهی بکنه کل اکانتش بسته بشه سایت شما هم پاسوزش میشه.

8. به هیچ عنوان با آی.پی ایران نزدیک ادسنس نشید. اگر میخواید پنلش رو چک کنید یا ریموت بزنید به دسکتاپ واسطتون یا سرور مجازی بگیرید به اون ریموت بزنید وارد ادسنس بشید.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من خودم تهران هستم. با یک نفر که ترکیه ساکن هست کار میکنم اون یه مبلغ ثابت میگیره. درامد رو برام میفرسته اینور. ضمن اینکه امسال دولت ترکیه مالیات هم برای درآمد فرستاد که نزدیک به 20 درصد درامد سالیانه میشد.
مالیاته سهم شما رو که ایشون نباید بدهد, مثلا اگر 10 درصد سهم ایشون میشه, این آقا مالیات 10 درصد سهمش رو به دولت ترکیه پرداخت میکند و 90% درصد شما رو براتون از طریق صرافی ارسال میکنه. اون 90% میشه هزینه بیزینسش, هیچ جای دنیا شما برای هزینه های بیزینستون مالیات نمیدید, مالیات فقط روی سود هستش.

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
مالیاته سهم شما رو که ایشون نباید بدهد, مثلا اگر 10 درصد سهم ایشون میشه, این آقا مالیات 10 درصد سهمش رو به دولت ترکیه پرداخت میکند و 90% درصد شما رو براتون از طریق صرافی ارسال میکنه. اون 90% میشه هزینه بیزینسش, هیچ جای دنیا شما برای هزینه های بیزینستون مالیات نمیدید, مالیات فقط روی سود هستش.
دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی اگر منظورتون اینه که پولی که به من میده میشه هزینه کسب و کار و بهش مالیات تعلق نمیگیره. موضوعی که هست اینه که برای اینکار اولا باید ثبت شرکت انجام بده ثانیاً مدارک کافی برای پول هزینه شده باید به اداره مالیات بده. فاکتورها هم باید همه از شرکت ها ترکی باشن حتی رسید های خرید سرور از کشور دیگه رو قبول نمیکنن. وقتی مدرکی نباشه که ثابت کنه این پول هزینه شده اداره مالیات درامد حسابش میکنه. در اصل اون طرف داره مالیات من رو به کشور ترکیه میده نه مالیات خودش رو.
تو این موضوع من به اون صورت دنبال قاتل بروسلی نبودم. وگرنه ترکیه حتی یه سیستمی داره که با وارد کردن اطلاعات تو سایت مالیات رو هر ماه از درامد کسر کنه. یا حتی مالیات رو میشه قسط بندی کرد.
البته برنامه هایی برای مالیات سال ایندش داریم. موضوعی هم که بهش اشاره کردید قابل توجه بود.

آمازون چطور؟ اونم این مشکلات رو داره؟
تجربه ای در موردش ندارم ولی قطعا پروسه تاییدش از ادسنس راحت تره.
چون ادسنس هم تایید شماره موبایل میخواد. هم پروسه تایید شماره حساب داره. هم پروسه تایید ادرس محل سکونت داره. که این پروسه گاهی تا سه ماه شما رو الاف ممکنه بکنه
ادسنس تا سه بار نامه پست میکنه (ماهی یک بار) تو هر سه نامه یه کد واحد هست که هر کدوم برسه دستت واردش کنی تایید محل سکونت انجام میشه اگر بعد از سه بار نامه نیاد یه فرم بهت داده میشه تا مدارک هویتی بفرستی اگر اونو ارسال کنی تایید این مرحله رو میگیری

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دقیق متوجه منظورتون نشدم ولی اگر منظورتون اینه که پولی که به من میده میشه هزینه کسب و کار و بهش مالیات تعلق نمیگیره. موضوعی که هست اینه که برای اینکار اولا باید ثبت شرکت انجام بده ثانیاً مدارک کافی برای پول هزینه شده باید به اداره مالیات بده. فاکتورها هم باید همه از شرکت ها ترکی باشن حتی رسید های خرید سرور از کشور دیگه رو قبول نمیکنن. وقتی مدرکی نباشه که ثابت کنه این پول هزینه شده اداره مالیات درامد حسابش میکنه. در اصل اون طرف داره مالیات من رو به کشور ترکیه میده نه مالیات خودش رو.
تو این موضوع من به اون صورت دنبال قاتل بروسلی نبودم. وگرنه ترکیه حتی یه سیستمی داره که با وارد کردن اطلاعات تو سایت مالیات رو هر ماه از درامد کسر کنه. یا حتی مالیات رو میشه قسط بندی کرد.
البته برنامه هایی برای مالیات سال ایندش داریم

