• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تگ های p و div و span

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
40
به نام خدا
یه نفر لطفا بگه فرق تگ <p >با تگ <div> چیه؟ بعدش تگ <span> را هم یه کم توضیح بدهید لطفا.
(اگر سوال ساده است، به ...ی خودتون ببخشید!)
اون چيزي كه خودم فكر مي كنم اينه كه در div می شه بعضي از عناصر و تگ های دیگری را قرار داد كه در P نمی شود.
span هم بر خلاف div خطی به بالا و زیر تگ اضافه نمی کند.
خالا اگر بخواهیم پاراگراف تعریف کنیم هم می توانیم از div استفاده کنیم؟ اگر بله، پس این P به چه دردی می خورد؟
به امید ظهور
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,918
محل سکونت
Internet
اول از همه اينكه Span هيچ ربطي به اينا نداره... وقتي توي يه قسمتي که همه چي از يه قانون خاص پيروي ميکنه و ميخواي يه استثنا داشته باشي از اين تگ استفاده ميکني... مثلا رنگ يه فونت عوض بشه.

از p و div ميشه به جاي هم استفاده کرد ولي بهترين کاربرد p براي پاراگرافهاست و بهترين کاربرد div براي جدا کردن يه بخش از بقيه بخشها و دادن يه خاصيت خاص به اوناست.
ولي باز هم ميگم اينا به جاي هم استفاده ميشن.

جواب خوب و کامل ميخواي برو W3School رو بخون.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
40
ممکنه کاربرد Span ربطی نداشته باشه، ولی بجز این که برخلاف div بالا و پایینش خطی اضافه نمی کنه، هیچ فرقی با اون نداره(من این قدر بیشتر بلد نیستم)درسته؟
 

yehnafar

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
خب اين جور كه من فهميدم Div با span اون جوری ها هم فرقی نداره به اون معنا(!) فقط div به اصطلاح blocklevel عمل می کنه و برای همینه که قبل و بعدش یه خط فاصله می اندازه . در هر صورت از نظر ایجاد special tag هر دوشون عین هم هستن... درست می گم حالا یا نه؟ من اینجوری فهمیدم تا حالا...
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
41
محل سکونت
Tehran
منم همينجور فهميدم.. كسي نظر ديگه اي نداره ؟
 

yehnafar

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
حالا اگه اين جوريه كه من فهميدم كه عابر پياده هم تاييد كرد، اينو بذاريد كنار ID و CLASS ... چون اون جوري كن من باز فهميدم ID براي تعريف مشخصات يك Block و CLASS بر عكس. يعني يه چيزي تو مايه هاي فرق Div و span ... خب Div و span هم در واقع با ID و يا CLASS تعريف ميشن ديگه... خب اين يعني چي؟ يعني 4 حالت مختلف؟ قمر در عقرب شد يه ذره!
اين جا هم باز كردم براي ID و CLASS كه هنوز جواب كاملي از توش در نيومده:
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=1949&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...=asc&highlight=</a>
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
41
محل سکونت
Tehran
آقا خيلي سخت مي گيري .. http://css.nu/faq/ciwas-aFAQ.html#QA14اينجا</a> رو نگاهي بنداز.

تکميل: <a href='http://css.nu/faq/ciwas-aFAQ.html#QA14' target='_blank'>http://css.nu/faq/ciwas-aFAQ.html#QA14</a>
 

amirnezhad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 جولای 2003
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
0
در اين مورد من به چند تا نكته برخورد كردم كه فكر مي كنم به درد بقيه هم بخوره!

تفاوت اصلي DIV با P در اين است كه يك بلوك DIV هيچ فاصله اي قبل از خودش ايجاد نمي كند و فقط خط قبل از خودش را شكسته و به ابتداي خط بعدي ميرود ولي بلوكهاي P قبل از خود يك خط خالي قرار مي دهند!

مثال:
[code:1]

&#60;!DOCTYPE HTML PUBLIC &#34;-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN&#34;&#62;



&#60;html&#62;



&#60;head&#62;

&#60;title&#62;Untitled&#60;/title&#62;

&#60;/head&#62;



&#60;body&#62;

&#60;div&#62;This is line one &#40;DIV&#41;&#60;/div&#62;

&#60;div&#62;This is line two &#40;DIV&#41;&#60;/div&#62;

&#60;div&#62;This is line three &#40;DIV&#41;&#60;/div&#62;

&#60;p&#62;This is effectively on line five &#40;P&#41;&#60;/p&#62;

&#60;p&#62;This is effectively on line seven &#40;P&#41;&#60;/p&#62;

&#60;p&#62;This is effectively on line nine &#40;P&#41;&#60;/p&#62;

&#60;/body&#62;



&#60;/html&#62;

[/code:1]

در مورد تفاوت SPAN هم كه همه مي دونن:
اولا اين TAG شكستگي در متن ايجاد نمي كند
دوما نميتوان براي اين تگ از ALIGN استفاده نمود.

نظر شما چيه؟
 

yehnafar

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
كاشكي عابر پياده يه سري هم به اون تاپيك اي دي و كلاس مي انداخت اقلا اين بحث يه نتيجه روشن بگيره...
 

nautilus

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
از div ميشه براي تنظيم layout هم استفاده کرد. با کمک style sheet البته.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,660
لایک‌ها
25
سن
41
محل سکونت
Tehran
در مورد اي دي و كلاس يادمه كه احسان جواب داده بود و تفاوت اساسي رو نوشته بود.. لينك هم انگار بچه ها داده بودن به بعضي چيزا روي نت .. درست يادم نيست ولي اون طور كه احسان هم گفت id بيشتر جايي استفاده ميشه كه بخواي يك بار تعريف كني و يك بار هم به كار ببري ولي class رو مي شه يكبار تعريف كني و به چندين لايه يا تگ ها يا عناصر ديگه نسبت بدي ..

<a href='http://faq.ozoneasylum.com/1045/rating' target='_blank'>http://faq.ozoneasylum.com/1045/rating</a>
 

شايان

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4,814
لایک‌ها
9
من با توضيح احسان موافقترم !!!

به نظر من هم از <Span > وقتي استفاده ميشه كه بخوايم يه استثنا قائل بشيم !

ولي ...
در هر صورت از نظر ایجاد special tag هر دوشون عین هم هستن... درست می گم حالا یا نه؟ من اینجوری فهمیدم تا حالا...

تا جايي كه من بلدم ( البته هيچي بلد نيستم ) اينطوري نيست !

مثلا ! من براي لينكهاي BlogRolling وقتي از تگ <Div > استفاده كردم ، و يه Class تعريف كردم ( يا ID ) براي لينكهاي به روز شده ، كار نكرد !!! و از همون Style كل Table يا هر چيز ديگه كه توش بود پيروي كرد ... ولي مشكلم با <Span > حل شد !

<Span > آخرين جايي كه Style هارو پياده ميكنه و به Style هاي يك ( يا چند ) پله بالا تر از خودش كار نداره !
 
بالا