• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت چند دامنه(دومين) براي يك هاست

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه حالتون چطوره بچه ها

من يك سوال دارم:

مي خواهم چند تا دومين بگيرم كه همشون روي يك هاست تنضيم بشوند
مي خ.اهم بدونم كه مي تونيد (احسان) اين كار رو برام انجام بديد و توضيح بديد كه چطور مي شود اين كار رو انجام داد
ممنون :arrow:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اين امكان شدنيه... توي قسمت addon domains توي Cpanel ولي خب ما اين قابليت رو disable کرديم.
اگه يه همچين چيزي ميخواين ايميل بزن و دقيقا بگو چي و چند تا ميخواي.
با هم کنار ميايم ! ;)

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام احسان خوبي؟
آره همچين چيزي مي خواهم اينجا بپرسم يا اي ميل بزنم به كجا؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
چون ممكنه درخواستهاي ملت فر بكنه و من دقيقا نميتونم براي همه يه راه مشخص بنويسم پس لطفا به hosting ايميل بزن.
دقيق هم بنويس چي به چيه که بهتر بتونم شرايط رو بگم.

ممنون.

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام يعني برم تو قسمت سفارش يا اي ميل مستقيم داره اگر داره بگو ميل رو من نمي دونم من يك ماهه كه نبودم گيج گيجم الان

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
ممنونم بچه مرشد جان!

amir

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2
چاكريم! ;)

ashkanh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احسان جان
من ازت همين سوالو پرسيدم گفتي كه اين قابليت بايد از طريق شركتي كه دمين اضافيا رو ازش خريدي فعال بشه كه.
domain forwarding يا يه همچين چيزي. emailهاي [email protected] رو خودت جواب ميدي يا يه نفر ديگه؟
به هر حال منم مي خوام همين كارو برام بكني. چه كار بايد بكنم؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اشكان جان ايميل ها رو چند نفر جواب ميدن به عنوان تيم پرشين تولز. ولي اگه اون موقع من هم اون ايميل رو قرار بود جواب بدم همون جواب رو ميدادم. چون ما جديدا شرايط خودمون رو ارتقا داديم و سعي كرديم نهايت امكانات ممكن رو به مشتري ها بديم.
پس اگه هنوز تصميم داري ايميل بزن تا راهنمايي كنم.
البته اول دقيقا توجه كن كه اين كاري كه ميخواي بكني چيكار ميكنه.
با استفاده از اين كار ميتوني روي هر ساب دامين يه دامين جداگانه تنظيم كني.

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
ببين من ايميل اشكان رو خوندم يك چيزي به اسم پارك دومين رو بارسش گذاشتي سوال من اينه دقيقا كه ست كردن دومين مگر غير از اين هست كه به هر دومين آدرس يك هاست رو ست كني

دومين پارك هم براي اين كار نيست براي كار ديگه اي تا اونجايي كه منمي دونم

يك راه ديگر هم وچود داره كه يك نوع فورواردينگ است

اگر راه ديگري رو در ذهن داريد برايم توضيح دهيد

در ضمن شايد بخواهيم يك دامين رو روي يك بخشي از سايت يعني يك ساب دومين ست كنيم اين با اون چيزي كه من مي گم فرق مي كنه احسان

اين كاري كه تو پيشنهاد ميدي فقط صفحه ي اول رو برات مياره ولي از اون دومين دومي اگر روي يك قسمتي از سايت اگر بري مي بيني كه آدرس همون آدرس دومين اولي(اصلي) هست اين رو خوب توضيح بدي به من جان تو مي خرم ها در خواستش هم دادم ولي اين رو درست با حوصله به من توضيح بده فرض هم كن كه هيچچيز نمي دونم

در ضمن يعني مي خواي بگي كه هيچ قلم تخفيف نداره حتي براي وب لاگر ;) ارزون حساب كن قثسثممثقه كه مشتري بياريم ديگه

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام آقاي وبلاگر ;)

ببين پارك دامين كه ما پيشنهاد داديم يك چيزيه مثل domain forwarding با این تفاوت که شما اگه آدرسهاتون رو توی صفحاتتون local زده باشین ، (یعنی مثلا برای لینکها نوشته باشی order.php به جای www.persiantools.com/order.php ) اون وقت ، وقتی کاربر نام دامین پارک شده را می زنه ، اصلا اسم سایت اصلی رو نمی بینه. ولی خوب شما فقط می تونید روی صفحه اصلی سایت این رو فعال کنید.

سیستم add on domain که احسان می گه یک قابلیتی است که شما می تونید روی یک subdomain یک domain دیگه بندازید و خوب شما می تونید username و password برای ftp به اون ساب دامین اختصاص بدید و emailهای اون هم به صورت جدا بیاد و کاربر می تونه واسه خودش email بر روی اون domain جدید داشته باشه. این سیستم یک چیزیه کاملا شبیه multi domain.

ما این قابلیت رو فعال نکردیم ولی شاید با یک هزینه ای این کار رو در آینده نزدیک انجام بدیم.

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سلام knowhow جان

اول ارتقا به درجه صاحب وب‌سايتي از حيووني رفيق صاحب سايت رو تبريك مي گم هر چند دير

دوم
ببين من مي فهمم تو چي مي گي راه احسان رو هم فهميدم ولي همانطور كه خودت هم مي دوني اين كار فقط براي صفحه‌ي اول مي تونه اتفاق بي‌افته نه براي صفحات ديگه بهتر توضيح مي دهم:

yyy.com و xxx.com رو در نظر بگير yyy.com اين دومين اولي هستش حالا اگر با روش پيشنهادي شما من يه subdomain رو ست كنم روي xxx.com از yyy.com فقط صفحه‌ي اوئل هر كدوم از اين 2 تا رو بزني مياد تو يك صفحه مثلا hndex حالا اگر من با domail دومي كه ست شده يعني xxx.com بخواهم بروم يك صفحه‌ي داخلي اتفاقي كه مي افته اينه كه آدرس رو با domain اصلي نشون مي ده و خوب اين مد نظر من نيست

و من چيزي مي خواهم كه اگر چه از يك هاست مي خونه ولي آدرس هاش كاملا مستقل از هم باشه

اين امكان رو به من بي زحمت از نظر تكنيكي و البته ساده توضيح بده ممنون و موفق باشي

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام

اولا تشکر می کنم بابت تبریکت ;)

دوم هم باید بگم حق با تو است با روشهای پارک و فرواردینگ اون مشکلی که می گی وجود داره. حالا بزار من domain add on رو امتحان کنم اگه جواب داد خبر می دم بهت.

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
سام بر دوست خوبم آقا جقدر سريع جواب مي دي پوز من رو زدي ها !
:D

حتما اگر اين كار رو امتحان كردي بهم بگو

ببين من مي تونم فعلا دومين ها رو بگيرم ازتون و بعد هاست رو باهم حساب كنيم؟
مي دوني فعلا پول دومين رو مي تونم بدهم و هاست رو تا 3 هفته ي ديگه ولي مي خواهم زودتر دومين رو رجيستر كنم اگر امكانش هست كه مي دونم هست ;) لطف كن بگو كه من اقدام كنم ممنون
هميشه سر حال باشي

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام

وبلاگر جان اين كار شدني نيست. :oops:

باز هم من دارم سعي مي كنم. ولي من يك پيشنهاد بهتر برات دارم.

يك ايميل به [email protected] بزن و بنویس که می خوای چند تا دامین و هاست داشته باشی. تا من پیشنهادم رو برات میل کنم.

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
باشه الان ميل مي زنم

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
نتيجه يعني اينكه دو تا دامين رو نمي شه رو يه پلان تنظيم كرد؟ من درست فهميدم؟ ( من مي خوام يه پلان بخرم و دو تا دامين رو روي آن ست كنم. حتي در حالت پيش رفته تر آيا ميشه مثلا از 100 مگي كه خريدم مثلا 70 مگ براي يك دامين و 30 مگ را براي يك دامين ديگر اختصاص دهم؟ - آخه يكي نيست بگه من رو چه به اين كار ها!)

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 نفر تو اینجایی؟

بالا