تجربه ای در موردش ندارم ولی قطعا پروسه تاییدش از ادسنس راحت تره.
چون ادسنس هم تایید شماره موبایل میخواد. هم پروسه تایید شماره حساب داره. هم پروسه تایید ادرس محل سکونت داره. که این پروسه گاهی تا سه ماه شما رو الاف ممکنه بکنه
ادسنس تا سه بار نامه پست میکنه (ماهی یک بار) تو هر سه نامه یه کد واحد هست که هر کدوم برسه دستت واردش کنی تایید محل سکونت انجام میشه اگر بعد از سه بار نامه نیاد یه فرم بهت داده میشه تا مدارک هویتی بفرستی اگر اونو ارسال کنی تایید این مرحله رو میگیری
حساب هم حتما باید به اسم طرف باشه و حساب هایی مثل پی پال و امثال اینا فقط قابل قبوله درسته ؟

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
حساب هم حتما باید به اسم طرف باشه و حساب هایی مثل پی پال و امثال اینا فقط قابل قبوله درسته ؟
ادسنس چند شیوه پرداخت داره. که پی پال جزء هیچ کدومشون نیست. و صد البته اگر اشتباه نکنم در ترکیه مثل ایران امکان استفاده از پی پال وجود نداره (تحریم)

برای ترکیه میشه از EFT استفاده کرد که هر شماره حساب یه کد ABAN داره که تو مایه های کد شبا خودمونه. با استفاده از اون گوگل مستقیما پول رو به حساب واریز میکنه. از سوئیفت هم میشه استفاده کرد.

شماره حسابش هم حتما باید به نام خودش باشه ولی میشه توی ادسنس چند حساب به نام دیگران هم اضافه کرد و واریز رو روی اونا تنظیم کردم.

پروسه واریزی های گوگل هم برای ETF هر ماه میلادی 21 ام شروع میشه که درامد ماه قبلتون رو براتون واریز میکنن. درامدا تو ترکیه معمولا اگر 22ام تعطیل نباشه میشینه به حساب

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جالب شد
با مدرک جعلی هم میشه این کارو کرد؟ بعد اینکه این یک بار تایید بشه دیگه نامه نمیفرستن؟
فکر اینی ادرس غلط بدی تایید نشه بعد با مدارک جعلی تایید هویت کنی ؟ :D

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
جالب شد
با مدرک جعلی هم میشه این کارو کرد؟ بعد اینکه این یک بار تایید بشه دیگه نامه نمیفرستن؟
والا تجربه ای تو این مورد ندارم :D
تایید با مدارک تنها زمانی ممکنه که سه بار هر بار یک ماه صبر کرده باشید و نامه نرسیده باشه که دفعه سوم یه لینک میاد میگه میتونی اینجا مدار بفرستی. بخاطر مشکلات پستی همچین آپشنی وجود داره.
امکان تغییر ادرس هم وجود داره منتهی نمیدونم که لازمه دوباره برای ادرس جدید هم نامه بیاد یا نه
ضمن اینکه کشوری که انتخاب کردید غیر قابل تغییره اگر بخواید از یه کشور به یه کشور دیگه ادرس تغییر بدید باید کلا حساب قدیمی کنسل بشه و یه حساب جدید بسازین

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
از ترکیب رنگ آواتارم معلوم نیست خط فکریم چیه؟ :D
hint:
مشاهده پیوست 1190865
کلا جعلی فکر نکنم به درد بخوره چون مثلا یبار لو بری به ادرس سایتت حساس میشه. به واسطه هم نمیشه اعتماد کرد مگه اینکه آشنا باشه واگر نه کمش اینه فرداش میبینی 700 تا سایت با همون موضوع که تو کلی تحقیق کردی و زمان گذاشتی خودشون بالا میارن و رو همون کیبورد ها که بالا هستی رقابت میکنن باهات

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88

در نهایت شما باید یجوری پول رو دریافت کنید دیگه.

اگر خودتون برید ترکیه یه حساب باز کنید برگردید این مخاطره وجود داره که حسابتون بعد چند ماه بسته بشه.
اگر حساب بانکی به یه اسم باشه اطلاعات هویتی به یه اسم باشه ممکنه ادسنس قبول نکنه. چون اپراتور حقیقی اطلاعات رو چک میکنه اون فرمی که ارسال اطلاعات انجام میشه یه چیزی تو مایه های تماس با ما هستش. ضمن اینکه این پروسه رسیدن به ارسال مدارک سه ماه طول میکشه.

