• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جالب ترین سیستم پرداخت به ازای کلیک(مطمئنم جایی نشنیدی ازش)

sarbaar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرموقع هم که تصفیه نکرد خودم میگم تا بیخود زحمت نکشید
زیرمجموعه گیریشم فرق میکنه خودتون عضو بشید تا ببینید

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
ببین جیگر کسی مجبورت نکرده که سایتم مال من نیست که واسش تبلیغ کنم.لینکم همینه
در ضمن قبلا هم گفتم تا حالا که با من تصفیه کرده ولی بعدشو نمیدونم.درست شد؟؟
من جواب کاربر Moostafa رو دادم. اگر دقت کنید پست اونو quote کردم. به شما هم اهانتی نکردم.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوست عزیز، وبسمتر هایی که اینجا ان، حداقل هر کدومشون 4 سال هست که با نت و سایت و کلیک و تبلیغ دارن سر و کله می زنن. مطمئن باش همشون تاحالا حداقل یه بار تجربه با همچین سایت هایی رو داشتن.

چیزی که الان می گن به خاطر تجربه ایه که کردن و نمی خوان دیگران از جمله شما به دام همچین سایت هایی بیافتید.

باور کن من چندیــــــــــــن سال پیش دنبال همچین سایت هایی بودم. بعضی هاشون حتی ادعاهای ماورایی ای می کردن که حساب می کردی با تو هر روز می تونستی بالای 100 دلار درآمد داشته باشی!

اما هیچ کدومشون پشیزی اعتبار نداشتن و الان هم مشخصه، ندارن.

در هر صورت اگر می خوای با این ها ادامه بدی، ادامه بده. اما دلیل نمی شه اجازه ندی دیگر دوستان بیان نظرشون رو بگن...

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دوست عزیز، وبسمتر هایی که اینجا ان، حداقل هر کدومشون 4 سال هست که با نت و سایت و کلیک و تبلیغ دارن سر و کله می زنن. مطمئن باش همشون تاحالا حداقل یه بار تجربه با همچین سایت هایی رو داشتن.

چیزی که الان می گن به خاطر تجربه ایه که کردن و نمی خوان دیگران از جمله شما به دام همچین سایت هایی بیافتید.

باور کن من چندیــــــــــــن سال پیش دنبال همچین سایت هایی بودم. بعضی هاشون حتی ادعاهای ماورایی ای می کردن که حساب می کردی با تو هر روز می تونستی بالای 100 دلار درآمد داشته باشی!

در هر صورت اگر می خوای با این ها ادامه بدی، ادامه بده. اما دلیل نمی شه اجازه ندی دیگر دوستان بیان نظرشون رو بگن...
لایک که نداریم ، پس ، لایک :rolleyes:

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130

تیر خلاصو شلیک کردی

sarbaar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فک نکنم به کسی بی احترامی کرده باشم.شما هم که دارید نظرتون رو میگید.بابت اون تسویه هم شرمنده:D
والا رو این حساب که پرداخت داشت من معرفی کردم .یه چیز دیگم اینکه به ازای زیرمجموعه فقط 1 دلار میده و هرکلیک زیرمجموعه ها 1 سنت که اصلا واسه من سوده آنچنانی نداره پس دنبال زیرمجموعه نیستم و هرموقع که ایمیل زدم بهشون سریع جواب دادن
الانم میگم قرار نیست که پولی از کسی گرفته بشه.واسه من که تجربه ی خوبی بود ازشم راضیم هرموقع هم که پرداخت نداشت همین جا اعلام میکنم.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

sarbaar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اینقدر حرص نخور داداش واست خوب نیست.جدا چرا اشتباه تایپ کردن من اینقدر بعضی هارو اذیت کرده؟عجیبه:eek:
ایرانی جماعت همینه اگه یکی از راهی سود کنه و اون راهو به بقیه نشون بده همین میشه.مهم نی...
جناب مدیر عزیز تخته کن تاپیکو لطفا بریم پی کارمون

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
والا رو این حساب که پرداخت داشت من معرفی کردم .یه چیز دیگم اینکه به ازای زیرمجموعه فقط 1 دلار میده و هرکلیک زیرمجموعه ها 1 سنت که اصلا واسه من سوده آنچنانی نداره پس دنبال زیرمجموعه نیستم

دیگه همه ایمان آوردیم که شما فقط قصدت کمک به بقیه بوده و نه اینکه بقیه از لینک شما عضو بشن!!

حداقل مرام بزارید با همین لینک ثبت نام کنید به خدا ثواب داره :(

فقط اگه مایل بودید بالینک بنده ثبت نام کنید

بالا