ایران این بازی رو برد و در اصل به اوکراین باخت که در حالی که 5-3 جلو بود باز بازیکنای خستشو گذاشت تو..چی میشد اون بازی همینا رو میذاشت...تازه شمسایی هم اخراج نمیشد.
7-3 مثلا میبردیم دیگه اینقد جر دادن نداشت .
الانم به جای اینکه یه دقیقه پرس همه نفره بذارن با فاصله بازی میکنن..آخه چرا...
دوس دارم برم ....هیچی بی خیالش.
آدم نمي دونه بگه آفرين يا خاك تو سرتون . خدايي به زحمت گل مي زدن به آسوني گل مي خوردن حيف واقعا حيف كه حداقل يكي از 2 نفري كه نمي تونستن بازي كنن تو زمين نبودن ايتاليا تو 50 ثانيه پيروز شد ما تو 50 ثانيه باختيم
آمار save ها رو دیدی شما؟ ما خیلی بیشتر در طول بازی تحت فشار بودیم و انصافا ایتالیا هر وقت اراده کرد گل زد.. یه جورایی به راحتی. برتری هامون چند دقیقه بیشتر دووم نیاوردن.
شایسته برد بودیم فقط به خاطر غیرت مون!! به خاطر اینکه شاید بودجه ای که هر سال به فوتسال اختصاص میدیم کسری از بودجه امثال ایتالیا و اسپانیا هم نباشه و با این حال اینجوری میایم تا یک قدمی صود میریم جلو. حتی در آخر هم نمیبازیم از ایتالیا. به خدا یه برنامه ریزی درست و حسابی و مربی خوب خارجی (نظر شخصی) و کمی توجه بیشتر نسبت به فوتسال و ایران میتونه راحت جزو سه تیم اول مدعی باشه. مثل کشتی که تو خون مونه و فقط با بی برنامگی گند زدیم بهش، فوتسال (و نه فوتبال چون هیچوقت تاکتیک حالیمون نمیشه!!) هم تو خون ما ست. به هر حال من و شما هم عمری رو با فوتبال گل کوچک تو کوچه ها سپری کردیم. میدونیم که خوبیم!
عالی بود....من از کسانی که شرط رو بهم باختند چيزی نميخوام تو امضاشون بنويسن.
50 ثانيه مونده فقط....البته اگر اون ثانيه ايتاليا گلو نميزد شک نکنيد تو همون 50 ثانيه 3 4 تا موقعيت گل ديگه بدست مييورد...بدجوری زيره فشار بود ايران..چند تا گلم که شانس اورديم...در کل با نبود بازيکنان اصليمون خوب بازی کرديم..البته اگر ما صعود نکرديم به مرحله بعد تنها مقصرش کشاورز بود نه کسه ديگه.
ايران تاکتيک تيمی خوبی نداشت تو اين مسابقات...ايران با اتکا به بازيکنان تکنيکيش به نظر من تا اينجا رسيد...
ايتاليا تو اين بازی کار تيميشون فوقولعاده بود ، هرچند بازی بعديش با اسپانيا ديگه شانسی واسه صعود نداره.
البته بعضی از دوستان بازم احساسی با قضيه برخورد ميکنن..گلهای تيم ايتاليا کجاش ابکی بود؟ ايتاليا تو کل بازی با اون که فقط احتياج به يه تساوی داشت باز هم از ما برتر بود.
خیلی خوب بودن
انصافآ تیم خوبی بود!
فقط هم یک باخت داشت! اون هم احتمال زیاد جلوی تیمی که قهرمان این جام میشه!
جدآ تو این بازی حق ایتالیا بود که بره بالا
من هم خسته نباشید میگم به همه بازیکنان و مربیان تیم!
و تاسف میخورم به حال مسئولین ورزش مملکت با اون پاداش دادن انگیزه برشون! به جای انگیزه ده
کلا از هر نظر به خوبی و خوشی تموم شد و آخرش هم با یه باخت با حداقل اختلاف اون هم از قهرمان احتمالی کار رو تموم کردیم.
مثل بعضی تیم ها مثل ایتالیا بد اخلاقی و اعتراض و حاشیه سازی نکردیم. با گریه های دلسوزانه مربیان تیم و تلاش بازیکنان همه رو تحت تاثیر قرار دادیم و وجه خوبی برای خودمون ایجاد کردیم. مطمئنا خیلی ها در سراسر دنیا بازی ایران و رفتار و کردار بازیکنان ما رو دیدن و شاید این تصویر ذهنی خوب از ایران تا آخر عمرشون تو ذهنشون بمونه
آقا این غیرت رو لطفا دیگه در مورد ورزش به کار نبرید....
اون گزارشگره جام جم هم که هی میگفت ما تا اینجا که اومدیم خیلیه ..نمیدونم چرا اینا هی قانع بودنو میخوان جار بزنن...
بابا ما قانع نیستیم ..ما قهرمانی جهانو میخوایم..ما همه دنیا و کهکشانا رو میخوایم.....
ایشالا دفه بعد بریم قهرمان جهان بشیم...
تا هوس رسیدن به یه مقامو نداشته باشی اونکاره نمیشی....
ژاپن 12 سال دو زار بیشتر نبود ....الانش فوتبال چمنیش از ما زد جلو...
ما قانع نیستیم......ما زیاد میخوایم...همیشه عادتمه کم نمیخوام.....من تو رو میخوام///////................................
ایتالیا حرفه ای بود و صعود کرد. این پسره نظری چرا اینجوری می کرد؟ چرا 2 دقیقه ی آخر هی می زد زیر توپ ؟ رسما می رفت روی اعصاب . فط اگه 30 ثانیه نگه می داشتن شاید الان ایران صعود کرده بود ...
- - -
بازی خوبی بود . اصل در ورزش هم همینه . تیم باید خوب بازی کنه . نتیجه مهم نیست