حالا درسته که بخاطر تحریم مجبوریم این همه ریاضت بکشیم ولی حداقل کار رو شسته رفته در بیاریم خیلی بهتره تا پر از شک و تردید.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

street design

Registered User
لایک‌ها
555
امیدوارم این نکات به کسی بتونه کمک کنه:

1. لطفا سراغ آسون ترین موضوع نرید.
معمولا تو ذهن ما وقتی دنبال موضوعی برای این کار میگردیم ساده ترین ها رو لیست میکنیم. گردشگری. دانلود. محتوای فان. صادقانه اینجور موضوعات فکر نمیکنم شانس خاصی براتون به ارمغان بیاره. دنبال موضوعات خاص یا حتی niche های کوچیک باشید بهتره برای اینکه تفاوت قیمت کلیک ها رو ببینید https://www.semrush.com/cpc-map اطلاعات جالبی میده. هرچی موضوع تخصصی تر و مقدار سرچ کمتر در امدش بیشتره. اگر رو یه کلید واژه تمرکز کنید و یه محتوای خفن براش جورر کنید و براش لینک سازی کنید شاید یهو دیدید برای یه کلمه کلیدی روزی هزار ورودی گرفتید بدون بدبختی و دردسر(که میرزه به بیست هزار آی.پی ایرانی). ابزار هایی مثل Google keyword planner و Google trends پیشنهادات جالبی میتونه با چندتا داده خام براتون ایجاد کنه

2. خرید هاست و دامنه از شرکتای ایرانی هیچ مشکلی نمیسازه مگر هاست داخل ایران باشه یا دامنه دات آی آر باشه.

3. سرعت بارگزاری سایت برای گوگل خیلی مهمه.

4. لطفا قبل از فرستادن درخواست افزودن سایت به ادسنس قوانینشو یه مرور بکنید تا چهارچوب لازم برای قبول شدن رو داشته باشید (حداقل ها: سایتتون کپی رایت رعایت شده باشه. سایت ناقص و در حال ساخت نباشه، صفحه تماس با ما، درباره ما، شرایط سرویس دهی، حریم خصوص حتما داشته باشه، سختگیری تایید گوگل برای وبلاگ ها بیشتره سعی کنید سایتتون جلوه سرویس دهنده و خدماتی داشته)

5. سایتتون به صد آی.پی روزانه از گوگل هم برسه میتونید تو ادسنس ادد بکنیدش.

6. کلافه کننده ترین بخش ادسنس تایید شدن اکانت هست. من خودم سر تایید شدن اکانت طرف مقابلم سه ماه الاف شدم تا نامه تایید گوگل برسه در خونه اش. سه بار درخواست دادیم تا بالاخره رسید.

7. پیدا کردن کسی که حاضر بشه کار کنه باهاتون سخت نیست. همه از خداشونه یه درامد جانبی داشته باشن. سعی کنید با کسی کار کنید که خودش دنبال این داستانا نباشه یا با چند نفر کار نکنه چون اگر خودش یا دیگران اشتباهی بکنه کل اکانتش بسته بشه سایت شما هم پاسوزش میشه.

8. به هیچ عنوان با آی.پی ایران نزدیک ادسنس نشید. اگر میخواید پنلش رو چک کنید یا ریموت بزنید به دسکتاپ واسطتون یا سرور مجازی بگیرید به اون ریموت بزنید وارد ادسنس بشید.

زبان سایت شما و محتواش طبیعتا انگلیسی هست دیگ ؟
اگر زبان های دیگ مثلا همون ترکی کار بشه اصلا ارزش داره ؟

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
زبان سایت شما و محتواش طبیعتا انگلیسی هست دیگ ؟
اگر زبان های دیگ مثلا همون ترکی کار بشه اصلا ارزش داره ؟
بله من هم زبان سایتم انگلیسیه هم مخاطبش از امریکاست

گوگل بغیر از فارسی تقریبا اکثر زبان ها رو پشتیبانی میکنه.

اما وقتی مثلا زبان سایت شما ترکی باشه. مخاطب شما هم ترک هست. درآمد شما متناسب با اقتصاد کشوری که توش مخاطب دارید مچ میشه.
درامد یه آمریکایی در ماه شاید نزدیک به 10.000 دلار باشه
درامد یه ترک در ماه اگر 900 دلار باشه پولداریه برای خودش.

طبعا کلیک هاشون ارزش کمتری داره.

دوست من سایت با مخاطب ترک زبان داره با بازدید روزانه 700 آی.پی درآمدش نزدیک به 150 لیر(ماهانه) هست. که به پول ما میشه تقریبا پونصد هزار تومن

درامد رابطه مستقیم با تعداد بازدید و اقتصاد اون کشور داره. مثلا شما مخاطبت لوکزامبورگ باشه هر کلیکش 50 هزار تومن میرزه ولی مشکل اینه که لوکزامبورگ جمعیتش اندازه یکی از شهرستانای کوچیک اطراف تهران هم نیست

