• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تکلیف موسسه افضل توس چه می شود؟

funkhone

Registered User
لایک‌ها
95
عرض ادب
امروز صبح رفتم موسسه افضل توس پول برداشت کنم
طرف نشسته بود گفت فقط تا سقف 500 هزار تومان اونم به مدت هر 2 هفته میتونید برداشت کنید!
پول خودمون رو میخواهند بدهند باید به زور بگیریم ! :/
حالا میخواستم ببینم کسی خبری چیزی داره از اینده این موسسه
ایا پولمون رو میدن از اخر؟
یا کلا باید فراموش کنیم پول رو ؟ :angrybirds6::angrybirds6:

funkhone

Registered User
لایک‌ها
95
مگه بانک کم بود رفتی اونجا؟! فقط بانک ملی خوبه
میگفتن واسه شهدا هست
ماهم براساس همین رفتیم
ولی خب الان اینطوری شده !
در نهایت مردم بدبخت چوبشو میخورن!
اگر اینا مجوز ندارن چطوری کار میکنن و کلی شعبه دارن اخه
چه قانونیه:/

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اینا مجوز ندارن
یه مغازه با مساحت دو متر مربع رفتم پلیس منهای 10 دیدم طرف باید 15 تا گواهی و مجوز میگرفت. اگر هم نگیرن پلمپ میشن, موندم چه جوری اینا بدون هیچ مجوز و حتی استاندارد درستی دارن راحت و آزاد فعالیت میکنن!

funkhone

Registered User
لایک‌ها
95
یه مغازه با مساحت دو متر مربع رفتم پلیس منهای 10 دیدم طرف باید 15 تا گواهی و مجوز میگرفت. اگر هم نگیرن پلمپ میشن, موندم چه جوری اینا بدون هیچ مجوز و حتی استاندارد درستی دارن راحت و آزاد فعالیت میکنن!
خیلی متاسف هستم که این کشور قانونش اینطوریه !
همه جا شده باند بازی ... همه جا شده پارتی بازی ...
بقرآن هر مجوزی بخوای با پارتی میتونی بگیری خیلی راحت...
چرا پس دم از اسلام و دین و قانون زده میشه اینجا!

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
جواب سوال شما و این دوستمون که متضرر شده کاملا واضحه، چون اونی که مجوز میده خودش شاه دزده عزیز، وقتی میگن فساد تو این مملکت ساختاری شده معناش همینی هست که دارید میبینید! تو مملکتی که شما اگه با چهار نفر بری پارتی یا بری پارک آب بازی عنایت بفرمائید "آب بازی" میان سه سوته میگیرنتون و اعترافات تلویزیونی تون رو پخش میکنن به نظر شما چطور چندین هزار موسسه دارن بدون مجوز پول مردم رو میخورن و میچاپن یه لیوان آبم روش؟؟؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ثامنم اینطوری شده فعلا خبری از هیچ چی نیست

funkhone

Registered User
لایک‌ها
95
میگن بانک مرکزی بسته
من ایمیل زدم به بانک مرکزی جوابی که دادن اینطوری :
وضعيت درخواست: اقدام شده
شرح پاسخ: با سلام
به اطلاع مي رساند موسسه مزبور فاقد مجوز فعاليت از اين بانك بوده و عملكرد آن مورد تائيد نمي‌باشد، در صورت وجود هرگونه شكايت شايسته است ‌ مراتب را از طريق مراجع قضايي پيگيري نماييد.
همچنين بنابر اطلاعيه مورخ 6/8/1393 روابط عمومي اين بانك امكان اعلام برخط اسامي موسسات فاقد مجوز از طريق پايگاه اطلاع رساني بانك مركزي فراهم شد.بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در راستاي ساماندهي بازار غيرمتشكل پولي، ‌امكان دريافت گزارش‌هاي مردمي از وجود موسسات فاقد مجوز از طريق پايگاه اطلاع رساني را فراهم كرده است.هموطنان گرامي از اين پس مي‌توانند در صورت مشاهده موسسات فاقد مجوز با مراجعه به سايت بانك‌مركزي به نشاني www.cbi.ir مشخصات موسسه غيرمجاز را در بخش بنر «اعلام اسامي موسسات بدون مجوز به بانك مركزي» اعلام نمايند
این پیام بصورت خودکار، توسط سیستم تولید شده است. به پیامهایی که به آدرس [email protected] ارسال شود پاسخ داده نخواهد شد. بنابراین از ارسال پیام به این پست الکترونیک خودداری فرمایید.

باید بگم خدا لعنت کنه
فک میکنم قضیه بیشتر از یه دزدی کوچیک موسسه باشه!
خود بانک مرکزی دزد اصلی به نظر میاد
18 سال داره این موسسه فعالیت میکنه الان زده مجوز نداره!
مردم رو قشنگ گاو فرض کردن !
معلوم نیست باز کدوم آقازاده با کدوم یکی دیگه دعوا کردن چوبشو باید مردم بدخبت و بیچاره بخورن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
میخوان همه موسسه ها رو جمع کنن فعلا زورشون به اینا رسیده

