لایک که نداریم ، پس ، لایکدوست عزیز، وبسمتر هایی که اینجا ان، حداقل هر کدومشون 4 سال هست که با نت و سایت و کلیک و تبلیغ دارن سر و کله می زنن. مطمئن باش همشون تاحالا حداقل یه بار تجربه با همچین سایت هایی رو داشتن.
چیزی که الان می گن به خاطر تجربه ایه که کردن و نمی خوان دیگران از جمله شما به دام همچین سایت هایی بیافتید.
باور کن من چندیــــــــــــن سال پیش دنبال همچین سایت هایی بودم. بعضی هاشون حتی ادعاهای ماورایی ای می کردن که حساب می کردی با تو هر روز می تونستی بالای 100 دلار درآمد داشته باشی!
اما هیچ کدومشون پشیزی اعتبار نداشتن و الان هم مشخصه، ندارن.
در هر صورت اگر می خوای با این ها ادامه بدی، ادامه بده. اما دلیل نمی شه اجازه ندی دیگر دوستان بیان نظرشون رو بگن...
ب با من تصفیه کرده ولی بعدشو نمیدونم.درست شد؟؟
جسارت که شد. کلی خندیدیمآقا جسارت نباشه این تصفیه همون تسویه ست؟
تیر خلاصو شلیک کردیدوست عزیز، وبسمتر هایی که اینجا ان، حداقل هر کدومشون 4 سال هست که با نت و سایت و کلیک و تبلیغ دارن سر و کله می زنن. مطمئن باش همشون تاحالا حداقل یه بار تجربه با همچین سایت هایی رو داشتن.
چیزی که الان می گن به خاطر تجربه ایه که کردن و نمی خوان دیگران از جمله شما به دام همچین سایت هایی بیافتید.
باور کن من چندیــــــــــــن سال پیش دنبال همچین سایت هایی بودم. بعضی هاشون حتی ادعاهای ماورایی ای می کردن که حساب می کردی با تو هر روز می تونستی بالای 100 دلار درآمد داشته باشی!
اما هیچ کدومشون پشیزی اعتبار نداشتن و الان هم مشخصه، ندارن.
در هر صورت اگر می خوای با این ها ادامه بدی، ادامه بده. اما دلیل نمی شه اجازه ندی دیگر دوستان بیان نظرشون رو بگن...
والا رو این حساب که پرداخت داشت من معرفی کردم .یه چیز دیگم اینکه به ازای زیرمجموعه فقط 1 دلار میده و هرکلیک زیرمجموعه ها 1 سنت که اصلا واسه من سوده آنچنانی نداره پس دنبال زیرمجموعه نیستم
حداقل مرام بزارید با همین لینک ثبت نام کنید به خدا ثواب داره
فقط اگه مایل بودید بالینک بنده ثبت نام کنید