من ميخواستم اين بازيو بگيرم بازي كنم هي همه گفتن باگ داره توش ميموني منم نگرفتمش.
آقا من تو اين بازي دو جا گير كردم يكي تو اون مرحله مكعب كه رو هر بعدش يه كله ادمه يكي هم تو همون مرحله اي كه شش تا حلقه دار هستش كسي هست كه اينا بلد باشه رد كنه به ما هم بگه![]()
جدا پس ميگيرمش بازي ميكنم ببينم اگه باحال باشه بديم برا فارسي كردنش.من ميخواستم اين بازيو بگيرم بازي كنم هي همه گفتن باگ داره توش ميموني منم نگرفتمش.
نه من گرفتمش و تا اخرش هم رفتم..هيچ باگ خاصي نداره..فقط يه مشكل كوچيك با بعضي ساند كارتها هست كه بعضي جاها صداي پارازيت هست كه اونم خود راهنماي بازي نوشته كه با تغيير تنظيم ساند كارت تو كنترل پنل براحتي حل ميشه..
فكر نميكني الان دير باشه؟من اگر جاي شما بودم به جاي اينكه رو اين بازي وقت بزاريم ميرفتم SH3 رو از روي PS2 ترجمه ميكردم تا وقتي براي پي سي اومد تو كمتر از يك هفته بشه بازيرو داد بيرون تا مشتريش بيشتر باشه.جدا پس ميگيرمش بازي ميكنم ببينم اگه باحال باشه بديم برا فارسي كردنش.من ميخواستم اين بازيو بگيرم بازي كنم هي همه گفتن باگ داره توش ميموني منم نگرفتمش.
نه من گرفتمش و تا اخرش هم رفتم..هيچ باگ خاصي نداره..فقط يه مشكل كوچيك با بعضي ساند كارتها هست كه بعضي جاها صداي پارازيت هست كه اونم خود راهنماي بازي نوشته كه با تغيير تنظيم ساند كارت تو كنترل پنل براحتي حل ميشه..
نميشه اينجوري كارو شروع كرد به هر حال ممكنه نسخه پي سي اون فرق داشته باشه بعدم كار با نسخه PS2 مشكلتره معمولا بازيهايي كه نسخه اصلي پي سي اون در دسترسه ارجحيت داره.فكر نميكني الان دير باشه؟من اگر جاي شما بودم به جاي اينكه رو اين بازي وقت بزاريم ميرفتم SH3 رو از روي PS2 ترجمه ميكردم تا وقتي براي پي سي اومد تو كمتر از يك هفته بشه بازيرو داد بيرون تا مشتريش بيشتر باشه.جدا پس ميگيرمش بازي ميكنم ببينم اگه باحال باشه بديم برا فارسي كردنش.من ميخواستم اين بازيو بگيرم بازي كنم هي همه گفتن باگ داره توش ميموني منم نگرفتمش.
دستت درد نكنه اونجا رو رد كردم حالا تو يه جا ديگه گير كردم تو هتل اونجا كه با قايق ميره ها؟
همون جا همه جاش قشنگ رفتم وسط حال يه جعبه موزيك هست اونو چه حوري مي شه رد كرد من دو تا از اون ادمكاش گرفتم ولي سومي نمي دونم كجاست؟