• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تولید برق خانگی - ممکن یا محال ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من اخیرا موضوعی رو در بخش گفتگوی ازاد مطرح کرده بودم در مورد ژنراتورهای بدون نیاز به سوخت

خیلی از دوستان این قضیه رو جدی نگرفتن. الته من ژنراتور رو خودم از نردیک ندیدم اما فیلمش رو دیدم. در ضمن یکی از دوستانم از نزدیک دیده بود و تاییدش کرد که همچین چیزی هست.

خلاصه من یک ماهی رو تو فرصتهای ازادم در این مورد سرچ میکردم.

در یو تیــــــــــــوب و خیلی سایتهای دیگه.

در یو تیــــــــــــوب من یه سری فیلم دیدم در مورد تولید برق دی سی در مقیاس کوچیک با استفاده از ژنراتور مگنت (مغناطیس)

حالا اگه بشه فیلمهاشو اینجا اپلود میکنم.
=========================================
چند تا سوال داشتم در مورد اینورتر. (مبدیل DC به AC)

• اول اینکه برای تولید برق خانگی حداقل اینورتر مورد نیاز چیه ؟
  • دوم اینکه چه نوع باتری ای مورد نیاز هست؟ منظورم ولتاژ باتری و امپر اون هست
  • سوم به فرض اینکه من با استفاده از این ژنراتور مگنتی برق دی سی تولید کنم ایا این اینورتر ها میتونن اون رو به برق AC تبدیل کنند؟
  • ایا برق AC تولید شده قابلیت استفاده در مصارفی مثل کامپیوتر ، تلویزیون ، یخچال و فریزر یا حتی کولر و بخاری گازی رو داره ؟

ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند بنده رو راهنمایی کنند.

این کار در حال حاضر برای بنده جنبه تفریح و تحقیق داره.

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
من اخیرا موضوعی رو در بخش گفتگوی ازاد مطرح کرده بودم در مورد ژنراتورهای بدون نیاز به سوخت

خیلی از دوستان این قضیه رو جدی نگرفتن. الته من ژنراتور رو خودم از نردیک ندیدم اما فیلمش رو دیدم. در ضمن یکی از دوستانم از نزدیک دیده بود و تاییدش کرد که همچین چیزی هست.

خلاصه من یک ماهی رو تو فرصتهای ازادم در این مورد سرچ میکردم.

در یو تیــــــــــــوب و خیلی سایتهای دیگه. تولید PCB پروژه الکترونیک برد مدار چاپی AVR ARM میکروکنرلر

در یو تیــــــــــــوب من یه سری فیلم دیدم در مورد تولید برق دی سی در مقیاس کوچیک با استفاده از ژنراتور مگنت (مغناطیس)

حالا اگه بشه فیلمهاشو اینجا اپلود میکنم.
=========================================
چند تا سوال داشتم در مورد اینورتر. (مبدل DC به AC)

ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه دارند بنده رو راهنمایی کنند.

این کار در حال حاضر برای بنده جنبه تفریح و تحقیق داره.
بحث خیلی مفصلی هست که حداقل در زمان فعلی از نظر اقتصادی به صرفه نیست ولی تو کشورهای پیشرفته خیلی به این‌جور تحقیقات بها می‌دن.
برای نمونه Energy Harvesting مبحث نویی هست درباره کسب انرژی الکتریکی از انرژی های گوناگونی که پیرامون ما هست، از سورس های نور گرفته تا گرمای بدن و راه رفتن مردم و حتی فتوسنتز گیاهان !!! و ...
ولی چیزی که شما درمورد مگنتیک ژنراتور گفتی رو من تا حالا نشنیده بودم، چون تا جایی که من دیدم ژنراتور جریان AC تولید می‌کنه نه DC باید تحقیق کنم ببینم چی هست و چه‌جوری کار می‌کنه.

درمورد باتری و اینورتر باید بگم که کاملا بستگی به میزان مصرف برق شما داره، حتی درمورد کامپیوتر هم نمی‌شه دقیق نظر داد چون شما اگر فقط وبگردی کنی یه توان مصرفی داره اگر گیم بازی کنی یه توان.

ولی در هرصورت شما باید تا حد امکان باتری رو از مدار حذف کنی چون هم استهلاکش بالاست و نگهداری اش مشکله هم برای محیط زیست مضر(البته اگه این آخری اهمیت داشته باشه!).

اگر دقت کنید توی کشورهای پیشرفته هم خونه هایی که سلول خورشیدی کار شده اکثرا برای آب گرم کن خورشیدی هست نه برای استفاده وسایل برقی. چون سولار جریان DC می‌ده و با یه هیتر المنتی راحت می‌شه آب رو گرم کرد ولی برای وسایل دیگه باید اینورتر گزاشت تا به AC تبدیل بشه که تلفات زیاد می‌شه و همیشه هم در دسترس نیست و ...

در کل بحث خیلی مفصل هست ولی کمتر کسی براش ارزش قائله.

مثلا همین LED اکسس پوینت یا مودم رو شما درنظر بگیر، یه جا دیده بودم اومده بود برقی که سالانه مصرف می‌کنه رو محاسبه کرده بود و سر راهش یه میکروسوییچ گزاشته بود تا دیگه روشن نشه!

یا یکی دیگه یه سیم پیچ و مدار انرژی هروست گزاشته بود پشت ریموت تلویزیون هروقت می‌خاست کانال عوض کنه ریموت رو تکون می‌داد تا انرژی جمع کنه و بشه باهاش کانال عوض کرد، این‌طوری دیگه نیازی به باتری هم نبود و بدن هم یه تکونی می‌خورد!

و...........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در این مورد پیشنهاد میکنم این واژه ها رو سرچ کنید در گوگل

fuel less power generator
magnet generator

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بهترین منبع انرژی خورشید است و استفاده از Solar Panel برای همه امکانپذیره .. متاسفانه Solar Panel هزینه نگهداری بالایی داره ( تعویض باطری های ژنراتور اش و .. فعلا پرداخت پول برق به اداره مربوطه به صرفه تره ..

بالا