• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تولید روغن هسته انگور

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
سلام چند وقت پیش توی نت کیلیپی دیدم از کارافرین برتر ایرانی
که داشت در مورد روغن هسته انگور صحبت میکرد که جزو دور ریز کارخانه های ابمیوه گیری هست ( پوست و هسته انگور )
و میگفت فرصت مناسبیه برای تولید داخلی و بی نیاز شدن از واردات این محصول و از نظر رقابت هم عالیه
بعد از دیدن فیلم سرچی در اینترنت کردم و دیدم یک شرکت ایرانی که اسمش دقیقا یادم نیست یکی از این کارخونه های ماکارونی
دست به تولید روغن هسته انگور به صورت صنعتی زده ولی هیچ وقت نمیشه محصولات صنعتی و تولیدات کارگاهی رو باهم مقایسه کرد خصوصا
در انواع روغن ها که بخوام مثال بزنم روغن زیتون و روغن کنجد هست که علنا میبینیم تمایل عموم مردم خرید روغن های باز کارگاهی هست نه تولیدات کارخانه ها ...
از این نظر میخواستم ببینم نظرتون راجب این کار چیه ؟
کسی اطلاعاتی در این مورد داره ؟
یا تمایل برای همکاری و شروع این کار ؟

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
که داشت در مورد روغن هسته انگور صحبت میکرد که جزو دور ریز کارخانه های ابمیوه گیری هست ( پوست و هسته انگور )
و میگفت فرصت مناسبیه برای تولید داخلی و بی نیاز شدن از واردات این محصول و از نظر رقابت هم عالیه
بعد از دیدن فیلم سرچی در اینترنت کردم و دیدم یک شرکت ایرانی که اسمش دقیقا یادم نیست یکی از این کارخونه های ماکارونی
دست به تولید روغن هسته انگور به صورت صنعتی زده ولی هیچ وقت نمیشه محصولات صنعتی و تولیدات کارگاهی رو باهم مقایسه کرد خصوصا
در انواع روغن ها که بخوام مثال بزنم روغن زیتون و روغن کنجد هست که علنا میبینیم تمایل عموم مردم خرید روغن های باز کارگاهی هست نه تولیدات کارخانه ها ...
سلام
مثالی که شما زدین، تهیه مواد اولیش کار سختی نیست، اما به نظر خودتون تهیه هسته انگور کار ساده ای هست؟

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
مثالی که شما زدین، تهیه مواد اولیش کار سختی نیست، اما به نظر خودتون تهیه هسته انگور کار ساده ای هست؟
فکر نکنم توی ایران به اون حد هسته انگور باشه برای منم جای سواله
در کلیپ اشاره شده میفرمایند که کارخانه های ابمیوه سازی
تفاله انگور که بعضا دارای هسته هم هست رو دور میریزن
که از این طریق میشه اونها رو دریافت کرد و در این فرایند به کار گرفت
یا حتی خرید به قیمت بسیار پایین ...
به هر حال نیاز به تحقیق بیشتر داره در زمینه تهیه هسته انگور و دستگاه مخصوص

pooya_hekmati

Registered User
لایک‌ها
22
به نظر چیز خوبی میاد.
ولی مطمئن باش تا نوبت به من و تو میرسه ، همین کارخونه ها اینقدر طمع میکنن و همون تفاله ها رو اینقدر گرون میفروشن که دیگه صرفه اقتصادی نداره.
ولی شما ناامید نشو و پرس و جو بکن.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تفاله انگور که بعضا دارای هسته هم هست رو دور میریزن
دور ریخته نمیشه مصرف خوراک دام داره و قیمت خودش را داره .من قیمتش را اطلاع ندارم اما از کارخانه های ساندیس سازی قابل استعلامه

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
من خودم دو بار خریدم روغن هسته قیمت بالای هم داره
شما اگر بخواهی دستی انجام بدی هم بازده کمه هم فلزات سنگین و.... نمیتونی تصفیه کنی و خالص باشه
بخواهی کارخونه هم بزنی اونقدر دوندگی داره توی ایران که خودت خسته میشی

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
دوست عزیزم، با کدوم روش به این نتیجه رسیدی که "تمایل عموم مردم خرید روغن های باز کارگاهی هست نه تولیدات کارخانه ها"؟!!
اگر منظورت همون "علنا میبینم" هست. هیچ کاری رو با این روش شروع نکن. اتفاقا تمایل "عموم مردم" تمایل به خرید روغن های بسته بندی و دارای مجوز هست.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
دور ریخته نمیشه مصرف خوراک دام داره و قیمت خودش را داره .من قیمتش را اطلاع ندارم اما از کارخانه های ساندیس سازی قابل استعلامه

واقعا به اینی که گفتی باور داری؟؟؟
کارخانه ساندیس سازی و انگور!!!!!
اصلا امکانش هست؟؟
اصلا فک کن 1% ساندیس ها حتی تفاله میوه هم باشه.
یک حبه انگور هم از در کارخونه های ساندیس سازی داخل نمیره

Last edited:

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
یک مساله ای :چرا قبلا کسی نزده من 10 سال پیشاولین بار روغن هسته انگور رو دیدم چرا از اون موقع کسی نزده .این یک سیکل داره که باید کشور شراب سازی قوی داشته باشه تا دور ریز بالا هم داشته باشند

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
من خودم دو بار خریدم روغن هسته قیمت بالای هم داره
شما اگر بخواهی دستی انجام بدی هم بازده کمه هم فلزات سنگین و.... نمیتونی تصفیه کنی و خالص باشه
بخواهی کارخونه هم بزنی اونقدر دوندگی داره توی ایران که خودت خسته میشی
دستی که خیر ...
دستگاه های کوچیک در حدی که ده متر فضا اشغال میکنن
البته من خودم اطلاع دقیقی ندارم راجب دستگاهش و قیمتش
فقط داخل همون کلیپ شنیدم

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
دوست عزیزم، با کدوم روش به این نتیجه رسیدی که "تمایل عموم مردم خرید روغن های باز کارگاهی هست نه تولیدات کارخانه ها"؟!!
اگر منظورت همون "علنا میبینم" هست. هیچ کاری رو با این روش شروع نکن. اتفاقا تمایل "عموم مردم" تمایل به خرید روغن های بسته بندی و دارای مجوز هست.
دوست عزیز شما رو نمیدونم
ولی چیزی که خودم در دوستان و اشنایان و اقوام دیدم اصولا روغن های شیشه ایی تولیدی ها رو بیشتر میپسندن و قبول دارن تا روغن های شرکت ها ...
شما خودت یه روغن زیتون شیشه ایی از مغازه بخر
و یک روغن زیتون شرکتی هم بخر و تفاوت رو مشاهده کن :|
در تمامی محصول ها همینطوره ...
گلاب های باز خیلی بهتر از گلاب های بسته بندی و استاندارد هستن
سرکه های باز کیفیت بالاتری نسبت به شرکتی ها دارن و
از همین دست مثال ها که فراوونه
( شاید قیمتی بیشتر از محصولات شرکتی باشن و گاها استرس بهداشتی بودن مصحول رو داشته باشید ولی از نظر کیفی ابدا قابل مقایسه نیست )

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اصلا امکانش هست؟؟
از چیزی اطلاع نداری صحبت نکن .کارخانه پاکدیس از 20 درصد تا 50 آبمیوه طبیعی استفاده می کنه

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
اصلا امکانش هست؟؟
به هر حال شرکت هایی هستند که از انگور استفاده کنن یا خیر ؟
الکل و سرکه ، اب میوه ها و ...
حالا ساندیس رو قبول دارم که 1 درصد هم میوه نداره ولی بالاخره هستند کارخونه هایی که فراورده هایی دارن تولید میکنن با انگور
که تفاله ها از اونجا قابل تهیه هست

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
یک مساله ای :چرا قبلا کسی نزده من 10 سال پیشاولین بار روغن هسته انگور رو دیدم چرا از اون موقع کسی نزده .این یک سیکل داره که باید کشور شراب سازی قوی داشته باشه تا دور ریز بالا هم داشته باشند
خوب خیلی کارها هست که هنوز کسی سمتش نرفته
نمیدونم یا به دردسرش نمی ارزیده
یا اطلاع درستی از بازار نداشته یا سرمایه نداشته یا هر امکان دیگه ایی
البته نظر شما در مورد چرخه استفاده از انگور و طبعا ایجاد تفاله ( دور ریز ) رو تایید میکنم
ولی هنوز میشه از سایر کارخانه ها ( شاید به سختی ) تفاله تهیه کرد

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
به هر حال شرکت هایی هستند که از انگور استفاده کنن یا خیر ؟
الکل و سرکه ، اب میوه ها و ...
حالا ساندیس رو قبول دارم که 1 درصد هم میوه نداره ولی بالاخره هستند کارخونه هایی که فراورده هایی دارن تولید میکنن با انگور
که تفاله ها از اونجا قابل تهیه هست
شرکت پاکدیس جزو بزرگترین شراب سازی های قبل انقلاب بوده و هنوز هم تولیداتش صادر میشه همینطوری چیزی رو نمی دونی در مورد شرکت ها بد نگو
الان هم به خاطر این که شراب تو ایران تولید نمیشه آب انگور رو غلیظ می کنه و به خارج از کشور صادر می کنه و اونجا شرکت های خارجی فراوریش می کنند

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
خوب خیلی کارها هست که هنوز کسی سمتش نرفته
نمیدونم یا به دردسرش نمی ارزیده
یا اطلاع درستی از بازار نداشته یا سرمایه نداشته یا هر امکان دیگه ایی
البته نظر شما در مورد چرخه استفاده از انگور و طبعا ایجاد تفاله ( دور ریز ) رو تایید میکنم
ولی هنوز میشه از سایر کارخانه ها ( شاید به سختی ) تفاله تهیه کرد
روغن ذرت رو تو ایران فقط 1 شرکت تولید می کنه(فقط 1 شرکت!!!!!!!!!!) و بقیه همه وارداتی هستند باید ببینی صرفه داره یا نه

yp097

Registered User
لایک‌ها
146
شرکت پاکدیس جزو بزرگترین شراب سازی های قبل انقلاب بوده و هنوز هم تولیداتش صادر میشه همینطوری چیزی رو نمی دونی در مورد شرکت ها بد نگو
الان هم به خاطر این که شراب تو ایران تولید نمیشه آب انگور رو غلیظ می کنه و به خارج از کشور صادر می کنه و اونجا شرکت های خارجی فراوریش می کنند
من میگم ساندیس :| شما میکی پاکدیس ؟
هیچ ساندیسی نخوردم که یک درصد مزه اب میوه حقیقی رو بده
اب میوه نه ها دقیقا ساندیس با پاکت های از اینجا باز شود :|

البته جوابتون خوشحالم کرد چون تهیه تفاله انگور امکان پذیر شد :general406:

بالا