اقا من یه پیشنهاد دارم
واسه کسی ک یه هفته نبود یا نتونست درمسابقه شرکت کنه فقط فقط برای یه هفته امتیاز ۲۰ رو رد کنید.
چون اگه یه نفر یه هفته نبود و در مسابقه شرکت نکرد دلسرد میشه ما بیاییم این دلسردی رو بگیریم و انگیزه بدیم .
پ ن :من خودم نیم فصل یه هفته درمسابقه غایب بودم :general709: ولی با توکل برخدای متعال مشت محکمی بر دهان امریکا زدم و سوم شدم![]()
درود مایکل جان
تبریک بابت سومی عالی بود.
منم با اون ۲۰ امتیاز موافقم خیلی خوبه
بنده مایل هستمکسانی هم که مایل به شرکت در دور دوم مسابقه هستن اینجا اعلام کنند تا لینک پرداخت برایشان فرستاده شود
در مورد تبلیغات واقعا نمیشه گفت تبلیغ نشد چون مدیران پی تی بنر رو صفحه اول قرار دادند و فکر نکنم واسه تبلیغ پتانسیل بیشتری داشته باشیمخسته نباشید میگم به دوستان و تبریک به برنده های عزیز
تشکر ویژه از کاربر " کد خدا " که زحمت جداول و جمع امتیازات رو میکشید
توی دور جدید منم شرکت میکنم دوباره
ولی به نظرم یکم بیشتر تبلیغ کنید اینجوری یا همون تعداد میان شایدم کمتر .
و یه چیز دیگه چرا فقط بنر استقلال نشون داده میشه زیر پستا
برای من یا بقیه فقط img نوشته !
در مورد تبلیغات واقعا نمیشه گفت تبلیغ نشد چون مدیران پی تی بنر رو صفحه اول قرار دادند و فکر نکنم واسه تبلیغ پتانسیل بیشتری داشته باشیم
بنر پرسپولیس هم واسه من مشکل نداره و امضای دوستانی که گذاشتند کامل نشون داده میشه
دوستان عزیزی هم که قرعه کشی شرکت نکردن لطفا شرکت کنن
واسه منم همینطوری میشدامضای منم معلومه برای شما؟
آخه من فقط img میزنه
![]()
اینم بنر آبی
![]()
اگه برای شما این مشکل نیست
پس حتمی این مرورگر من یه مشکلی داره.
واسه منم همینطوری میشد
قبلا راجب گذاشتن بنر صحبت کرده بودم
عکس بنر رو تو امضات بزار و لینک تاپیکو روش پیست کن
منم هستمکسانی هم که مایل به شرکت در دور دوم مسابقه هستن اینجا اعلام کنند تا لینک پرداخت برایشان فرستاده شود
شما لطف کن فعلا شماره کارتتو بفرستبرای نیم فصل دوم منم هستم مبلغشم از همون جایزه نفر دوم کم کنید:general711:
پ خ شد