• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تک برد سایت جدید پیشبینی فوتبال

irbet365

Registered User
لایک‌ها
0
وب سایت تک برد جدیدا شروع به فعالیت کرده است و مسابقات جالبی برگذار می کنند که زیر به آن اشاره شده است : www.takbord.com

تک کاپ(8 یا 10 بازی) ,گلد کاپ(12 بازی) , تک تیک(13 بازی) , تک برد(14 بازی) ,

مینی کاپ(15 بازی) , آفساید(16 بازی) , پرشین لیگ

توضیحات کامل مربوط به هر مسابقه در ذیل آمده است.

تک برد:شامل 14 بازی از لیگ های معتبر اروپا است.این مسابقه اغلب در روزهای ابتدایی هر هفته (شنبه,یک شنبه) و با مبلغ کارتی 20 ریال برگزار می شود.

تک کاپ:شامل 8 یا 10 بازی می باشد.این مسابقه معمولا شامل بازی های جام حذفی و دوستانه است و در روزهای میانی هفته که تعداد بازی ها کمتر است برگزار می شود.

گلد کاپ:شامل 12 بازی از لیگ های دسته دوم کشورهای صاحب نام مانند آلمان و فرانسه می باشد و در روزهای پایانی هفته برگزار می شود.

مینی کاپ(نیم کاپ سابق):شامل 15 بازی از رقابت های مهم در سطح جهان می باشد.این مسابقه همانطور که از نامش مشخص است با مبلغ کارتی 5 ریال (نیم تومان) برگزار می شود.

تک تیک:شامل 13 بازی از رقابت های لیگ و حذفی کشورهای صاحب فوتبال در سطح جهان می باشد.کاربران برای هر بازی در این مسابقه فقط مجاز به انتخاب یکی از گزینه های برد میزبان,مساوی و یا برد مهمان می باشند.در اصل این مسابقه همانطور که از نامش مشخص است به صورت تک نظر و با مبلغ هر فرم 10000 ریال برگزار می شود.

پرشین لیگ:شامل بازی هایی از لیگ برتر و لیگ دسته اول ایران می باشد.این مسابقه در زمان انجام بازی های این دو لیگ ذکر شده برگزار می شود.

آفساید(خطای بیشتر):معمولا از بازی های متنوع لیگ های مختلف دنیا در این مسابقه استفاده می شود.همان طور که از نام مسابقه آفساید (نوعی خطا در فوتبال) مشخص است,کاربران می بایست نتیجه اشتباه بازی ها را حدس بزنند.به عنوان مثال اگر بازی بین تیم های تاتنهام و چلسی با نتیجه 2-1 به سود تاتنهام رقم بخورد,کاربرانی که برد تیم چلسی و یا مساوی بازی را حدس زده باشند 1 امتیاز گرفته و کاربرانی که برد تیم تاتنهام را پیش بینی کرده باشند امتیازی دریافت نمی کنند.در نتیجه کاربرانی که بیشترین خطا را حدس بزنند جزو برندگان مسابقات آفساید خواهند بود.پس در مسابقات آفساید خطای بیشتر برابر است با امتیاز بیشتر.مبلغ هر فرم این مسابقه 10000 ریال است.

برای ثبت نام در سایت تک برد اینجا کلیک کنید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من عضو شدم .

بهتون تبريك ميگم . ايشالا موفق بشين .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
الان من بررسي كردم . بار اولم هم هست كه اينجور سايت عضو ميشم و ميخوام دنبال كنم . ولي متاسفانه بانكها درگاه رو بستند و نتونستم اعتبار بخرم .

ولي خدائيش اين مرام پيش بيني نيست . اسمش روشه . پيش بيني . من ميتونم پول هر كارت رو بدم و روي هر سه گزينه كليك كنم و اين يعني برد 100% و مطمئنا من اول ميشم چون همشو درست جواب ميدم .

پيش بيني فقط فقط بايد يك گزينه باشه كه مسابقه جالب بشه وگرنه براي من كه همشو ميزنم هيچ جذابيتي نداره . . .

irbet365

Registered User
لایک‌ها
0
شما نمی تونی هر سه گزینه رو انتخاب کنی منظور این است که برای همه مسابقات نمی تونی هر سه گزینه برد / مساوی / باخت را انتخاب کنی محدودیت دارد برای هر مسابقه حداقل و حداکثر مبلغ شرکت در مسابقه تعیین می شود و این آیتم باعث هیجان بیشتر می شود اجازه نمی دهد یک نفر همه گزینه های را انتخاب کند . اگر تازه شروع کرده اید من به شما نصحیت می کنم از زدن فرم بالا در ابتدا کار پرهیز کنید نهایتا با فرم های 2000 تا 5000 تومانی در مسابقات شرکت کنید تا به شرایط مسابقه آشنا شوید بعد با آشنای بیشتر بهتر تصمیم می گیرید
:D

بالا