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
150 لیر ماهانه ؟
اره. که اصلا رقم قابل توجهی نیست.
صد البته بازم موضوع مهمه. ولی خوب اوضاع اقتصادی و پیشرفت دیجیتال مارکتینگ تو ترکیه همچین خاص نیست.یه چیزی تو مایه های خودمونن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اره. که اصلا رقم قابل توجهی نیست.
صد البته بازم موضوع مهمه. ولی خوب اوضاع اقتصادی و پیشرفت دیجیتال مارکتینگ تو ترکیه همچین خاص نیست.یه چیزی تو مایه های خودمونن
مثلا یه سایت با 1000 ایپی و زبان انگیسی کف و سقف درامدش چقدره ماهانه؟

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
یه نکته ای هم که در مورد ادسنس هست.
اگر همه اینا رو رفتید. سایت اوکی شد. ادسنس اوکی شد. همون اول بهترین درامد رو از ادسنس نمیگیرید. یعنی اعداد ارقامی که چند وقت اول میبینید حتی شاید دلسرد کننده باشه.
سرویس تبلیغات گوگل سرویس مناقصه ای هست. یعنی سایتتون اول که تایید میشه تقریبا توسط هیچ آگهی دهنده ای انتخاب نشده. تبلیغات هوشمند نیست درامد کمه
به مرور میرید جلو یهو یه ماه بعد درامد شش برابر میشه. سه چهار ماه میگذره درامد هفت هشت برابر میشه. دقیقا مثل سایتی که تو گوگل ادد کنید اول ورودی نداره بعد بسته به فعالیت شما رشد میکنه درامدتون توی ادسنس هم همینطوریه اول کمه بعد بالا میره و پایدار میشه.

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
مثلا یه سایت با 1000 ایپی و زبان انگیسی کف و سقف درامدش چقدره ماهانه؟
اگر زبان انگلیسی
مخاطب از آمریکا، کانادا، انگلیس و.... باشه
موضوع سایت در حوزه کسب و کار، سلامتی، بیمه، بانکداری، آموزش آنلاین، برنامه نویسی (منظور موضوعات تاپ و پولساز برای آگهی دهنده) باشه
هر هزار آی.پی روزانه که میشه. سی هزار آی.پی ماهانه به نظرم کفه کف 10.000.000 تومن

Last edited:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
اگر زبان انگلیسی
مخاطب از آمریکا، کانادا، انگلیس و.... باشه
موضوع سایت در حوزه کسب و کار، سلامتی، بیمه، بانکداری، آموزش آنلاین، برنامه نویسی (منظور موضوعات تاپ و پولساز برای آگهی دهنده) باشه
هر هزار آی.پی روزانه که میشه. سی هزار آی.پی ماهانه به نظرم کفه کف 10.000.000 تومن
فقط با مطالب اختصاصی توی وب انگلیسی میشه بالا اومد یا باید بک لینک هم گرفته بشه؟

Retired Webmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
در مورد انتخاب موضوع.
چند نفر از دوستان تو خصوصی پرسیدن که چه موضوعی پیشنهاد میدید. چطوری انتخاب کنیم و...

ببینید ما چند تا مشکل داریم. که مهم ترینشون عدم تسلط کافی به زبان انگلیسی هست. این موضوع هم برای قرارگیری در سرچ گوگل و سئو مهمه. هم برای کاربری که میاد داخل سایت مهمه. هم برای تایید شدن توی گوگل. و از همه سخت تر پست گذاری مداوم هست.

برای رفع این مشکل بهتره که اگر خواستید سایتی بزنید رو یه کلید واژه که سرچ خور مشخصی داره تمرکز کنید. برای اون کلید واژه یه پست خفن جور کنید. و برید تو کار پروژه کردن اون کلید واژه تا جایگاه اولشو بگیرید. یهو میبینید با یه پست تو یه کلید واژه روزی هزار تا آی.پی گرفتید.

حالا چطوری کلید واژه به دست بیاریم. تو سایت زیر میتونید جذابیت موضوعات مختلف رو بررسی کنید(بعد ثبت نام) ببینید رو کدوم میتونید کار کنید:

بعد با کمک سرویس keyword planner داده های خام رو وارد کنید تا بهترین کلمه کلیدی ها رو پیدا کنید.

کلمه کلیدی رو که پیدا کردید دیگه برید سراغ پروژه کردنش.

ابزار google trends هم واقعا خوبه.

من معمولا وبسایت های Flippa رو چک میکنم اکثر سایت ها اینطوری پول در میارن. البته تمرکزشونو بیشتر میزارن affiliate marketing معمولا آمازون.
یه مثال میزنم به شوخی. طرف برای دمپایی ابری یه سایت میزنه سه ساعت توضیحات میزاره درباره دمپاییه که چه آپشنایی داره بعد ازش روزی ده هزار تا ورودی میگیره. فروش هم داره فراوون

سطح اعتماد انگلیسی زبان ها به تبلیغات به شدت بالاست. نرخ کلیکشون هم بالاست.

بالا