• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تی شرت لیونل مسی( اصل )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
تی شرت لیونل مسی برا باشگاه بارسلونا رو از اسپانیا خریدن اما به تنم بزرگه.مارک تی شرت هم روشه و اصلا استفاده نشده ازش به همین دلیل به فروش میذارم.
قیمت:80تومن
چون تی شرت اصلا استفاده نشده نیازی به عکس نیست.اما اگه بخوایید عکسشو هم میذارم براتون.
هرکی خرید کرد و خوشش نیومد تا 24 ساعت میتونه پس بده.
هرکی خواست در خدمتیم بسم الله...

عکس ها اضافه شدند

Last edited:

harder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش عکسشم بزار ببینیم اینطور که نمیشه

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
تی شرت لیونل مسی برا باشگاه بارسلونا رو از اسپانیا خریدم اما به تنم بزرگه.مارک تی شرت هم روشه و اصلا استفاده نشده ازش به همین دلیل به فروش میذارم.
قیمت:80تومن
چون تی شرت اصلا استفاده نشده نیازی به عکس نیست.اما اگه بخوایید عکسشو هم میذارم براتون.
هرکی خرید کرد و خوشش نیومد تا 24 ساعت میتونه پس بده.
هرکی خواست در خدمتیم بسم الله...

اینم عکساش که روی مارکش رو نگاه کنید هولوگرام هم داره
Photo0386.jpg

Photo0387.jpg
Photo0388.jpg
Photo0389.jpg
Photo0390.jpg

فایل های ضمیمه

• Photo0391.jpg
    Photo0391.jpg
    1,021.9 KB · نمایش ها: 491

princeofpersian

Registered User
لایک‌ها
3
جدی مسی هیکلش XXL است و ما نمی دونیم؟

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
اينو که از تن ليونل که در نياوردن، همان شرکتی که لباس تيم سايز بدنشون تهيه ميکنه در سايز های ديگر هم در فروشگاه های خود باشگاه به علاقه مندان عرضه ميکنه... اين سايز پيتر اشمايکل !

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
جدی مسی هیکلش XXL است و ما نمی دونیم؟

من گفتم رفتم مسی رو لخت کردم پیرهنشو ازشش دزدیدم؟گفتم این پیراهن اصل رو خریدم که پشتش نوشته مسی.
خودشم جنس ایرانی نیست.وگرنه قیمت تی شرت خودشو کمتر از چند میلیون نمیتونی پیدا کنی.منم احمق نیستم
اگه تی شرت چند میلیونی داشته باشم بیام 80 تومن به آدمایی مثل تو بدم.اگه خریداری که بیا بخر اگه نیستی حرفای احمقانه و چرت و پرت نزن بذار باد بیاد

اينو که از تن ليونل که در نياوردن، همان شرکتی که لباس تيم سايز بدنشون تهيه ميکنه در سايز های ديگر هم در فروشگاه های خود باشگاه به علاقه مندان عرضه ميکنه... اين سايز پيتر اشمايکل !

بیا به این جماعت احمق بفهمون این سایز مسی نیس دیگه.بیخودی تاپیک رو هم خراب میکنن

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
این قیمتی که شما گذاشتی برای nike اصلش هست نه این برند که مربوط به کلوپ هواداری میشه

اصل این لباس که مربوط به فصل ۲۰۱۰ الی ۲۰۱۱ هست شرکت نایکی میزد که .،..

این لباسی که شما گذاشتی شرکت های معمول میزنه برای کلوپ هواداری مثل برند پریما - وریجا - لوخانتو و.... قیمتشم بین ۱۲ تا ۲۰ یورو هست البته ست کاملش پیراهن شورت و جوراب

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
این قیمتی که شما گذاشتی برای nike اصلش هست نه این برند که مربوط به کلوپ هواداری میشه

اصل این لباس که مربوط به فصل ۲۰۱۰ الی ۲۰۱۱ هست شرکت نایکی میزد که .،..

این لباسی که شما گذاشتی شرکت های معمول میزنه برای کلوپ هواداری مثل برند پریما - وریجا - لوخانتو و.... قیمتشم بین ۱۲ تا ۲۰ یورو هست البته ست کاملش پیراهن شورت و جوراب

40 یورو خریدم حتی بر چسبش روش هست.شما چند میخری؟

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
بنده این محصول خودم تهیه نکردم چون پیراهن اصل گرفتم ولی اگه لیبیل قیمت و بارکد رجستر داره حرفی نمیونخ برای دوستان دیگه راحت چک میشه شمارم بیخود اذیت نمیکنن

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
بنده این محصول خودم تهیه نکردم چون پیراهن اصل گرفتم ولی اگه لیبیل قیمت و بارکد رجستر داره حرفی نمیونخ برای دوستان دیگه راحت چک میشه شمارم بیخود اذیت نمیکنن

مرسی بابت توضیحت.بله شما از روی بارکد چک کنید اونطوری که اشوزدنگهه گفت.قیمتش تا آخر همین هفته 80 تومن هست.بعدش به قیمت واقعی خودش می فروشم.
قیمت های پیشنهادیتون رو هم بگید باهاتون کنار میام

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
شما خریداری؟از اونی که میاد اسپم های الکی صرفا برا پروندن مشتری میده رو باید ازش تشکر کرد؟خوشت میاد تو تاپیک خودت بیان مشتری هاتو بپرونن در حالی که هیچ اطلاعی از قیمت و جنس این تی شرت ندارن؟
واقعا مشکل چیه؟به فرض الان مشتری من با دیدن پستت رفت.که چی؟چی بهت میرسه؟
زشته دوست عزیز شما سابقه چندانی نداری اما اینو بگم اگه تو سر مال کسی بزنی تو سر مالت میزنن.من فروشنده ام و کاربری که میاد خریداره نه کارشناس و بازرس تنظیم بازار.هر کسی عقل داره که بخره یا نخره.
ضمنا شما که حرف از شعور میزنی فک کن ببین اینجا کسی به تو حرفی زد که بی احترامی میکنی؟

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
آقا بیاید بخرید آتیش زدم به مالم
biggrinsmiley.gif

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
قیمت اخرتو بگو
واسه تولد یکی از دوستام میخام که طرفدار این تیم شانسلوناس
اینم بگم نه خود رفیقم نه تیمش ارزشه 80 تومنو ندارن:D ولی حالا اگه کمتر بدی براش میگیرم

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
دوست عزیز این پیراهن اصل نیست
لوگو نایک کو؟

دوست عزیز اسپم ندید لطفا.اگه خریدارید سفارش بدید با لگوی نایک براتون با قیمت چند صد تومن براتون بفرستن تاپیکو خراب نکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا