توضيح در مورد تگ <DIV>

شروع موضوع توسط Persia ‏19 فوریه 2004 در انجمن HTML

  1. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    اگه ممکنه يه توضيحي در مورد اين تگ بدين.
    1- چرا اينقدر زياد ازش استفاده ميشه؟ محاسنش چيه؟ به چه درد مي خوره؟
    2- تفاوتهاش با مثلا يه cell از table چيه؟(تفاوتهاي کاربردي؟)
    3- چرا تو فرانت پيج نميشه بصورت Visual مشخصات اون(مثل رنگ زمينه و کادر و . . .) رو اديت کرد و بايد رفت تو کد html و property و اين حرفها؟
    4- اگه جزو تگهاي html است چرا تو راهنماها و آموزشهاي html اونو توضيح نميدن؟

    اگه سوالا پيش پا افتادست ببخشيد ديگه ما تو اين چيزا تازه کاريم. :blush:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. bahar13

    bahar13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    4
    خب صحفه زودتر لود ميشه تو اگه بياي يه جدول رو مثلا با table طراحي كنه تموم محتوالت اون ميخخواد يه باره لود شه براي همين خيلي طول ميكشه و div ها رو يه دونه يه دونه واز ميكنه و تا وقتي صحفه كامل نيومده حوصله ات سر نميره :)
    سوال سوم تقصير فرانت پيجه!!
     
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اين هم يك پارازيت از طرف ما.. اين قضيه table و ديربازشدنش تا حدودي مختص ie هست و مثلا mozilla اينجوري نيست ولي خوب معمولا صفحات که با table ساخته ميشن همون اگر وايسه تا اخر بگيره بعدش نشون بده بهتر ديده ميشه .. mozilla صفحات table دار رو خيلي بدنشون ميده به نظر من..
     
  5. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    اين تگ <div> متاسفانه با Mozilla و MyIe2 و ... مشكل داره
    يه بار وبلاگ منو با Mozilla ببين ! خيلي وحشتناكه :(
     
  6. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    ممنون از جواباتون. اما من هنوز متوجه نشدم:
    من ديدم تو قالبهاي mt از <div> استفاده میکنن فراوون. اما وقتی سایت میخاد بالا بیاد، بازم یه دفعه میاد. یعنی کلش که لود شد بعد نشنون داده میشه.
    یعنی اگه ما یه مقدار دیر لود شدن صفحه رو بپذیریم، می تونیم کلا <div> رو بیخیال شیم؟ یعنی فقط همین یه حسن رو داره؟

    این سوالای قبلی رو هم اگه مقدرو بود یه زحمت بکشین.
     
  7. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    نه اين درست نيست , اگه براي مثال وبلاگ منو ببيني مطالب از بالا آروم آروم لود ميشه و خيلي هم استفاده از اين تگ سرعت بالا اومدن صفحه رو زياد كرده
    راستي در مورد pm اي كه زدي الان ديدم , بايد برم يك اكانت جديد واست درست كنم :)
     
  8. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    راضي به زحمت نيستم ها. ولي اگه درست كني ممنون ميشم. :blush: :)
     
  9. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    درست ميگي. الآن كه رفتم وبلاگت ديدم پستها دونه دونه از بالا لود ميشه. سرعت لود هم خيلي خوبه. دوزاريم افتاد. ممنون.
    .
    .
    .

    آقا سرعت نمايش وبلاگت عاليه! :eek: چيكار كردي اينجوري شده؟ فقط نكته اش همون تگ <div> است یا نکات دیگه ای هم داره؟
     
  10. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    من رفتم تو آمار سایتت. كمتر از 3% از بازديدكنندگان Mozilla داشته اند. Myie2 هم که اصلا تو لیست نبوده. احتمالا اون 3% هم از طریق کلمات غیر فارسی از موتورهای جستجو به سایتت اومدن.
    پس نتیجه می گیریم Mozilla مهم نیست.
     
  11. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    به نظر من هم يكي تك Div نسبت به table سريعتر لود ميشه و خيلي هم حرفه اي تر هستش. با استفاده از استايلها و تگ Div مي تونيد يه صفحه اي كاملا حرفه اي بسازيد و حسنش هم اينه كه اگر فايل استايل رو به صورت لينك بذاري اگر كسي بخواد قالب شما رو كپي كني كمي براش مشكله بايد اطلاعات كافي داشته باشه و ....
    Browerها زماني كه مي خواند يك صفحه رو باز كنند از خط اول شروع كرده و خط به خط (منظور از خط تگهاي ابتدايي و پاياني تگها هستش) باز مي كنند. (البته اين يك نظر هستش.)
    اميدوارم كه متوجه منظورم شده باشيد. اگه اطلاعات بيشتري خواستي خبر بده....
     
  12. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    يه مثال خوب از كاربرد تگ Div همين فورم ابزارهاي فارسي هستش
     
  13. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    MYIE2 که براوزر مستقل نيست مثل Avant ميمونه .. يه جور پوسته هستش .. منم الان چک کردم وبلاگت خوب ديده ميشه .. اصولا پشت سر اين دوتا خود IE هست.. Mozilla هم که بحثش جداست و البته وبلاگت با Mozilla خوب ديده نميشه، من فکر ميکنم Mozilla هنوز پشتيبانيش از CSS درست و کامل نيست البته دفاعي از حرفم ندارم شايد چون ما صفحات رو در موقع ساخت با IE منطبق ميکنيم اينطور خيال ميکنيم..
     
  14. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    منظور از حرفه اي تر بودن چيه؟ قبول دارم كه كار باهاش مشكلتره (چون بصورت ويژوال نميشه اديتش كرد) اما آيا جز سريعتر لود شدن حسن ديگه اي هم داره؟
    در مورد مشكل بودن كپي هم منظورتو نفهميدم مشاهير جون.
    در مورد باز كردن صفحه منظورت اينه كه وقتي به </div> رسیدن(یعنی تگ تموم شد) اونو نشون میدن؟
     
  15. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    در مورد حرفه اي بودن اولش اينه هر كسي نمي تونه با ياد گرفتن چند تگ HTML صفحه اي را طراحي كنه كه با تگ Div ميشه كرد. بيشتر تازه كارها ابتدا به سراغ Table ميرند بعد كه حرفه اي شدند و كاملا با HTML , CSS آشنا شدند به سراغ تگ Div ميرند.
    نكته بعد اينكه اگر توجه كرده باشيد خيلي از خوانندگان مياند سورس قالب رو گرفته و توي فرونت پيچ، دريم ويوور مي بينند. حال اگر شما از تگ Div و استايل (به صورت لينك) استفاده كرده باشيد. يه چيزي متفاوت به ببيننده قالب در فرونت پيج و دريم ويوور ميده اما Table كاملا برعكس هست...
    براي سريع لود شدن تا جايي كه من بهش رسيدم چون Browserها خط به خط صفحه رو لود مي كنند. براي اينكه بيشتر متوجه منظور من بشويد مي تونيد به سه وبلاگ من سريزنيد و نحوه باز شدن صفحه رو توجه كنيد. در وبلاگ عقابها كاملا با استايل و تگ Div هستش (در اين صفحه اگر توجه كنيد ابتدا منوي سمت راست، بعد متن پست سپس منوي سمت چپ باز ميشه). در وبلاگ مشاهير هم كه قالب با استفاده از Table و Div ساخته شده نحوه باز شدن صفحه رو توجه كنيد....
    براي سوال اولتون سورس وبلاگ عقابها و مشاهير رو بگير سپس توي فرونت پيچ نگاه كن (البته زماني كه اينترنت وصل نباشيد.) ببين چطوري هستند.
     
  16. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    هر سه تا رو ديدم.بلغان تولز از همه بهتر بود. هم سریع لود ميشه هم پستها رو دونه دونه از بالا شنون ميده. همينجوري باشه به نظرم خيلي خوبه.

    ببخشيد بازم سوال دارم :blush:
    1- استايل چيه؟ (تو Word کاملا می دونم چیه. اینجا هم مفهومش همونه؟)
    2- ترتیب لود شدن رو میشه با تگ <div> مشخص کرد؟ فک کنم به همون ترتیب لود میشه که تو سورس نوشته میشن.
    3- من تازه یه چیزی یاد گرفتم: اگه تو Frontpage در حالت Normal کلیدهای /+ctrl رو بزنیم مشخصات تگ ها رو نشون میده که می تونیم ادیتشون کنیم. آیا با برنامه ای هست که بشه باهاش مشخصات <div> ها رو بصورت ویژوال ادیت کرد؟
    4- یه سوال کلی: چرا کدهایی که Frontpage تولید میکنه اینقدر طولانی هستند؟ من با این سواد کمم متوجه می شم که خیلی از کدها رو میشه خیلی خلاصه تر کرد. آیا طولانی بودن کدهای قالب سبب حجیم شدن فایلهای استاتیک تولید شده توسط MT و در نتیجه کند شدن سرعت لود میشه؟
    5- سورس وبلاگ عقابها و مشاهير رو از کجا بگیرم؟

    ممنون از کمکهاتون: عابر، پی سی و خصوصا مشاهیر :)
     
  17. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    از نظرتون ممنونم من اون سه را فقط براي نمونه ذكر كردم كه هر سه رو خودم طراحي كردم
    1. استايل يعني Cascading Style Sheet براي اطلاعات بيشتر در مورد انواع استايلها به لينك زير مراجعه كن
    http://tools.bolghan.com/archives/000131.html
    2. اگر توجه كني توي همون قالب بلغان تولز اول بخش پست لود ميشه بعد بخش منوها علتش هم اينه كه من در كدها اول بخش پست رو نوشتم بعد بخش منوها شما مي توانيد براي ترتيب لود شدن آنها از اين تكنيك استفاده كني يعتي هر كدام بالاتر بود ابتدا لود ميشه.
    3. تكنيك جالبي رو معرفي كردي من تا به حال از اين تكنيك سراغ نداشتم البته فرونت پيج 2003 امكانتش خيلي بهتره و ...
    4. منظورتون از طولاني بودن كدها در فرونت پيج چيه؟
    5. براي گرفتن سورس هر بلاگ و يا سايتي به دو روش ساده هستش يكي كليك راست بعد سورس (View Source) و يا در منوي بالا View > Source
    اگر باز هم مشكلي داشتي در خدمتيم...
     
  18. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    بازم سلام.
    من رفتم و سورس وبلاگ عقابها رو ديدم. تعداد خيلي زيادي تگ <div> در اون استفاده شده بود. (البته فک کنم تو قالب تعداد تگهاي div کمتر باشه)
    1- به نظر من که ساخت يه قالب با اينهمه تگ div بدون داشتن ابزار ويژوال خيلي سخته. آقاي مشاهير شما هم با Frontpage ساختي؟ چه ورژني؟ من Micromedia Dreamwear MX 2004 رو هم ديدم. اونم زياد فرقي نميکرد و در اين مورد قويتر نبود.
    2- من الآن دارم رو قالب Main Index فارسي که پرشين تولز داده:
    http://www.persiantools.com/persian_mt_templates.htm
    کار مي کنم. مشکلم اينه که در حالت Normal يا preview اسکلت و ساختار کلي قالب رودرست نشون نميده. اينجوري بعد از هر تغيير کوچيک بايد در MT قالب رو جايگزين کنم ببينم درسته يا نه. اصولا تک <div> اينجوريه؟
    3- اگه تک <div> داخل تيبل استفاده بشه خاصيت خودش(نمايش به ترتيب لود شدن و افزايش سرعت لود شدن) رو از دست ميده؟

    ممنون.
     
  19. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    پرشيا جان
    1. من بعضي اوقات كه خودم دستي كدها رو مي نويسم و بعضي اوقات از فرونت پيج استفاده مي كنم زياد از دريم ويوور خوشم نمياد...
    2. اگر نگاه كنيد در آخر صفحه يه بخش به نام استايل هستش اگر مي خواهي بدوني كه چه تغيير مي كنه با اون استايل بهتر اون استايلها رو كپي كرده و بين دو تگ استايل در بخش هد به صورت زير بذاري
    کد:
    <style>
    <!--
    YOUR STYLE CODE HERE
    -->
    </style>
    </head>
    
    3. در اون زمان ابتدا Table لود ميشه بعد باقي تگهاي داخلي (تگهاي Div) - البته اين يك نظر هستش زياد مطمئن نيستم. برو قالب مشاهير رو دقيقا نحوه باز شدنش رو نگاه كن.
     
  20. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    حالا ظاهر قالب درست شد.
    (من رفتم محتويات فايل style-sites.css رو بين <style> و </style> کپي کردم و ظاهر قالب درست شده.)
    اما حالا مشكل دو تا شد.
    1- فايل css رو هم ميشه ويژوالي اديت کرد؟ چجوري؟
    2- اگه ما بخواهيم بيخيال فال css بشيم و اصلا از اون استفاده نکنيم ميشه؟ اگه همين يه خط:
    <link rel="stylesheet" href="<$MTBlogURL$>styles-site.css" type="text/css" />
    رو از تو قالب حذف کنيم قضيه ديگه ارتباط قالب با فايل css قطع ميشه؟ من چند تا قالب دانلود کردم (مثلا از اينجا: http://www.lostlord.com) اما هيچکدوم از css استفاده نکردن.
    3- اگه تمپليت Main Index رو بسازيم رو تمام آرشيو ها و کل سايت اثر ميزاره يا بايد هر کدوم رو جدا بسازيم؟
     
  21. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    خوشحالم كه اين مشكلت حل شد.
    1. منظور شما از اديت ويژوالي چيست؟ متاسفانه من نمي دونم منظور شما چيه با ويژوال :(
    اگر توجه كرده باشيد در فايل استايل مشخصاتي نوشته شده كه مي توانيد آنها را به فرونت پيچ و يا دريم ويوور تغيير دهيد....
    2. اگر مقاله اي كه قبلا بهتون معرفي كردم رو نگاه كرده باشيد. استايلها به سه روش استفاده ميشوند. اون تگي كه شما نوشتيد:
    کد:
    <link rel="stylesheet" href="<$MTBlogURL$>styles-site.css" type="text/css" />
    اين قالب شما رو به استايلي كه در ام تي وجود داره لينك مي كنه.
    3. من وبلاگ LostLord رو نگاه كردم اونها هم از استايل استفاده كردند ولي خيلي ساده و پيش پا افتاده، در واقع هيچ قالبي شما نخواهيد ديد كه از استايل استفاده نشده باشه. براي مثال انواع مختلف استايلها به صورت زير هستند:
    کد:
    1. <font face="Tahoma" [COLOR=Red]style[/COLOR]="font-size: 9pt">
    2. 
    <style>
    <!--
    a            { text-decoration: none; color: #FF9600; font-size: 8pt; font-family: Tahoma }
    -->
    </style>
    3. <link rel="stylesheet" href="<$MTBlogURL$>styles-site.css" type="text/css" />
    
    همانطوري كه ديدي اولي داخل تگ استفاده شده بود، دومي داخل head قرار مي گرفت و سومي هم به صور يك فايل با فرمت css هستش كه به اون صورت لينك شده بود.
    4. نه عزيز هيچ كدام از اونها به هم ربطي ندارند در اين قضيه فقط اونها در استايلها (به صورت پيش فرض) مشترك هستند. اگه خواستي قالب براي ام تي بسازي مقالاتي كه من در اين رابطه (تجزيه و تحليل قالب در ام تي) رو نوشتم بخون خيلي بهت كمك مي كنه....
    موفق باشيد.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون