• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو طرح یک گاوداری شریک بشم ?

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
با درود
عرض شود که به من پیشنهاد شده که تو طرح یک گاوداری شریک بشم .
پیشنهاد هم از طرف پدرم مطرح شده .
یک زمین 8 هکتاری موجوده که معمولا زیر کشت یونجه و ذرت هست + چاه موتور + یه سوله سرپوشیده . (زمین پدر)
طرح هم اینطوری مطرح شده که من مدیریت کارو به عهده بگیرم و سرمایه هم از پدر محترم تامین بشه ( حدود 100 میلیون ) .
اینم بگم که خودم و پدر هیچ تجربه و اطلاعاتی در این زمینه نداریم .
ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند منو راهنمایی کنند
با سپاس

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
با درود
یک زمین 8 هکتاری موجوده که معمولا زیر کشت یونجه و ذرت هست + چاه موتور + یه سوله سرپوشیده . (زمین پدر)
طرح هم اینطوری مطرح شده که من مدیریت کارو به عهده بگیرم و سرمایه هم از پدر محترم تامین بشه ( حدود 100 میلیون ) .
با سپاس

یه زمانی اداره جهاد سازندگی مشاوره می کرد. الان هم علاوه بر راهنمایی دوستان این فروم می تونی به اداره جهاد کشاورزی هم سر بزنی.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
گاوشیرده؟ بینهایت پردردسر هست. اینکه میگید مدیریتش با شما باشه یعنی خودتون باید 24 ساعته اونجا باشید اگر نخواید بمونید و بسپرید دست کارگر هم که هیچ ...

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
با درود عرض شود که به من پیشنهاد شده که تو طرح یک گاوداری شریک بشم . پیشنهاد هم از طرف پدرم مطرح شده . یک زمین 8 هکتاری موجوده که معمولا زیر کشت یونجه و ذرت هست + چاه موتور + یه سوله سرپوشیده . (زمین پدر) طرح هم اینطوری مطرح شده که من مدیریت کارو به عهده بگیرم و سرمایه هم از پدر محترم تامین بشه ( حدود 100 میلیون ) . اینم بگم که خودم و پدر هیچ تجربه و اطلاعاتی در این زمینه نداریم . ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند منو راهنمایی کنند با سپاس
فرموديد كه سرمايه از پدرتان است و شما تنها مديريت ميكنيد . پس ديگه شراكت نميشه اسمشو گذاشت . شما در هر حالت دوسر برد هستيد چون عملا نه سرمايه اي ميگذاريد و تنها از وقت و انرژي خودتان مايه ميذاريد . در مورد سودده يا نبودن اين كار كه بهرحال پدر شما كه اين ميزان سرمايه رو ميخواد وارد اين فعاليت بكنه بايد از قبل در مورد اين حرفه كامل تحقيقات لازم رو انجام داده باشه . اما در مورد خودتان كه به نظرم خوب است چون نه هزينه اي ميذاريد و نه سرمايه اي . و در شرايط فعلي از شراكت با پدرتان چه چيز بهتر ؟!

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
فرموديد كه سرمايه از پدرتان است و شما تنها مديريت ميكنيد . پس ديگه شراكت نميشه اسمشو گذاشت . شما در هر حالت دوسر برد هستيد چون عملا نه سرمايه اي ميگذاريد و تنها از وقت و انرژي خودتان مايه ميذاريد . در مورد سودده يا نبودن اين كار كه بهرحال پدر شما كه اين ميزان سرمايه رو ميخواد وارد اين فعاليت بكنه بايد از قبل در مورد اين حرفه كامل تحقيقات لازم رو انجام داده باشه . اما در مورد خودتان كه به نظرم خوب است چون نه هزينه اي ميذاريد و نه سرمايه اي . و در شرايط فعلي از شراكت با پدرتان چه چيز بهتر ؟!

خوب در صورت ناموفق بودن طرح پدر سرمایشو از دست میده و من هم وقتمو

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
به نظر من اول باید یه تحقیق کاملی در مورد سود ده بودن یا نبودنش بکنی
بعد یه مدتی مثلاً یکسال تو یه گاوداری کار کنی (کار که آر نیس. هست؟) تا چم و خم کار دستت بیاد. از رو بروشور و جزوه نمیتونی با این مخلوقات خدا کنار بیای
بعدش کارو استارت بزنی

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
با درود
با سپاس

در کاری که تجربه ندارید اصلا سرمایه گذاری نکنید . اینطور کارها هم هزینه بالایی دارد هم نیاز به تخصص زیاد دااره . اگر علاقه دارید به این کار باید کم کم چند سال تو گاو داری مشغول به کار بشید و فوت و فن کار رو یاد بگیرید بعد شروع کنید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
در کاری که تجربه ندارید اصلا سرمایه گذاری نکنید . اینطور کارها هم هزینه بالایی دارد هم نیاز به تخصص زیاد دااره . اگر علاقه دارید به این کار باید کم کم چند سال تو گاو داری مشغول به کار بشید و فوت و فن کار رو یاد بگیرید بعد شروع کنید

تائید میشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببین اولا که باید علاقه داشته باشی بعدم باید مرد کار باشی.تنهایی خیلی سخته .بعد الان گوشتی بهتره و راحتتره تا شیری.خلاصه باید تا 1 یا 2 سال به پول فکر نکنی حتی ضرر هم ممکنه بدی .

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
ما یه فامیلی داشتیم به اینکه گاو داری چند سر سود هست پی برده بود
کار با ماشین حسابش هم خوب بود سر سال کمری می خرید
بعد 8 ماه 10 میلیون ضرر کرد رفت :دی

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
نه تو کاری که هیچ سر نخی نداری وارد نشو.

حتما قبلش باید یک مدت کار کنی با سیستمش.

بالا