آژانس هواپیماییexchanging

تکست ادیتور ساده به زبان C

شروع موضوع توسط aliabdi22 ‏10 ژانویه 2006 در انجمن خانواده C++ , C

  1. aliabdi22

    aliabdi22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    170
    تشکر شده:
    4
    سلام دوستان
    کسی سورس یک تکست ادیتور ساده به زبان c میتونه به من معرفی کنه. نمی خوام خیلی پیچیده باشه کافیه یکه متن تکست را باز کنه و اگه هم شد با شماره سطر ها نشون بده . اگه پیشرفته باشه ازش سر در نمیارم .
    اگه کسی راهنمایی کنه و اگه از قبل برا پروژه ای نوشته داره و لطف کنه بهم بگه چیکار کنم یک دنیا منون میشم . خیلی احتیاج دارم بهش . البته می دونم با لیست پیوندی نوشته می شه ولی اگه سورسی سراغ دارید خواهش می کنم معرفی کنید .

    ممنون از لطف تکتکتون :happy:
     
  2. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    پس از اينكه meli منو اينجا سر كار گذاشت اين كارا رو توبه كردم
    شرمنده يه پيغام به mehdvirus بزنين
     
  3. aliabdi22

    aliabdi22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    170
    تشکر شده:
    4
    امیر جان اشتباه نشه من از این جسارتا نکردم بگم کسی برام بنویسه ! . خودم تو نت پیدا کردم چندین نمونه مشابه ادیتور خود c ولی بدردم نمیخوره چون می خوام خیلی ساده تر و جمع و جور تر باشه . حتی منو و غیره هم نه . خیلی ساده . البته با لیست پیوندی باشه . حتمن دوستان پروژه این شکلی داشتند تا به حال ! منظورم اینه اگه کسی قبلا نوشته یا سراغ داره معرفی کنه . منم خیلی از پروژه های دوره دانشجوییم بدرد خیلی ها خورده در زمینه پاسکال و غیره ولی این بار نیاز به C داشتم . کلی نیکی کردیم و در دجله انداختیم . حالا اومدیم ببینیم ایزد در بیابان چند تا برمی گردونه ;)
     
  4. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    خوب منم به شما چيزي نگفتم
    در مورد اديتور تو محيط C شرمنده
    آخه ما C نخونديم و ++C خونديم اونم چه جوري
    تو ساختمان دادم پروژه ها رو با پاسكال مي نوشتم
    همونطور كه تو اون تاپيك گفتم يه line editor با پاسكال هست كه ميتونم روش كار رو بهتون بگم
     
  5. aliabdi22

    aliabdi22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    170
    تشکر شده:
    4
    ممنون . شما لطف داری . ما هم سی نخوندیم آنچنان پاسکال بیشتر کار کردم. اینم میدونم تقریبن چه شکلی نوشته می شه ولی گفتم شاید جمع و جور تر و مناسب تر هم آماده موجود باشه . بازم ممنون که لطف کردی و جواب دادی بهم .
     
  6. guido

    guido کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Here
    تو مثالهاي برنامه DEV-C++اين برنامه هست. خيلي هم پيچيده نيست. مي توني دركش كني.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    >> آخه ما C نخونديم و ++C خونديم اونم چه جوري
    >> تو ساختمان دادم پروژه ها رو با پاسكال مي نوشتم

    خوبه همون رو هم بهتون گفتن