• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت شرکت و اخذ اقامت دائم در گرجستان

shadow194

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما در شرکت georgico سعی داریم خدمات مهاجرتی و مسافرتی با کیفیت و قیمت مناسب را به هموطنان محترم ایرانی ارائه دهیم. امیدواریم در این راه از نقطه نظرات هموطنان ایرانی برخوردار شویم.

شرکت georgico به شماره 406058368 در اداره ثبت شرکتها و پارلمان گرجستان به ثبت رسیده است و مورد تایید این کشور است ولی متاسفانه در برخی از سایتها مشاهده میکنیم که عنوان میشود تنها شرکت دارنده مجوز مهاجرت به گرجستان شرکت .... است.بایستی خدمت تمامی هموطنان عزیز عرض کنم که تمام همکاران و دوستان ما که در گرجستان درزمینه مهاجرت فعالیت دارند در کشور گرجستان به ثبت رسیده اند و تاییدیه پارلمان این کشور را دارند و این کلمات به کار رفته در برخی از سایتها صرفا جهت تبلیغات کاذب برای جذب مشتری بیشتر است.بهتر است در این زمینه خودتان قضاوت و تحقیق فرمائید.

مهاجرت تصمیمی بسیار مهم و نقطه عطفی سرنوشت ساز در زندگی شما، همسر، فرزندان و نسلهای آینده شماست. همچنین با نگاهی دقیقتر به روند مهاجرت درخواهید یافت كه جریان مهاجرت پروسه ای طولانی، فنی پیچیده و سخت بوده كه كوچكترین اشتباهی در بهترین حالت میتواند روند مهاجرت را تا مدتها و حتی سالها با تاخیر توام سازد و یا ناخواسته پرونده مهاجرت را بكلی كنسل نماید.

ضمنا تمامی متقاضیان بایستی با قواعدی که توسط قانونمهاجرت كشور هدف ارائه شده است تطبیق داده شوند و تنها جهت متقاضیان واجد شرایط برای اقامت، ویزا صادر میگردد.

درضمن چنانچه کارپردازویا وكیل شما بتوانند روند و جریان حقوقی مهاجرت را نسبت به شرایط معمول مهاجرت، سریع تراز یك فرد معمولی انجام دهند، با احتساب زمان و سایر هزینه های جاری و همچنین یك محاسبه ساده درخواهید یافت كه حتی به لحاظ مالی اقدام كردن از طریق مشاوران خبره كاملا مقرون به صرفه و منطقی خواهد بود.
اگر علاقمند باشید میتوانید با پرداخت هزینه ای معقولانه جهت اخذ اقامت گرجستان اقدام کنید

تجربه همکاری با موسسات و بررسی پرونده های مختلف مهاجرتی و بازبینی مکرر و روزافزون وبسایتهای رسمی و غیر رسمی بنده را برانداشت تا با خلق بستری مناسب، کم هزینه، قانونمند و آگاهانه شما متقاضی محترم را در راستای رسیدن به اهداف مورد نظرتان برای مهاجرت معقولانه به کشوری که امکان آن را دارید، یاری دهم و طبق پندارها و باورهای شخصی میدانم و ایمان دارم كه خداوند نیز یار كسانی خواهد بود كه با هدف كسب تجربه، مهارت و توانائی بیشتر و با نیت خیر تصمیم به مهاجرت میگیرند.
برای من جای بسی توفیق و سعادت خواهد بود اگر بتوانم با داشتن كوله باری تجربه و بهرمندی از دوستانی سالم، توانمند و متخصص، همچون مشعلی فروزان راهنمای سالم و صادقی برای شما در این مسیر باشم و میدانم، باور دارم و مدعی هستم كه شما عزیزان همواره الگوی شایسته ای بعنوان یک ایرانی برای جهانیان وپرچم دار این مرزوبوم پرگهر درسطوح مختلف علمی، هنری، ورزشی و یا رسیدن به مراتب عالی اقتصادی و تجاری و ... خواهید بود كه در این راستا من نیز با افتخار از عملكردم، با دلی مالامال ازامید پشتیبان و دوشادوش شما در حد استطاعت خواهم ایستاد.

موارد همکاری ما با یکدیگر میتواند حداقل شامل موارد زیر باشد :
انجام كلیه مراحل و مراتب حقوقی و اداری جریان مهاجرت به كشورگرجستان و عندالزوم با بهره گیری از وکلای با تجربه :
مشاوره در بخش اقامت دائم
مشاوره در بخش اقامت موقت
مشاوره در بخش ثبت شرکت
مشاوره در بخش خرید ملک و مستغلات
مشاوره تحصیل در کشور گرجستان
مشاوره در بخش توریسم و گردشگری

و ...

با آرزوی موفقیت برای همه ایرانی های عزیز.شرکت Georgico

شماره تلفن جهت تماس :تماس با ایران : 09375711072
شماره تلفن دفتر شرکت گیورگی : 322388747 - 00995
مشاوره به زبان فارسی موبایل: 557606429 - 00995
مشاوره به زبان فارسی موبایل : 574402920 -00995
مشاوره به زبان انگلیسی و روسی و گرجستانی : 574431177 - 00995
ایمیل شرکت (مکاتبه به زبان فارسی): [email protected]

آدرس سایت :
ثبت شرکت در گرجستان-اقامت در گرجستان-کار در گرجستان-درباره گرجستان-تور گرجستان-تحصیل در گرجستان-اقامت دائم در گرجستان

آدرس دفتر شرکت georgico در گرجستان : تفلیس - میدان گیورگی ساکادزه - خیابان گوتوآ - پلاک 11

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
هزینه اقامت گرجستان چقدره ؟
هزینه خرید منزل ؟
وضعیت کسب و کار ؟
هزینه خورد و خوراک ؟

بالا