چطوری میشه یه عکسی (PNG,GIF) که بکگراند نداشته باشه، رو به طور اتوماتیک روی عکس تمام پست ها زد؟البته قبلا یه چیزی دیده بودم که فقط می اومد متن رو میزد رو عکسا، اما میخوام روی عکسا لوگو سایت رو بزارم، راهی هست؟
خدمت شما : wordpress.org/extend/plugins/transparent-image-watermark-plugin
نه واقعا لایق عنوان کاربر فعالی هستی . کار همرو را میندازی .
موفق باشی .
من افزونه رو نصب کردم اما اون چیزی که خواستم نبود، بعد از چند دقیقه هم کلا از این که تگ بزارم روی عکس ها پشیمون شدم چون این کار باعث میشه که سایت های دیگه از مطالب کپی نکنن و این هم خودش کم شدن بازدید رو در پی داره
برای همین افزونه رو کامل پاک کردم اما از اون وقت توی صفحه نوشته تازه، اسکرول پایین بزرگ تر شده، عکس زیر:
مشاهده پیوست 117903
این مشکل رو میشه حل کرد؟
چرا چه امکاناتی انتظار داشتی از پلاگین ؟
چون همونطور که گفتی با این میشه واترمارک عکس داد که بندازه رو عکس ها
تنظیماتی مثل میزان شفافیت هم که داره ...
اسکرول هم که با این پلاگین کاری نداره
من تعجب کردم نصب هم کردم دیدم نه همچین مشکلی نیست
این عکس که گذاشتی مطالب طولانی هست که اسکرول افقی هم خورده ...
فرجاد ممنون افزونه خوبی بود
ولی خب همونطوری که فرهاد گفت میاد عکس رو بیش از حد بزرگ میکنه . در ضمن نمیشه تنظیم کرد که اتوماتیک بندازه گوشه تصویر ؟ آخه دقیقا میندازه وسط ..
در ضمن واسه منم اسکرول مشکلی نداشت ...
دوست عزیز مهمونی که به خونتون میاد با دزدی که از دیوارتون بالا میره و همین کار رو میکنه فرق میکنه ؟!!من افزونه رو نصب کردم اما اون چیزی که خواستم نبود، بعد از چند دقیقه هم کلا از این که تگ بزارم روی عکس ها پشیمون شدم چون این کار باعث میشه که سایت های دیگه از مطالب کپی نکنن و این هم خودش کم شدن بازدید رو در پی داره
دوست عزیز مهمونی که به خونتون میاد با دزدی که از دیوارتون بالا میره و همین کار رو میکنه فرق میکنه ؟!!
این کار نتها باعث افزایش بازدید نمیشه بلکه باعث کاهش هم میشه !! نمیدونم استدلالتون چیه ؟!!
پ ن: من هم سال قبل دنبال همچین چیزی بودم ولی مشکلی که داشتن یکی این بود که
باید موقع اضافه کردن عکس به پست یه دکمه چیزی میزدی ( اتوماتیک نبود)
اتوماتیک اندازه واترمارک رو نسبت به عکس کوچیک نمیکرد + واسه عکس هایی که از یه اندازه خاصی کوچکتر بودن هم واتر مارک میزد یعنی کل عکس !
وقتی هم که می خواستی دامین عوض کنی یا به هر دلیلی واتر مارک رو برداری امکانش نبود یعنی همه پلاگین ها عکس رو ادیت می کردن .
کسانی که استفاده کردن ممنون میشم بگن که کدوم پلاگین مشکلات بالا رو نداره