• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تو چه محیطی به کارای اینترنتیتون میرسید؟!!

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
مسئله ای که این روزا داره اذیتم میکنه اینه که هیچ وقتی نمیتونم بزارم برای ایده پردازی های خودم برای فروش.برای اینکه بشینیم 2-3 ساعت به یه طرح جدید فکر کنیم و حتی وقت نمیکنیم این همه محصولی که جدید میرسه رو وارد سایت کنیم.این روزها بیشتر دوست دارم روی یه کاناپه نرم لم بدم یه کاغذ قلم دستم بگیرم و هر چی که این روزا به ذهنم میرسه رو روش پیاده کنم
تصور کنید تو یه دفتری کار کنی که مشتری میاد دم به دقیقه.............تلفن جواب میدی دم به دقیقه.............موبایل جواب می دی دم به دقیقه...............تازه همکار هم که آوردی وارد به کار نیست باید به اون هم کار یاد بدی!!!!!!!!!!!!!!!این میشه نور علا نور.....
بابا چطور بگم خسته شدم..........
شما تو چه شرایطی کار میکنید؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
مسئله ای که این روزا داره اذیتم میکنه اینه که هیچ وقتی نمیتونم بزارم برای ایده پردازی های خودم برای فروش.برای اینکه بشینیم 2-3 ساعت به یه طرح جدید فکر کنیم و حتی وقت نمیکنیم این همه محصولی که جدید میرسه رو وارد سایت کنیم.این روزها بیشتر دوست دارم روی یه کاناپه نرم لم بدم یه کاغذ قلم دستم بگیرم و هر چی که این روزا به ذهنم میرسه رو روش پیاده کنم
تصور کنید تو یه دفتری کار کنی که مشتری میاد دم به دقیقه.............تلفن جواب میدی دم به دقیقه.............موبایل جواب می دی دم به دقیقه...............تازه همکار هم که آوردی وارد به کار نیست باید به اون هم کار یاد بدی!!!!!!!!!!!!!!!این میشه نور علا نور.....

آقا خسته نباشی :) سعی کن وقت خودت و بقیه رو بهتر مدیریت کنی :دی :دی (حرف کلیشه ای ...) گفتم روحیت بهتر بشه. :دی

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
دوست عزیز من فکر می کنم همه وب مسترها خسته شدن من هم خسته شدم درسته همه نویسنده یا به عبارتی کارمند داریم اما اگه خودمون نباشیم سایت نابود میشه!!
من هم خسته شدم نمیتونم برم مسافرت نمیتونم خیلی کارهایی که بقیه می کنن انجام بدم میزان کاری که می کنم اصلا به درامدش قابل مقایسه نیست
درسته همه این کارا به خاطره علاقس اما بالاخره انسان به جایی میرسه که از اوضاع یکنواخت زندگیش خسته میشه

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
دوست عزیز من فکر می کنم همه وب مسترها خسته شدن من هم خسته شدم درسته همه نویسنده یا به عبارتی کارمند داریم اما اگه خودمون نباشیم سایت نابود میشه!!
من هم خسته شدم نمیتونم برم مسافرت نمیتونم خیلی کارهایی که بقیه می کنن انجام بدم میزان کاری که می کنم اصلا به درامدش قابل مقایسه نیست
درسته همه این کارا به خاطره علاقس اما بالاخره انسان به جایی میرسه که از اوضاع یکنواخت زندگیش خسته میشه

با سلام
خوب هر شغلی خستگی خودشو رو داره
شما مثلا به یک کارمند نگاه کنید، همش گله می کنه که کار زیادی می کنه( اونم توی ایران) و حقوق کمی می گیره

وب مستری هم یکی از این شغلاس دیگه

شما هم دلیل این که نویسنده هاتون رو قبول ندارید اینه که چهار تا نویسنده خوب ندارید
شما سایت های بزرگ رو ببینید

به نظر شما مدیر این سایتها روزانه چند بار میان توی سایت خودشون؟شاید هفته ای یک بار هم نیان اونم برای این که خودشون پست بدن
شما باید نویسنده هایی داشته باشید که بهشون اعتماد کنید

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام
خوب هر شغلی خستگی خودشو رو داره
شما مثلا به یک کارمند نگاه کنید، همش گله می کنه که کار زیادی می کنه( اونم توی ایران) و حقوق کمی می گیره

وب مستری هم یکی از این شغلاس دیگه

شما هم دلیل این که نویسنده هاتون رو قبول ندارید اینه که چهار تا نویسنده خوب ندارید
شما سایت های بزرگ رو ببینید

به نظر شما مدیر این سایتها روزانه چند بار میان توی سایت خودشون؟شاید هفته ای یک بار هم نیان اونم برای این که خودشون پست بدن
شما باید نویسنده هایی داشته باشید که بهشون اعتماد کنید
از نظر من مدیر سایتی موفقه که سایت هاش بشن مثل بچه هاش.نه اینکه هفته ای یه بار بره بهشون سر بزنه;)
با اون قسمت از حرفتم موافقم که میگی باید نویسنده خوب داشت
مشکل اینه که من یه مقدار تو کار حساسم و نمیتونم به هر کسی اطمینان کنم
مثلا همین پیک موتوری!!! این همه مدت گذشته هنوز نتونسیتم یه مطمئنشو پیدا کنیم که پولمونو نبره!!! شما سراغ دارید به ما هم معرفی کنید

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
دقیقا میفهمم چی میگید
به در آمدش که فکر میکنی میبینی بهتر هم میتونه که باشه اما باید استراتژیتو عوض کنی.
واقعیت زندگی شاد نیست همین...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
شما سایتهای بزرگ رو چه سایتی می دونید؟ نام ببرید لطفا؟ اگر در زمینه کاری ما سراغ دارید لطفا بگید؟ چون من همه سایتهایی که همکار خودمون هستم رو تقریبا باهاشون کار می کنم و میشناسم و همه همیشه بالای سایتشون هستن
توی این زمونه به هیچ کس نمیشه اطمینان کرد ما الآن توی انجمن سایتمون که تازه هم راه افتاده چند هفته هست مشکل داریم خود مدیرها هم نمیدونن چیا از نظر قانونی مشکل داره ما تصاویر سایت رو سانسور می کنیم خیلی از افراد اعتراض میکنن چرا سانسور میکنید اینا مشکلی ندارن که! متوجه منظورم میشید؟ نمیشه همه مسائل رو برای نویسنده همون اول گفت باید یه مدت بگذره تا به اون موضوع برخورد کنیم و بهش تذکر بدیم که فلان چیز مشکل داره این نویسنده هم بعد یه مدت یا مشکلی براش پیش میاد یا کنکور داره از پیش ما میره دوباره این سیکل آموزش و نظارت از اول شروع میشه

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
تو خونه :D
ولی جدا یه نویسنده خوب خیلی خیلی میتونه تاثیر داشته باشه که خدا رو شکر ما یدونش رو داریم :)

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
من خودم برای چندین سایت می نویسم، واقعا شاید باور نکنید اما توی اون سایت ها پستی که میدم بیشتر از پستی که توی سایت خودم حساس هستم و مراقبم که مشکلی پیش نیاد

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
میشه بگی نویسنده خوبه که خودت داری چه خصوصیتی داره که این برات عزیزه؟شاید من هم ترغیب شدم دنبال همچین شخصیتی بگردم;)

بالا