ثامن هم 20 سال سابقه داره با 600 تا شعبه که الان دو هفته یه بار 250 پول میده

فقط با مهر اقتصاد نتونستن کاری کنن چون برای بسیج و بیت رهبریه

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
یه کانال خبری عضوم سیصد کا عضو داره خبر زده بود مهر اقتصاد به موسسات مجاز پیوست٬لینک بانک مرکزی رو هم داده بود وقتی میرفتی سایت نوشته بود متقاضی مجوزه٬حدس زدم پول گرفتن خبر زدن ب ادمین کاناله پی ام دادم خبر اشتباهه حذف کن توجه نکرد٬رفتم ب روزنامه های شهرمون خبر بدم دیدم یکیشون ( قدس ) تو کانالش این خبرو کار کرده ب اونم پی ام دادم اون ک کلا دایورتم کرد خلاصه فرداش دیدم شعبه هاشم بنر زدن ک مجوز گرفتیم!!! حالا من از وقتی ک یادمه اینا متقاضی مجوز بودن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یه کانال خبری عضوم سیصد کا عضو داره خبر زده بود مهر اقتصاد به موسسات مجاز پیوست٬لینک بانک مرکزی رو هم داده بود وقتی میرفتی سایت نوشته بود متقاضی مجوزه٬حدس زدم پول گرفتن خبر زدن ب ادمین کاناله پی ام دادم خبر اشتباهه حذف کن توجه نکرد٬رفتم ب روزنامه های شهرمون خبر بدم دیدم یکیشون ( قدس ) تو کانالش این خبرو کار کرده ب اونم پی ام دادم اون ک کلا دایورتم کرد خلاصه فرداش دیدم شعبه هاشم بنر زدن ک مجوز گرفتیم!!! حالا من از وقتی ک یادمه اینا متقاضی مجوز بودن

آین موسسه هیچ مجوز بانک یا موسسه نداره
با رانت و گردن کلفتی اسم بانک رو برای خودش فقط ثبت کرده

مجوز تعاونی بسیج داره فقط ولی چون وصله به بیت هر کاری بخواد میکنه
سر همین حجوم ملت به بانک ها به این و ثامن یه جا حجوم بردن ولی ثامن ورشکست شد اما این چیزیش نشد

این کلیپ رو ببینید فقط http://www.aparat.com/v/nQ03m

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
میگن بانک مرکزی بسته
من ایمیل زدم به بانک مرکزی جوابی که دادن اینطوری :
وضعيت درخواست: اقدام شده
شرح پاسخ: با سلام
به اطلاع مي رساند موسسه مزبور فاقد مجوز فعاليت از اين بانك بوده و عملكرد آن مورد تائيد نمي‌باشد، در صورت وجود هرگونه شكايت شايسته است ‌ مراتب را از طريق مراجع قضايي پيگيري نماييد.
همچنين بنابر اطلاعيه مورخ 6/8/1393 روابط عمومي اين بانك امكان اعلام برخط اسامي موسسات فاقد مجوز از طريق پايگاه اطلاع رساني بانك مركزي فراهم شد.بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران در راستاي ساماندهي بازار غيرمتشكل پولي، ‌امكان دريافت گزارش‌هاي مردمي از وجود موسسات فاقد مجوز از طريق پايگاه اطلاع رساني را فراهم كرده است.هموطنان گرامي از اين پس مي‌توانند در صورت مشاهده موسسات فاقد مجوز با مراجعه به سايت بانك‌مركزي به نشاني www.cbi.ir مشخصات موسسه غيرمجاز را در بخش بنر «اعلام اسامي موسسات بدون مجوز به بانك مركزي» اعلام نمايند
این پیام بصورت خودکار، توسط سیستم تولید شده است. به پیامهایی که به آدرس [email protected] ارسال شود پاسخ داده نخواهد شد. بنابراین از ارسال پیام به این پست الکترونیک خودداری فرمایید.

باید بگم خدا لعنت کنه
فک میکنم قضیه بیشتر از یه دزدی کوچیک موسسه باشه!
خود بانک مرکزی دزد اصلی به نظر میاد
18 سال داره این موسسه فعالیت میکنه الان زده مجوز نداره!
مردم رو قشنگ گاو فرض کردن !
معلوم نیست باز کدوم آقازاده با کدوم یکی دیگه دعوا کردن چوبشو باید مردم بدخبت و بیچاره بخورن
:general304::general304::general304: از گاااو هم یه چیزی اونورطر!!! قضیه اینه که وقیح شدن و پررو !! علنا دارن میگن همینی که هست، میتونیم بخوریم پس میخوریم !!
ینی این پاسخ خیلی خیلی باحاله !!!
"امكان دريافت گزارش‌هاي مردمي از وجود موسسات فاقد مجوز از طريق پايگاه اطلاع رساني را فراهم كرده است"
دقت بفرمائید اینجا همون مملکتیه که سازندگان ویدئوی هپی رو سه سوته دستگیر کردن و اعترافاتشون از تی وی پخش شد، همون مملکتی که شما اگه یه تابلو ال ای دی توی مغازت رو صندلی ( نه اینکه سر در مغازت هاااا رو صندلی توی مغازه!!!!) بذاری جیک ثانیه از صدجا میان ازت توضیح و مجوز میخوان و جریمت میکنن !!!!!
ولی برای شناسایی موسسات مالی اعتباری دست به دامن مردم شدن حیونیا، خودشون آخه خبر ندارن !!!
ضمن اینکه روشون هم نشده بگن سهام دارای عمده موسساتی که الان رو هوا هستن خود مدیرای بانک مرکزین !!!

بالا